- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.121
Gerçektende doğruymuşUzun samsun falan çıkarsa baya gülerim yanlız
Oda var bulduklarım içinde bak ekledim ekran alıp içmeye başlarsan aklında olsun indir listeyiBen içmiyorum ama kent naneli mi neydi bütün sosyetik komuslarimiz içerdi en sağlıklı bu diye
Hazırlıklı olayimOda var bulduklarım içinde bak ekledim ekran alıp içmeye başlarsan aklında olsun indir listeyi
İnşallah canım Şifan budur artık zorlanmadan geçirirsinaaaa bunu gerçekten bilmiyordum tühh ben de herşey kokuyor diye domestosuyorum her yeri çok teşekkürler
Devlete gittim kuzum bu ultrasonda bakılmıyor perinatoloji ye gitmen lazım dedi öyle de bir şansım yok tevekkül ettim 16. Haftada birsey olsa çıkar zaten o zaman özele gidicem insallahEnse kalınlığı ve burun kemiği için ne dedi
Hindistan cevizi çabuk eridi ama kakao geç eriyor evet kaseye sıcak su koydum erittim benmari usulü anca o zaman eridi.. kantaron yağında kanıtlanmış birşey yok zarar yada fayda olarak o yüzden pek takmadım ben yani mantık olarakta düşünce kantoron yağı herşeye iyi geliyor acı alıyor iz bıraktırmıyor o yüzden özellikle karışımda zararlı olacağını düşünmedim aldım kullanıyorumKatı kakao yagı gecen seneden var evde onu nasıl erittin? Guneşe koyuyorum erimıyo bi türlü guneş yetersiz ısıtmakta istemıyorum. Kasımıyorum bi ara hatıt hutur girişiyodumşimdi hiç kaşımıyorum çatlak yapıyomuş. Bende kaşıntı olunca direk hindistan cevizi yağı suruyorum lierac aldım bi de bugun geldi o da. Sarı kantoron için hamilelikte kullanmayın yazıyodu internette bilemıyotum ne kadar dogru
Rabbim güzel hayırlı haberler aldirsin hepimizeDevlete gittim kuzum bu ultrasonda bakılmıyor perinatoloji ye gitmen lazım dedi öyle de bir şansım yok tevekkül ettim 16. Haftada birsey olsa çıkar zaten o zaman özele gidicem insallah
Amin kuzum sende yarın gideceksin sanırım hayırlı haberlerle gel insallahGözün aydın canım darısı başımızabilmiyorum ama kız hissettim
Hahaha bu erkeklerin her şey hakkinda bir fikirleri varAmin kuzum sende yarın gideceksin sanırım hayırlı haberlerle gel insallahbende kiz hissediyorum bilmiyorum eşim orda bir pipi var sanki diyor çok erkek istediğinden hayal görüyor olabilir
Benmari usulü cok mantıklı ya valla 2 haftadır camın onunde hergun bakıyorum hiç erimiyor. Dogru soyluyosun bende sarı kantoron yagı siparişi vereyım evde yokHindistan cevizi çabuk eridi ama kakao geç eriyor evet kaseye sıcak su koydum erittim benmari usulü anca o zaman eridi.. kantaron yağında kanıtlanmış birşey yok zarar yada fayda olarak o yüzden pek takmadım ben yani mantık olarakta düşünce kantoron yağı herşeye iyi geliyor acı alıyor iz bıraktırmıyor o yüzden özellikle karışımda zararlı olacağını düşünmedim aldım kullanıyorumlieracı son üç ayda kullanmaya başlayacağım ben doğumdan sonraki ürünleri de alacağım destek için şuan doğal yağlar yavaşlaması içi in yeterli bence çünkü son üç ayda birden şişiyor insan o zaman sağlam bir ürün daha mantıklı
%80 erkek dediNeymiş cinsiyeti
O yazan sigara incecik onu biliyorumParlament one yazıyor ama inanmadım o en ağır sigara bildiğim kadarıyla hala bakıyorum
Merhaba, ben de tam bunu soruyordumKızlar merhaba cinsiyet ogrenen varmı ikili test yaptırdım 12+1 doktor kıza benziyor dedi ama tabi güvenilir sonuç değil beklemek lazım sizlerde durum ne birde hiç kilo almadim aksine zayıfladım bi sorun olur mu ya bebişim icin endiseleniyorum
Yararlı bir araştırma oldu bu tatlım sağol hemen inceleyelimGerçektende doğruymuşen hafif sigraları buldum
Ay ne bilim bende 50 kiloyum halaMerhaba, ben de tam bunu soruyordumbenim boyum 176 58 kilo ile hamile kaldım 62 kiloya çıktım 12+2 deyiz. Doktorum hiç kilo ölçmüyor bir sorun olacağını sanmıyorum o yüzden
Bir arkadaşım sadece 6 kilo aldı kısmetse salı günü doğumu olacak, endişe etmeyin bence. Bebeğe yarayan şeyler genelde çok kilo yapmıyor benim iştahım fazla açık olduğu için ve her akşam tatlı yediğim için kilo alıyorumAy ne bilim bende 50 kiloyum halaboyum 168 değişmedi hic
Ben çay hariç şekerli ürün hiç yemedim zararlı olir diye karbonhidrat da tuketmiyorum pekBir arkadaşım sadece 6 kilo aldı kısmetse salı günü doğumu olacak, endişe etmeyin bence. Bebeğe yarayan şeyler genelde çok kilo yapmıyor benim iştahım fazla açık olduğu için ve her akşam tatlı yediğim için kilo alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?