- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.281
Kaç yaşındasınBenim iki sezeryan var doktor 3 ye normal yapar mı ki
Birine 13 diğerine 11 sene oldu
Aralık'ta laparoskopi oldum ya. Dıştan çok fena iz kaldı. Hiç bir şey sürmedim iz kalmasın diye aklıma gelmedi böyle olacağı.Dış değil iç karnın iyileşmesi önemli oda iki üç senede anca iyileşiyor beşinci senede tamamen iyileşmiş sayılıyor o yüzden normal doğumda yırtılma şansı olmadığı için izin veriliyor .. güven bana araştırmasını çok yaptım
Senin var yapmışsın.Ben hiç görmedim o gelişim yazısını nerde profilden mi ayar yapılıyor
Dur özelden yazayımKaç yaşındasın
Doktorunla konuş bakalım erkenden ve danışmadan karar vermek de olmaz bende henüz normal yada sezeryan diye karar vermiş değilim aslında yalan yok ikiside korkutuyor normal doğum daha çok korkutuyorAralık'ta laparoskopi oldum ya. Dıştan çok fena iz kaldı. Hiç bir şey sürmedim iz kalmasın diye aklıma gelmedi böyle olacağı.
Sezeryan izim daha güzel ondan.
Doktor kendi ağzıyla dedi
Sezeryanı da başkası yapmıştı halbuki
Bilgileri girdim ama senin attığın ekran daki gibi çıkmıyor bende nedense aman ya uygulamalar vvar o dert oldu gece geceSenin var yapmışsın.
Profilden aynen.
Ben bir ara araştırdım yakın seneler ise önerilmiyor.Ben de degil die biliyoeum sezeryansa sezeryan devam edio die ama
Ben becerebilirsem normal istiyorum ama bakalim cok erken konusmak icinBen bir ara araştırdım yakın seneler ise önerilmiyor.
Önceki doktoruma sordum ben yapmam dedi.
Ama bu doktor cesur gözü kara biraz daha buna sormadım daha erken diye
Senin profiline niye giremiyorum ben kısıtlama var yada silinmiş diyorBen bir ara araştırdım yakın seneler ise önerilmiyor.
Önceki doktoruma sordum ben yapmam dedi.
Ama bu doktor cesur gözü kara biraz daha buna sormadım daha erken diye
Normalden ziyade sonrası genişleme vs beni ürkütüyor.Doktorunla konuş bakalım erkenden ve danışmadan karar vermek de olmaz bende henüz normal yada sezeryan diye karar vermiş değilim aslında yalan yok ikiside korkutuyor normal doğum daha çok korkutuyor
Becerebilirsem ne demek kızBen becerebilirsem normal istiyorum ama bakalim cok erken konusmak icin
Özel mesaj atamadım bende sana ya.Senin profiline niye giremiyorum ben kısıtlama var yada silinmiş diyor
Ya estetigini olurum ciddiyim ben severin ole isleri zaten. Eskisinden bile iyi olurNormalden ziyade sonrası genişleme vs beni ürkütüyor.labioplasti gerekmesin sonra ama bebek için sağlıklı tabi becerilsem denerim.
Sezeryan ben seviyorum ya
Aha sende bendensin aynı sebeplerden dolayı istemiyorum normal doğum hele o kesi ve dikiş olayı beni bitiriyorNormalden ziyade sonrası genişleme vs beni ürkütüyor.labioplasti gerekmesin sonra ama bebek için sağlıklı tabi becerilsem denerim.
Sezeryan ben seviyorum ya
Ya bebek donmez cok kilolu olur baska bisi olur nebilym hani sartlar uygun olursa anlamindaBecerebilirsem ne demek kızher halükarda baş gibi beceriyor insan doğamızda var da benim gibi korkuyorsan ayrı
Yaa sezeryan bence daha acısızYa estetigini olurum ciddiyim ben severin ole isleri zaten. Eskisinden bile iyi olur
Ah inşallah gönlündeki olur ablamında ilk doğumda bebiş dönmemişti o kadar sancı çekti sonunda sezeryan oldu.. kısmet buda bi nasipYa bebek donmez cok kilolu olur baska bisi olur nebilym hani sartlar uygun olursa anlaminda
En cok istedigim sey normal dogum
İnşallah canımYa bebek donmez cok kilolu olur baska bisi olur nebilym hani sartlar uygun olursa anlaminda
En cok istedigim sey normal dogum
Hahahahaha zibin deme bana cok dertliyimYaa sezeryan bence daha acısızlabio da pahalanmış onun yerine kaç tane zıbın alınır
Ah inşallah gönlündeki olur ablamında ilk doğumda bebiş dönmemişti o kadar sancı çekti sonunda sezeryan oldu.. kısmet buda bi nasip
Hepimiz icin aminİnşallah canımsağlıkla doğsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?