- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.161
Ben süt ürünlerinin hepsini çok seviyorum. Sabah kahvaltımda peynir-yumurta kesin yiyorum. Öğlen kesin ayran içiyorum. Çalıştığım için çay kahve yerine ballı süt yapıyorum günde bir bardak. Akşam yemeğinde de yemeğin yanına yoğurt yiyorum. 17.30 gibi acıkırsam ya sütlü yulaf ya da peynir ekmek yiyorum. Benim aram meyveyle hiç yok. Kahvaltıdan önce muz yiyorum başka da meyve yemek hiç aklıma gelmiyor.Sut icmenize gerek yok aslinda. Sut dogru bilinen yanlislardan. İnsan vucudunda yas ilerledikce laktaz enzimi azaliyor ve sutun proteini olan laktoz parcalanamadigi icin sislik gaz fln yapiyor
Kemikler icin peynir ve yogurt daha iyi bir alternatif
İcecekseniz de laktozsuz icmenizde fayda var
Peynir yogurt iceren bir beslenme daha efektif olucaktir
Ahhaahah eşin alemmis yaHahaha bu erkeklerin her şey hakkinda bir fikirleri varbu bebek mevzularinda çok komik oluyorlar benim karnım şişiyor şişkinlikten elimle hafif hafif basıyorum bir gün artık dayanamamış bana ciddi ciddi diyor ki çocuğumun kafasını eziyorsun hahahahahhahahaha ilk zamanlar da kusuyorum bana diyor ki çocuğu da kusmazsin de mi ben çok korkuyorum ajajajjaajha amin canım cumlemiz
İnşallah tek duam o sizler de dua edinAllah sabir versin. Okurken icim cekildi… rabbimin bi bildigi vardir elbet bunu yasadiysan… insallah allahim simdi kucagina almayi nasip eder…
Güzel sonuçlar alırsın inşallahBende 11+6 pazartesi günü ikili tarama testi için gidecm bakalım bana da ne diyecek
Ben bunu bılmeden 1 haftada 1 paket bitter tükettımAraştır istersen canım bitter çikolata plesantaya çok iyi geliyormuş ben tatlıdan uzak durdugum halde özellikle günde 3 4 kare bitter çikolata yemeye çalışıyorum
Ben midem bulanırken makarna yedım amq sadece karbonhidrat bastrdı cidden cokta iyi geldiBende zorlaniyorum ama artık yiyeceğim sanirim 12 haftalık oldum ama nefs ağır basıyor suan makarna ozledimzaten kilo sorunum da yok en iyisi yemek
Ben hiç pantolon giymedım gobegıme rahatsızlık verıyor nedense hep eşofman ve bol şeyler giyiyorum tayt gıyıyorum göbiş saklansın diye üstümede bol giyiyorum 12 haftayı doldurana kadar kimseye soylemek istemıyorumMaşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikisinidebenimde göğüsler çok büyüdü karnımı gören çok net hamile olduğumu anlıyor herkes senin hiç iç karnın yokmuş diyor baya tombiş bi karnım oldu havalar ısınsada efil efil elbise giysem diye bekliyorum pantolonlarım çok daraltıyor beni ben de 36 giyiyordum ama 38 bile darlanıyorum şu an.
Yani en az 5 porsiyon yapiyo. Dun diyetisyenle bu muhabbeti yaptim oradan biliyorum 3 porsiyon sut urunu veriyor o da dedigin gibi ayran peynir kefir arasinda donuyo kilo alirsiniz kesin soliymBen süt ürünlerinin hepsini çok seviyorum. Sabah kahvaltımda peynir-yumurta kesin yiyorum. Öğlen kesin ayran içiyorum. Çalıştığım için çay kahve yerine ballı süt yapıyorum günde bir bardak. Akşam yemeğinde de yemeğin yanına yoğurt yiyorum. 17.30 gibi acıkırsam ya sütlü yulaf ya da peynir ekmek yiyorum. Benim aram meyveyle hiç yok. Kahvaltıdan önce muz yiyorum başka da meyve yemek hiç aklıma gelmiyor.
Ne durumda simdi azalmadi mi kirmizi mi hala?Kızlar şu kanamalar çok moralimi bozuyo yaa bi kafamı toparlayıp konulara dahil olamıyorum
Kanaman ne renk o onemli. Benım 1.5 ay hep kanamam oldu ve bu hafta kesildi çok şükür haftan buyudukce kesılcek ve 12. Haftada inşallah biticekKızlar şu kanamalar çok moralimi bozuyo yaa bi kafamı toparlayıp konulara dahil olamıyorum
Ayyy peynir acayip kilo aldırıyor ben 3 ay butun sür ürünlerini ve gluteni kesiyorum 7 kilo garanti gidiyordu o yuzden bol zeytınyagı yıyodum kiloyu dengelemek için. Şimdi cok tüketiyorum özellikle kefir annem evde yapıyo kefiri bi de her dk kefir varYani en az 5 porsiyon yapiyo. Dun diyetisyenle bu muhabbeti yaptim oradan biliyorum 3 porsiyon sut urunu veriyor o da dedigin gibi ayran peynir kefir arasinda donuyo kilo alirsiniz kesin soliym
Cnku ben bu hafta peyniri abartmisim ve kilo olarak dondu bana sacma sapan bissy oldu
Bir de meyve sart yiemoyorum demeyin
En azindan yabanmerisini fln yiyin hergun
Benim yarın kuzenimin nişanı var bol elbise almama rağmen göbüş ben burdayım diye bağırıyor, yarın 12+3 te herkes öğrenecek mecburenBen hiç pantolon giymedım gobegıme rahatsızlık verıyor nedense hep eşofman ve bol şeyler giyiyorum tayt gıyıyorum göbiş saklansın diye üstümede bol giyiyorum 12 haftayı doldurana kadar kimseye soylemek istemıyorum
Ben her zaman süt ürünü çok tükettiğim için muhtemelen bünyem alışık benim sıkıntım çok sık acıkmak ve önünü alamadığım tatlı ihtiyacım. Bakalım acıkma yavaştan dengeleniyor gibi tatlıyıda meyve ile değiştilebilirsem sorun çözülecek diye umuyorumYani en az 5 porsiyon yapiyo. Dun diyetisyenle bu muhabbeti yaptim oradan biliyorum 3 porsiyon sut urunu veriyor o da dedigin gibi ayran peynir kefir arasinda donuyo kilo alirsiniz kesin soliym
Cnku ben bu hafta peyniri abartmisim ve kilo olarak dondu bana sacma sapan bissy oldu
Bir de meyve sart yiemoyorum demeyin
En azindan yabanmerisini fln yiyin hergun
Kontrollerde doktor ne diyor, inşallah hamileliğiniz ilerledikçe kanamanız tamamen biterKızlar şu kanamalar çok moralimi bozuyo yaa bi kafamı toparlayıp konulara dahil olamıyorum
Ne durumda simdi azalmadi mi kirmizi mi hala?
Ya dün ilkten kırmızı geldi ama baya geldi yani iğneden sonra kahverengiye döndü azaldı da. Bi arkadaşla konuştuk kanama alanı kesenin üstündeyse çok sorun olmuyomuş ama altındaysa sorun olurmuş Benim ultrason kağıdına baktı üstünde dedi. Ama kendimi rahatlatamıyorum bi türlü keşke sürekli iyi olduğu bilsem. Bide kanama geç başladı 9+6 da başladı 11+2 devam ediyo Buda beni biraz geriyoKanaman ne renk o onemli. Benım 1.5 ay hep kanamam oldu ve bu hafta kesildi çok şükür haftan buyudukce kesılcek ve 12. Haftada inşallah biticek
Dün kontrol etmedi yaa inşallah iyidir. Haftaya öğrencem ne olduğunuKontrollerde doktor ne diyor, inşallah hamileliğiniz ilerledikçe kanamanız tamamen biter
İnşallah iyidirDün kontrol etmedi yaa inşallah iyidir. Haftaya öğrencem ne olduğunu
Hayırlısı olsun yinede inşallahGüzel sonuçlar alırsın inşallahben ikili test yaptırmak istemedim
Ne yazık kiBiz herşeyi ister istemez kötüye yoruyoruz ben doktora sancım oluyor dediğimde bundan doğal ne olabilir diyip gülmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?