2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bebek iri olursa çok az giyecek
Çevren çoksa hediye de çok gelir
Gereksiz bir şey de almamak lazım

Valla eskiden ucuzdu ya 3 er 5 er indirimde stokluyorduk.

Anneciğine geçmiş olsun.

Aynı şeyi sudemde söyledi fakat şöyle birşey var referans aralığının üstünde aslında laboratuvar referansı değişiyor hastaneye göre bide doktor sınırda demedi aksine çok iyi olduğunu söyledi hani rakam vermedi tek dediği ooo çok güzel dedi o yüzden sınırda diyemeyiz yeterli diyebiliriz

Bide doktor değerle ilgili sayı olarak birşey demedi muhteşem dedi görünce ooo çekti eğer sınır olsaydı derdi değil mi şekerim sınırda çıktı mesela onun için dikkat etmemi söyledi sadece
Her doktor farklı yorumluyor belki de.
Aile hekimi bana az dedi.
Kadın doğumcu bana iyi dedi.

Senin kadın doğumcu iyi dediyse sıkıntı yok.
Doktoruna güven.

Doktoruna güven.
Pazartesi bir doktor daha görecek bakalım o ne diyecek

Bebek iri olursa çok az giyecek
Çevren çoksa hediye de çok gelir
Gereksiz bir şey de almamak lazım

Valla eskiden ucuzdu ya 3 er 5 er indirimde stokluyorduk.

Anneciğine geçmiş olsun.
Aynen oyle kafayi yemisler 1 ay giymeyecek akilli almak lazim para savurmaya gerek yok
Bence indirim kovalamak lazim
Bitek su secim sonucu bi de amerikanin faiz olayi dolari nasil etkilicek bebek arabalari fln ya firlarsa ona darlaniyorum

Doktoruna güven.
İyi olduğunu söyleyen ile hekimimdi kadın doğuma pazartesi gideceğim

Serayım e nabızdan PDF olarak indirsene orda referans değeri çıkıyor.

Ben devlet hastanesinde yaptırdım.

Sen nerde yaptırdın?
. Gerçi aile hekimi de olsa onlar da devlet hastanesi laboratuvarına gönderiyor.

Aynen oyle kafayi yemisler 1 ay giymeyecek akilli almak lazim para savurmaya gerek yok
Bence indirim kovalamak lazim
Bitek su secim sonucu bi de amerikanin faiz olayi dolari nasil etkilicek bebek arabalari fln ya firlarsa ona darlaniyorum
Evet döviz çok uçacak.
Dış basın i.las haberimizi yapıyor.
Yine de ben almıycam şimdilik erken daha.

Bence limimitte oldugu icin sıkıntı olmaz
Ya sudem34 ikinizde mentionlaninca hemen cvp yaziyosunuz bildirimi nasil aliosuniz bana gelmio nerden yaptiniz o ayari?
Etiker yada alıntı olunca bildirim geliyor bide takip et dediğinde sana cevap verilmesede biri yorum yaptı diye bildirim geliyor ben uygulamasını kullanıyorum siteden girince gelmiyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-27-00-00-54-984_com.android.chrome.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 33
Etiker yada alıntı olunca bildirim geliyor bide takip et dediğinde sana cevap verilmesede biri yorum yaptı diye bildirim geliyor ben uygulamasını kullanıyorum siteden girince gelmiyor
Oha uygulama mi var?

Yaniyo ama yenilemem gerekiyo
Bu sayfada aktifsen aynı anda mesaj atınca görüldü gibi sayılıyor.
Her sayfada 20 post var. Hepsini okudun gibi bir şey oluyor.

Ben emojilerden takip ediyorum çoğu zaman mesajları emoji attıysam ok sayfaya bakmışım diyorum.

Ya da diyelim sana peş peşe mesaj attın. Birinde emoji var diğerinde yok aceba okumadı mı diye tereddüte düşüyorum

Ya o kadar mide bulantısı kusmana rağmen aralıkta çıkmış sonuçta.
Varsa evde iç bence yine şu son bir iki hafta daha.
Ben yapay folik asite karşıyım o yüzden hiç içmedim ki yiyeceklerden aldım sadece yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…