- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.221
Tamam canım haberleşirizBenim de 10 da ben de seninkini bekliyorum
Bebek iri olursa çok az giyecekAllahtan sinirin ustunde çıkmış S Seray94 dusuk ama sinirda yinede:/
Buzdolabi oldu anakart yanmis ust tarafin voltaj degisimi yapiomusborulari da actilar simdilik okeyim yani
Ben evlenmeden once karsida oturuyodum kuaforum ailem fln orda onda gectim karsiya
Valla chakraya gittim ms a mothercare e dedim indirimde aliym ms da ic zibinlar 999 paketi chakrada ole. İndirimde almak lazim kafayi yemisler
Bugunde annemi doktora fln goturdum ole gecti zmn
Zaten folic asit için folata bakılıyorBenım folik asit 15 ti ama folata mı bakmak lazım?
Aynı şeyi sudemde söyledi fakat şöyle birşey var referans aralığının üstünde aslında laboratuvar referansı değişiyor hastaneye göre bide doktor sınırda demedi aksine çok iyi olduğunu söyledi hani rakam vermedi tek dediği ooo çok güzel dediAllahtan sinirin ustunde çıkmış S Seray94 dusuk ama sinirda yinede:/
Buzdolabi oldu anakart yanmis ust tarafin voltaj degisimi yapiomusborulari da actilar simdilik okeyim yani
Ben evlenmeden once karsida oturuyodum kuaforum ailem fln orda onda gectim karsiya
Valla chakraya gittim ms a mothercare e dedim indirimde aliym ms da ic zibinlar 999 paketi chakrada ole. İndirimde almak lazim kafayi yemisler
Bugunde annemi doktora fln goturdum ole gecti zmn
Her doktor farklı yorumluyor belki de.Bide doktor değerle ilgili sayı olarak birşey demedi muhteşem dedi görünce ooo çekti eğer sınır olsaydı derdi değil mi şekerim sınırda çıktı mesela onun için dikkat etmemi söyledi sadece
Pazartesi bir doktor daha görecek bakalım o ne diyecekHer doktor farklı yorumluyor belki de.
Aile hekimi bana az dedi.
Kadın doğumcu bana iyi dedi.
Senin kadın doğumcu iyi dediyse sıkıntı yok.
Doktoruna güven.
Aynen oyle kafayi yemisler 1 ay giymeyecek akilli almak lazim para savurmaya gerek yokBebek iri olursa çok az giyecek
Çevren çoksa hediye de çok gelir
Gereksiz bir şey de almamak lazım
Valla eskiden ucuzdu ya 3 er 5 er indirimde stokluyorduk.
Anneciğine geçmiş olsun.
İyi olduğunu söyleyen ile hekimimdi kadın doğuma pazartesi gideceğimHer doktor farklı yorumluyor belki de.
Aile hekimi bana az dedi.
Kadın doğumcu bana iyi dedi.
Senin kadın doğumcu iyi dediyse sıkıntı yok.
Doktoruna güven.
Serayım e nabızdan PDF olarak indirsene orda referans değeri çıkıyor.Aynı şeyi sudemde söyledi fakat şöyle birşey var referans aralığının üstünde aslında laboratuvar referansı değişiyor hastaneye göre bide doktor sınırda demedi aksine çok iyi olduğunu söyledi hani rakam vermedi tek dediği ooo çok güzel dedio yüzden sınırda diyemeyiz yeterli diyebiliriz
Bence limimitte oldugu icin sıkıntı olmazPazartesi bir doktor daha görecek bakalım o ne diyecek
Evet döviz çok uçacak.Aynen oyle kafayi yemisler 1 ay giymeyecek akilli almak lazim para savurmaya gerek yok
Bence indirim kovalamak lazim
Bitek su secim sonucu bi de amerikanin faiz olayi dolari nasil etkilicek bebek arabalari fln ya firlarsa ona darlaniyorum
Etiker yada alıntı olunca bildirim geliyor bide takip et dediğinde sana cevap verilmesede biri yorum yaptı diye bildirim geliyor ben uygulamasını kullanıyorum siteden girince gelmiyorBence limimitte oldugu icin sıkıntı olmaz
Yasudem34 ikinizde mentionlaninca hemen cvp yaziyosunuz bildirimi nasil aliosuniz bana gelmio nerden yaptiniz o ayari?
Çan kırmızı ışık yanmıyor mu?Bence limimitte oldugu icin sıkıntı olmaz
Yasudem34 ikinizde mentionlaninca hemen cvp yaziyosunuz bildirimi nasil aliosuniz bana gelmio nerden yaptiniz o ayari?
Bak böyle geliyorBence limimitte oldugu icin sıkıntı olmaz
Oha uygulama mi var?Etiker yada alıntı olunca bildirim geliyor bide takip et dediğinde sana cevap verilmesede biri yorum yaptı diye bildirim geliyor ben uygulamasını kullanıyorum siteden girince gelmiyor
Yaniyo ama yenilemem gerekiyoÇan kırmızı ışık yanmıyor mu?
EvEt varOha uygulama mi var?
Ya o kadar mide bulantısı kusmana rağmen aralıkta çıkmış sonuçta.Pazartesi bir doktor daha görecek bakalım o ne diyecek
Bu sayfada aktifsen aynı anda mesaj atınca görüldü gibi sayılıyor.Yaniyo ama yenilemem gerekiyo
Ben yapay folik asite karşıyım o yüzden hiç içmedim ki yiyeceklerden aldım sadece yavrumYa o kadar mide bulantısı kusmana rağmen aralıkta çıkmış sonuçta.
Varsa evde iç bence yine şu son bir iki hafta daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?