2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-26-16-08-13-426_com.android.chrome.webp
    16 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2023-05-26-16-08-06-074_com.android.chrome.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2023-05-26-16-07-57-177_com.android.chrome.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2023-05-26-16-07-33-970_com.android.chrome.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2023-05-26-16-07-28-392_com.android.chrome.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2023-05-26-16-07-11-340_com.android.chrome.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 39
Hindistan cevizi çabuk eridi ama kakao geç eriyor evet kaseye sıcak su koydum erittim benmari usulü anca o zaman eridi.. kantaron yağında kanıtlanmış birşey yok zarar yada fayda olarak o yüzden pek takmadım ben yani mantık olarakta düşünce kantoron yağı herşeye iyi geliyor acı alıyor iz bıraktırmıyor o yüzden özellikle karışımda zararlı olacağını düşünmedim aldım kullanıyorum lieracı son üç ayda kullanmaya başlayacağım ben doğumdan sonraki ürünleri de alacağım destek için şuan doğal yağlar yavaşlaması içi in yeterli bence çünkü son üç ayda birden şişiyor insan o zaman sağlam bir ürün daha mantıklı

Devlete gittim kuzum bu ultrasonda bakılmıyor perinatoloji ye gitmen lazım dedi öyle de bir şansım yok tevekkül ettim 16. Haftada birsey olsa çıkar zaten o zaman özele gidicem insallah
Rabbim güzel hayırlı haberler aldirsin hepimize

Gözün aydın canım darısı başımıza bilmiyorum ama kız hissettim
Amin kuzum sende yarın gideceksin sanırım hayırlı haberlerle gel insallah bende kiz hissediyorum bilmiyorum eşim orda bir pipi var sanki diyor çok erkek istediğinden hayal görüyor olabilir

Amin kuzum sende yarın gideceksin sanırım hayırlı haberlerle gel insallah bende kiz hissediyorum bilmiyorum eşim orda bir pipi var sanki diyor çok erkek istediğinden hayal görüyor olabilir
Hahaha bu erkeklerin her şey hakkinda bir fikirleri var bu bebek mevzularinda çok komik oluyorlar benim karnım şişiyor şişkinlikten elimle hafif hafif basıyorum bir gün artık dayanamamış bana ciddi ciddi diyor ki çocuğumun kafasını eziyorsun hahahahahhahahaha ilk zamanlar da kusuyorum bana diyor ki çocuğu da kusmazsin de mi ben çok korkuyorum ajajajjaajha amin canım cumlemiz

Benmari usulü cok mantıklı ya valla 2 haftadır camın onunde hergun bakıyorum hiç erimiyor. Dogru soyluyosun bende sarı kantoron yagı siparişi vereyım evde yok

Kızlar merhaba cinsiyet ogrenen varmı ikili test yaptırdım 12+1 doktor kıza benziyor dedi ama tabi güvenilir sonuç değil beklemek lazım sizlerde durum ne birde hiç kilo almadim aksine zayıfladım bi sorun olur mu ya bebişim icin endiseleniyorum

Merhaba, ben de tam bunu soruyordum benim boyum 176 58 kilo ile hamile kaldım 62 kiloya çıktım 12+2 deyiz. Doktorum hiç kilo ölçmüyor bir sorun olacağını sanmıyorum o yüzden

Ay ne bilim bende 50 kiloyum hala boyum 168 değişmedi hic
Bir arkadaşım sadece 6 kilo aldı kısmetse salı günü doğumu olacak, endişe etmeyin bence. Bebeğe yarayan şeyler genelde çok kilo yapmıyor benim iştahım fazla açık olduğu için ve her akşam tatlı yediğim için kilo alıyorum

Ben çay hariç şekerli ürün hiç yemedim zararlı olir diye karbonhidrat da tuketmiyorum pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…