- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.241
Aboo ben operadan giriyorum direk sıfır reklam çok memnunumBak böyle geliyor
Uygulamada reklam var mı?Ben yapay folik asite karşıyım o yüzden hiç içmedim ki yiyeceklerden aldım sadece yavrum
Sen en iyisi uygulamayı indir de uğraşma o kadarBu sayfada aktifsen aynı anda mesaj atınca görüldü gibi sayılıyor.
Her sayfada 20 post var. Hepsini okudun gibi bir şey oluyor.
Ben emojilerden takip ediyorum çoğu zaman mesajları emoji attıysam ok sayfaya bakmışım diyorum.
Ya da diyelim sana peş peşe mesaj attın. Birinde emoji var diğerinde yok aceba okumadı mı diye tereddüte düşüyorum
Senle doğumumuz benim doktorun hesabına göre aynı gün.Ben yapay folik asite karşıyım o yüzden hiç içmedim ki yiyeceklerden aldım sadece yavrum
Aboo ben operadan giriyorum direk sıfır reklam çok memnunum
Yok hiç videolu reklam çıkmadı bazen foto olarak çıkıyor ama saniyesiz direk çarpı çıkıyor kapatıyorumUygulamada reklam var mı?
Bir ara yükledim sonra geri sildim.
Çerez merez varsa hayatta istemem.Sen en iyisi uygulamayı indir de uğraşma o kadar
Benimkide bi ara 13 Aralık çıktı bi ara 22 Aralık göreceğiz bakalım hangisi olacakSenle doğumumuz benim doktorun hesabına göre aynı gün.
Bana da 20 aralık dedi.
Netten hesaplayınca 24 aralık çıkıyor.
Kız operadan gir dene bak tertemiz.Yok hiç videolu reklam çıkmadı bazen foto olarak çıkıyor ama saniyesiz direk çarpı çıkıyor kapatıyorum
O kadar övdün ki dur bakacağım operayaÇerez merez varsa hayatta istemem.
Reklam dikkkatımi dağıtıyor.
İlki sezeryan mı?Benimkide bi ara 13 Aralık çıktı bi ara 22 Aralık göreceğiz bakalım hangisi olacak
Bana dua edersin sonraO kadar övdün ki dur bakacağım operaya
E aynı kiiiBana dua edersin sonra
Aaa benim size gore erken cikiyo doktora sormak aklima gelmedi ama uygulamalarsa 6 aralikSenle doğumumuz benim doktorun hesabına göre aynı gün.
Bana da 20 aralık dedi.
Netten hesaplayınca 24 aralık çıkıyor.
Hayır bende hiç reklam yok.E aynı kiiireklam fotoları yok arada küçükler o kadar
Bak ekran aldım ilk ikisi opera diğerleri uygulamaBana dua edersin sonra
Evet sezeryan 10 yıl oldu ama istersen normal doğum yapabiliyorum şimdi ama korkuyorumİlki sezeryan mı?
Doktor bebeğin gelişimine göre hesaplıyor sanırım. Bana adet ertesi hemen hamile kalmışsın dedi. Ben sormadan kendi söyledi 20 aralık doğum tarihi diye.Aaa benim size gore erken cikiyo doktora sormak aklima gelmedi ama uygulamalarsa 6 aralik
Bildirimleri aç diye ayarı olacaktı nerde unuttum ama
Uygulamayı silmediğin için mi acep.Bak ekran aldım ilk ikisi opera diğerleri uygulama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?