2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nasipten öte köy Yok derler... Herşey zincirleme olur ufak şeyler sebeptir ama onu verende Allah'tır amin Allah kimseye yaşatmasın bi daha öyle bi felaketi

Ahahaha sigara deme zorla bıraktım şimdi de haftada 2 3 içiyorum bunu da bitireceğim inşallah ama deneyeyim bidahakine
Bende tüksinince bırakmıştım ama tiksinirken bile canım istediğinde zorda olsa içebiliyordum kokusu bile içerken dokunmuyordu.. sonra kabızlık sürecinde sigara içince tuvalete çıkabildiğimi keşfettim ve o zamandan beri günde bir iki derken şimdi baya baya içiyorum yani altı yediyi bulmuyor şükür tutabiliyorum kendimi

Çok geçmiş olsun canım ben seni çok iyi anlıyorum ama elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor bu durumu yaşayınca istersen dünyanın en iyi doktoruna hastanesine git kimse bir şey yapamıyor Allah'ım çaresizlik sinamasin güzel hayırlı günler yazsın hepimize

Yani insan hem vicdan azabı çekiyorum hem içiyor zor mesele gerçekten asla kınamam içenleri bende aynı durumdayım bir yerde duramıyor insan bu son diyip duruyorum ama hangi sooonn

Çok teşekkür ederim, çok zor bişey ama kimsenin elinden gelen bir çare yok. Depremde birisi evladı ölünce şey demişti; kime ne diyeyim Allah verdi Allah aldı başkası almadı ki gidip yakasına yapışayım. Aynen öyle inşallah hepimiz sağlıkla alalım çocuklarımızı kucağımıza. Dua ve tevekkülden başka çaremiz yok, Amin inşallah güzel günler görelim

Benım goguslerim küçüçüktü ya 75 b buyuk gelıyodu şimdi 85 b anca sığar ne oldu onlara anlamadım ki yanıyo acıyo kaşınıyo ayrı bi dünyalar

Yani insan hem vicdan azabı çekiyorum hem içiyor zor mesele gerçekten asla kınamam içenleri bende aynı durumdayım bir yerde duramıyor insan bu son diyip duruyorum ama hangi sooonn
Şuan en az nikotinli sigra hangisi onu araştırıyorum

Benım goguslerim küçüçüktü ya 75 b buyuk gelıyodu şimdi 85 b anca sığar ne oldu onlara anlamadım ki yanıyo acıyo kaşınıyo ayrı bi dünyalar
Benimdeeee ben bi karışım yaptım kaşınınca sürüyorum iyi geliyor çatlamamak için kaşıma sakın losyon sür yağ sür birşey sür rahatlasın gerginliği yapıyor kaşıntı..
Katı kakao yağı hindistan cevizi yağı ve sarı kantaron yağı karıştırdım akşamları sürüyorum genelde gece kaşıntım olursa sürüyorum bazen gündüz halim olursa sürüyorum

çok teşekkür ederim bugün 8+6 yız.. ben gebe kalmadan önce de kokulara aşırı hassastım bir de tüp mideliyim sanırım bu etkenler ekstra zorladı beni
Koku olayi çok çok zor oluyor bana doktorum Domestosun kokusunu sakın alma kullanılan yere 2 3 saat geçmeden gitme demişti Domestos bağışıklık sistemini çok zayıflatiyormus böyle olunca da koku ve mide iyice her sye duyarlı oluyormuş dışardan gelen her şeyi daha fazla tehdit olarak algılıyormus 7 haftadır falan hep eşim tuvaleti vb yıkıyor camları açıyor 1 2 saat markete bahçeye gidiyoruz buna da dikkat et istersen canım

Katı kakao yagı gecen seneden var evde onu nasıl erittin? Guneşe koyuyorum erimıyo bi türlü guneş yetersiz ısıtmakta istemıyorum. Kasımıyorum bi ara hatıt hutur girişiyodum şimdi hiç kaşımıyorum çatlak yapıyomuş. Bende kaşıntı olunca direk hindistan cevizi yağı suruyorum lierac aldım bi de bugun geldi o da. Sarı kantoron için hamilelikte kullanmayın yazıyodu internette bilemıyotum ne kadar dogru

aaaa bunu gerçekten bilmiyordum tühh ben de herşey kokuyor diye domestosuyorum her yeri çok teşekkürler

Aa bunu ilk kez duydum bende çamaşır suyunun kokusuna bayılıyorum herşey dokundu bi o dokunmadı hatta ilk gebeligimde çamaşır suyu aşerirdim ben tuvalete döker döker koklardım bazen şişeyle dolaşırdım elimden alırlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…