2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evettt canım maalesef her hafta yeni bir güncelleme ile uyanacaksın

Ben de ilk tanımlayamadigim bir ağrı hissettim göbek çevremde baya korktum annemi aradım annem korkma gaz sancısıdir o dedi cidden de öyleymiş

Canım ben bebek arabası aldım, Cybex falan inceledim ama bana chicco goody plustan daha hantal geldi. Kabin boy goody plus aldım. Tek elle katlanması konusunda en pratik chicco ama alt sepeti diğerlerine göre biraz küçük gibi.
Yatak yine chicco anne yanınyatağı aldım bir de babjjörn ana kucağı aldım

Canım sen endişelenme yaşamış biri olarak söylüyorum benim 9+5 de başladı bugün 12+4 üm bugün bitti daha . Ama bebişim çok şükür iyi benim de kanama alanım yukarıdaydı bu arada

Canım sen endişelenme yaşamış biri olarak söylüyorum benim 9+5 de başladı bugün 12+4 üm bugün bitti daha . Ama bebişim çok şükür iyi benim de kanama alanım yukarıdaydı bu arada
Yaaa ayy maşallah bebeklere o zaman içim biraz daha rahatladı

Canınızı sıkmayın, kuzenim ilk hamileliğinde neredeyse 9 ay kanama/lekelenme yaşadı, yeğenim şimdi anaokuluna gidiyor maşallah. İnşallah sizin en kısa zamanda biter, içiniz biraz ferahlar

Her hafta yeni level inşallah 8-8 de prensesi veya prensi kurtaracağız

Ben de yeni güncellememden bahsedeyim memelerim daha önce hiç olmadığı kadar ağrıyor sanki birileri memelerimi sırtımı bıçaklıyor önlü arkalı ağrı. Var mı bunu başka yaşayan. Güncelleme tarihi 10+5

Bilmiyorum kaç haftası kaldı ya bir ya ikidir maksimum. Ya da bitmiştir.

Balım ya dizi izliyordum.
Yeğenim geldi .
Muhabbet keyif anca girdim.
Aklım sizde kaldı.

Sen ne yaptın?
Karşıda mısın hala?
Yaptın mı alışveriş?

Buzdolabı tamir oldu mu?

Bilmiyorum kaç haftası kaldı ya bir ya ikidir maksimum. Ya da bitmiştir.
Allahtan sinirin ustunde çıkmış S Seray94 dusuk ama sinirda yinede:/
Buzdolabi oldu anakart yanmis ust tarafin voltaj degisimi yapiomus borulari da actilar simdilik okeyim yani
Ben evlenmeden once karsida oturuyodum kuaforum ailem fln orda onda gectim karsiya
Valla chakraya gittim ms a mothercare e dedim indirimde aliym ms da ic zibinlar 999 paketi chakrada ole. İndirimde almak lazim kafayi yemisler
Bugunde annemi doktora fln goturdum ole gecti zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…