2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aralık'ta laparoskopi oldum ya. Dıştan çok fena iz kaldı. Hiç bir şey sürmedim iz kalmasın diye aklıma gelmedi böyle olacağı.
Sezeryan izim daha güzel ondan.
Doktor kendi ağzıyla dedi
Sezeryanı da başkası yapmıştı halbuki

Doktorunla konuş bakalım erkenden ve danışmadan karar vermek de olmaz bende henüz normal yada sezeryan diye karar vermiş değilim aslında yalan yok ikiside korkutuyor normal doğum daha çok korkutuyor

Ben de degil die biliyoeum sezeryansa sezeryan devam edio die ama
Ben bir ara araştırdım yakın seneler ise önerilmiyor.
Önceki doktoruma sordum ben yapmam dedi.
Ama bu doktor cesur gözü kara biraz daha buna sormadım daha erken diye

Ben becerebilirsem normal istiyorum ama bakalim cok erken konusmak icin

Senin profiline niye giremiyorum ben kısıtlama var yada silinmiş diyor

Doktorunla konuş bakalım erkenden ve danışmadan karar vermek de olmaz bende henüz normal yada sezeryan diye karar vermiş değilim aslında yalan yok ikiside korkutuyor normal doğum daha çok korkutuyor
Normalden ziyade sonrası genişleme vs beni ürkütüyor. labioplasti gerekmesin sonra ama bebek için sağlıklı tabi becerilsem denerim.

Sezeryan ben seviyorum ya

Normalden ziyade sonrası genişleme vs beni ürkütüyor. labioplasti gerekmesin sonra ama bebek için sağlıklı tabi becerilsem denerim.

Ya estetigini olurum ciddiyim ben severin ole isleri zaten. Eskisinden bile iyi olur

Aha sende bendensin aynı sebeplerden dolayı istemiyorum normal doğum hele o kesi ve dikiş olayı beni bitiriyor

Becerebilirsem ne demek kız her halükarda baş gibi beceriyor insan doğamızda var da benim gibi korkuyorsan ayrı
Ya bebek donmez cok kilolu olur baska bisi olur nebilym hani sartlar uygun olursa anlaminda
En cok istedigim sey normal dogum

Ya bebek donmez cok kilolu olur baska bisi olur nebilym hani sartlar uygun olursa anlaminda
En cok istedigim sey normal dogum
Ah inşallah gönlündeki olur ablamında ilk doğumda bebiş dönmemişti o kadar sancı çekti sonunda sezeryan oldu.. kısmet buda bi nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…