2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aaa benim size gore erken cikiyo doktora sormak aklima gelmedi ama uygulamalarsa 6 aralik
Çok normal son bat neyse ona göre hesaplanıyor ya hani sonra ultrason da bebeğin gözüktüğü hafta baz alınıyor ilk bat doğru sonucu vermiyor aslında döllenme zamanı önemli

Uygulamayı silmediğin için mi acep.

Ben operadan KK aratıp giriyorum.
Hiç reklam yok.

Senin uygulamaya mı yönlendiriyor.
Yok direk siteden girdim Reklam otomatik engelledi yok zaten bak fotolara anlarsın son iki yada üç ekranda uygulamadan aldım o kadar reklam fotosu var yani demek istediğim arada çok fark yok uygulama direk ana ekranda olduğu için kolayıma geliyor bildirimlerde normal uygulama gibi direk ekrana düşüyor kapalı olsada o yüzden bence daha iyi ya pat diye görüyorum her yazılanı

Doktorun bunun garantisini verdi mı?
Biyolojik olarak mümkün mü tamamen?
Doktorla konuşmadım henüz ama tek sezeryansa eğer beş sene sonra normal doğum yapılabiliyor çok araştırdım bu konuyu e benim 10 yıl oldu hayli hayli olur da ben cesaret edemem gene ama şöyle birşey var ilk gebeligimde de son haftaya kadar söylemedim doktora sezeryan istediğimi bebek gelişimi tamamlayıp kendi gelsin istedim ki şükürler olsun öyle oldu hatta planlanandan erken geldi doğum yaptım doktor normal doğuramazmışsın zaten dedi 4116 Gr doğdu oğlum

Bak atıyorum sıfır reklamı

Ben de degil die biliyoeum sezeryansa sezeryan devam edio die ama
Yanlış biliyorsun yavrum tek sezeryansa eğer normal doğum ikinciye oluyor en az beş sene şartı vardı en son arkadaş yazmış dört sene sonra diye bünye ve iyileşmeye görede olabilir şartı

Yanlış biliyorsun yavrum tek sezeryansa eğer normal doğum ikinciye oluyor en az beş sene şartı vardı en son arkadaş yazmış dört sene sonra diye bünye ve iyileşmeye görede olabilir şartı
Benim iki sezeryan var doktor 3 ye normal yapar mı ki
Birine 13 diğerine 11 sene oldu

4 çok az değil mi ya.
10 bile aceba dediriyor
Dış değil iç karnın iyileşmesi önemli oda iki üç senede anca iyileşiyor beşinci senede tamamen iyileşmiş sayılıyor o yüzden normal doğumda yırtılma şansı olmadığı için izin veriliyor .. güven bana araştırmasını çok yaptım

Benim iki sezeryan var doktor 3 ye normal yapar mı ki
Birine 13 diğerine 11 sene oldu
Üçüncüye bence normal doğum daha iyi bile olur sana her sezeryanda iyileşme süresi uzuyor diye biliyorum üçüncüye daha çok ağrın olmasın .. ben mesela ondanda korkuyorum ilkinde iki gün ağrı çektim evde diyorum kendi kendime bir haftaya çıkmasa

Sayfanın mavisini ben kendim ayarladım pembe gözümü yoruyor.

İmza alanı mı senin de var.
Bebeğin gelişimi gösteriyor
Ben hiç görmedim o gelişim yazısını nerde profilden mi ayar yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…