- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.201
Evettt canım maalesef her hafta yeni bir güncelleme ile uyanacaksınYanlislikla kendimden alinti yaptim lanet gibi kurtulamiyorum. Neyse ben de bir derdimi yazayim arkadaslar rahim agrim 4-5. haftalarda cok oldu ve gecti. SImdi yine cok benzer agrilarim oluyor ama bir bakiyorum gaz..... BU ne simdi her hafta yeni bir ozellik mi acilacak boyle? Bu arda 8. haftadayim ben.
Ben de ilk tanımlayamadigim bir ağrı hissettim göbek çevremde baya korktum annemi aradım annem korkma gaz sancısıdir o dedi cidden de öyleymişYanlislikla kendimden alinti yaptim lanet gibi kurtulamiyorum. Neyse ben de bir derdimi yazayim arkadaslar rahim agrim 4-5. haftalarda cok oldu ve gecti. SImdi yine cok benzer agrilarim oluyor ama bir bakiyorum gaz..... BU ne simdi her hafta yeni bir ozellik mi acilacak boyle? Bu arda 8. haftadayim ben.
Ben deKızlar yarın ikili tarama ve cinsiyet için doktora gideceğim, dualarınızı eksik etmezseniz çoook sevinirim :)
Canım ben bebek arabası aldım, Cybex falan inceledim ama bana chicco goody plustan daha hantal geldi. Kabin boy goody plus aldım. Tek elle katlanması konusunda en pratik chicco ama alt sepeti diğerlerine göre biraz küçük gibi.Kızlar bebek için alışverişe yavaştan önümüzde ki ay başlamayı düşünüyorum , Ya da Temmuz gibi
İlk olarak bebek arabası alıp aradan çıkarmaı düünüyorum.Fiyatları her geçen gün artıyor.
Siz ilk alışverişlerde nereden başlamay planlıyorsunuz?
Bebek arabası bakmya başlayanlar varsa hangi mark ve modellere bakacaksınız?
Travel sistemler göze güzel geliyor ama yorumlarda kullanışsız olduğu yazıyor genel olarak.
Fikir ve önerilerinizi bekliyorum :)
Canım sen endişelenme yaşamış biri olarak söylüyorum benim 9+5 de başladı bugün 12+4 üm bugün bitti daha . Ama bebişim çok şükür iyi benim de kanama alanım yukarıdaydı bu aradaYa dün ilkten kırmızı geldi ama baya geldi yani iğneden sonra kahverengiye döndü azaldı da. Bi arkadaşla konuştuk kanama alanı kesenin üstündeyse çok sorun olmuyomuş ama altındaysa sorun olurmuş Benim ultrason kağıdına baktı üstünde dedi. Ama kendimi rahatlatamıyorum bi türlü keşke sürekli iyi olduğu bilsem. Bide kanama geç başladı 9+6 da başladı 11+2 devam ediyo Buda beni biraz geriyo
10 da mutlaka güzel haberlerini bekliyorum canım senin kaçta :)Ben deçok heyecanlıyim saat kaçta
Yaaa ayy maşallah bebeklere o zamanCanım sen endişelenme yaşamış biri olarak söylüyorum benim 9+5 de başladı bugün 12+4 üm bugün bitti daha . Ama bebişim çok şükür iyi benim de kanama alanım yukarıdaydı bu arada
Canınızı sıkmayın, kuzenim ilk hamileliğinde neredeyse 9 ay kanama/lekelenme yaşadı, yeğenim şimdi anaokuluna gidiyor maşallah. İnşallah sizin en kısa zamanda biter, içiniz biraz ferahlarYa dün ilkten kırmızı geldi ama baya geldi yani iğneden sonra kahverengiye döndü azaldı da. Bi arkadaşla konuştuk kanama alanı kesenin üstündeyse çok sorun olmuyomuş ama altındaysa sorun olurmuş Benim ultrason kağıdına baktı üstünde dedi. Ama kendimi rahatlatamıyorum bi türlü keşke sürekli iyi olduğu bilsem. Bide kanama geç başladı 9+6 da başladı 11+2 devam ediyo Buda beni biraz geriyo
Bende de oluyor korkulacak bişey değil normaldir ister istemez ufak kasılmalar olur dedi doktorumKızlar ilişkiden sonra ağrısı olan var mı hafif hafif. Kanama vs yok şükür ama çok hafif ağrı var kasıklarımda, korktum açıkçası
Her hafta yeni level inşallah 8-8 de prensesi veya prensi kurtaracağızYanlislikla kendimden alinti yaptim lanet gibi kurtulamiyorum. Neyse ben de bir derdimi yazayim arkadaslar rahim agrim 4-5. haftalarda cok oldu ve gecti. SImdi yine cok benzer agrilarim oluyor ama bir bakiyorum gaz..... BU ne simdi her hafta yeni bir ozellik mi acilacak boyle? Bu arda 8. haftadayim ben.
Ayy musmutlu güzelll haberler alıp dön inşallaahhhKızlar yarın ikili tarama ve cinsiyet için doktora gideceğim, dualarınızı eksik etmezseniz çoook sevinirim :)
İnşallah canıııım inşallahh :)Ayy musmutlu güzelll haberler alıp dön inşallaahhh
Bende de oluyor canim rahim kasiliyor normalKızlar ilişkiden sonra ağrısı olan var mı hafif hafif. Kanama vs yok şükür ama çok hafif ağrı var kasıklarımda, korktum açıkçası
Balım ya dizi izliyordum.sudem34 napiosun? Nerdesin?
Bilmiyorum kaç haftası kaldı ya bir ya ikidir maksimum. Ya da bitmiştir.İyiyim kuzum ya biraktigin gibiyim valla yok bi degisiklik
İlk 12 hafta gerekli ama serayin ne kdri kaldi ki?
Ben bi arastirirken c vitamini hamilelikte kullaniliyor diye okudum. Hatta bitek onu surun fln diye. Benim cildim c yi kabul etmedigi icin kullanamadim oyuzden de detayli arastiemadim ama c serumu oluyo galiba sormak lazimm
Benim de 10 da ben de seninkini bekliyorum10 da mutlaka güzel haberlerini bekliyorum canım senin kaçta :)
Balım ya dizi izliyordum.
Yeğenim geldi .
Muhabbet keyif anca girdim.
Aklım sizde kaldı.
Sen ne yaptın?
Karşıda mısın hala?
Yaptın mı alışveriş?
Buzdolabı tamir oldu mu?
Allahtan sinirin ustunde çıkmış S Seray94 dusuk ama sinirda yinede:/Bilmiyorum kaç haftası kaldı ya bir ya ikidir maksimum. Ya da bitmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?