- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.261
Çok normal son bat neyse ona göre hesaplanıyor ya hani sonra ultrason da bebeğin gözüktüğü hafta baz alınıyor ilk bat doğru sonucu vermiyor aslında döllenme zamanı önemliAaa benim size gore erken cikiyo doktora sormak aklima gelmedi ama uygulamalarsa 6 aralik
Profil resmine tıkla.Bildirimleri aç diye ayarı olacaktı nerde unuttum ama
Valla senin ss lere bakarken altta cikti hic olmamisti bildirim ac die smdi oldu. Oh be galiba oldu tam anlamiyla sagol balimBildirimleri aç diye ayarı olacaktı nerde unuttum ama
Ay evet bende de oluyor o arada bıçak saplanıyorBen de yeni güncellememden bahsedeyimmemelerim daha önce hiç olmadığı kadar ağrıyor sanki birileri memelerimi sırtımı bıçaklıyor önlü arkalı ağrı. Var mı bunu başka yaşayan. Güncelleme tarihi 10+5
Doktorun bunun garantisini verdi mı?Evet sezeryan 10 yıl oldu ama istersen normal doğum yapabiliyorum şimdi ama korkuyorum
Yok direk siteden girdim Reklam otomatik engelledi yok zaten bak fotolara anlarsın son iki yada üç ekranda uygulamadan aldım o kadar reklam fotosu var yani demek istediğim arada çok fark yok uygulama direk ana ekranda olduğu için kolayıma geliyor bildirimlerde normal uygulama gibi direk ekrana düşüyor kapalı olsada o yüzden bence daha iyi ya pat diye görüyorum her yazılanıUygulamayı silmediğin için mi acep.
Ben operadan KK aratıp giriyorum.
Hiç reklam yok.
Senin uygulamaya mı yönlendiriyor.
Ne demekkk çok rahat ulaşacaksın şimdiValla senin ss lere bakarken altta cikti hic olmamisti bildirim ac die smdi oldu. Oh be galiba oldu tam anlamiyla sagol balim
Ben de degil die biliyoeum sezeryansa sezeryan devam edio die amaDoktorun bunun garantisini verdi mı?
Biyolojik olarak mümkün mü tamamen?
Üstünden belirli bir süre geçince normal yapabiliyorsun benim kuzenimin eşi 4 senenin üstüne yapacak doğum ona da normal yapabilirsin demişlerBen de degil die biliyoeum sezeryansa sezeryan devam edio die ama
Doktorla konuşmadım henüz ama tek sezeryansa eğer beş sene sonra normal doğum yapılabiliyor çok araştırdım bu konuyu e benim 10 yıl oldu hayli hayli olur da ben cesaret edemem geneDoktorun bunun garantisini verdi mı?
Biyolojik olarak mümkün mü tamamen?
Bak atıyorum sıfır reklamıYok direk siteden girdim Reklam otomatik engelledi yok zaten bak fotolara anlarsın son iki yada üç ekranda uygulamadan aldım o kadar reklam fotosu var yani demek istediğim arada çok fark yok uygulama direk ana ekranda olduğu için kolayıma geliyor bildirimlerde normal uygulama gibi direk ekrana düşüyor kapalı olsada o yüzden bence daha iyi ya pat diye görüyorum her yazılanı
Yanlış biliyorsun yavrum tek sezeryansa eğer normal doğum ikinciye oluyor en az beş sene şartı vardı en son arkadaş yazmış dört sene sonra diye bünye ve iyileşmeye görede olabilir şartıBen de degil die biliyoeum sezeryansa sezeryan devam edio die ama
4 çok az değil mi ya.Üstünden belirli bir süre geçince normal yapabiliyorsun benim kuzenimin eşi 4 senenin üstüne yapacak doğum ona da normal yapabilirsin demişler
Yaaa bu bilgiler bende niye yoookkk
Benim iki sezeryan var doktor 3 ye normal yapar mı kiYanlış biliyorsun yavrum tek sezeryansa eğer normal doğum ikinciye oluyor en az beş sene şartı vardı en son arkadaş yazmış dört sene sonra diye bünye ve iyileşmeye görede olabilir şartı
Dış değil iç karnın iyileşmesi önemli oda iki üç senede anca iyileşiyor beşinci senede tamamen iyileşmiş sayılıyor o yüzden normal doğumda yırtılma şansı olmadığı için izin veriliyor .. güven bana araştırmasını çok yaptım4 çok az değil mi ya.
10 bile aceba dediriyor
Sayfanın mavisini ben kendim ayarladım pembe gözümü yoruyor.Yaaa bu bilgiler bende niye yoookkk
Evet bizde çok şaşırdık ama oluyor demiş bütün hazırlık ona göre yapıldı inşallah bir sorun olmaz4 çok az değil mi ya.
10 bile aceba dediriyor
Üçüncüye bence normal doğum daha iyi bile olur sana her sezeryanda iyileşme süresi uzuyor diye biliyorum üçüncüye daha çok ağrın olmasın .. ben mesela ondanda korkuyorum ilkinde iki gün ağrı çektim evde diyorum kendi kendime bir haftaya çıkmasaBenim iki sezeryan var doktor 3 ye normal yapar mı ki
Birine 13 diğerine 11 sene oldu
Ben hiç görmedim o gelişim yazısını nerde profilden mi ayar yapılıyorSayfanın mavisini ben kendim ayarladım pembe gözümü yoruyor.
İmza alanı mı senin de var.
Bebeğin gelişimi gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?