2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hahahahaha zibin deme bana cok dertliyim
Ama ya dalga mı geçiyolar şimdi argo konuşcam yoksa 999 ne ya iki sene önce aylık kira ödeniyordu o rakama.

Kız ben laparoskopiyi yılbaşından önce yaptırdım ki zam yemeyim çok karlıyım

D d_g_g sudem34 kızlar on on beş dk önce boğazıma kadar doluluk hissi vardı şimdi acıktım gurulduyor karnım sizede oluyor mu o hani boğazda bi yumru gibi olur şişkinlik olur sonra birden acıkma hissi vurur bana çok sık oluyor ya

Ama ya dalga mı geçiyolar şimdi argo konuşcam yoksa 999 ne ya iki sene önce aylık kira ödeniyordu o rakama.

Kız ben laparoskopiyi yılbaşından önce yaptırdım ki zam yemeyim çok karlıyım
Hey bu zıbın fiyatı mı ben az önce yanlış anladım sanmıştım

Ben de gecen sene laparospik miyometri oldum. Cok iz kaldi ya moralim bozuluyor. Ufacik olcak sanmistim hic hazir degildim. Ama ne yapalim onun sayesinde 7 sene sonra devam eden bir hamileligim oldu :)

Ben de gecen sene laparospik miyometri oldum. Cok iz kaldi ya moralim bozuluyor. Ufacik olcak sanmistim hic hazir degildim. Ama ne yapalim onun sayesinde 7 sene sonra devam eden bir hamileligim oldu :)
Kızlae bu bahsettiğiniz ne oluyor cahil kaldım

Aha sende bendensin aynı sebeplerden dolayı istemiyorum normal doğum hele o kesi ve dikiş olayı beni bitiriyor
Benim kV her doğumda över beni. Genişleme yok diye arada da gömer tospam sezeryan olduğum için çok hastalanıyor diye

Ama bu kadar özel ameliyat diye bize itelediler reva mı. Açık ameliyat hem daha uygun hem sezeryan ın bile izi yok o kadar.
Belki kapanır diye umut ediyorum.
Annem ablam yaptırdı onların iz yok. Benim bildiğin kırmızı kırmızı izler

Sarı kantaron yağı sür kırmızıysa hala iyileşmeye çalışıyor belli kantaron yağı çok iyi iz geçirme konusunda

Ya laparoskopi yeni oldugu ve ikiz oldugu icin ben de sezeryan olacagim muhtemelen. Ama ben sezeryandan korkuyorum ya. Laporoskopiden sonra 5 gun ne yuruyebildim ne nefes alabildim. Gaz sancisiymis, omuz ve boynum kopcak gibiydi. Panik atak geciriyordum nefes alamiyorum diye

Sezeryanda iki gün hastanede kalıyorsun o iki gün boyunca gaz çıkarman ve tuvaletini yapman için uğraşıyorlar ilaç veriyorlar ağrı içinde eğer çıkamazsan eve taburcu etmiyorlar asla eve çıkınca da en fazla iki gün ağrı oluyor sonra geçiyor yavaştan ayaklanmaya başlıyorsun korkulacak birşey yok

Ha ha ben hiç doymuyorum ki.
7/24 açım.
Kahvaltıdan kalkıyorum açım.
Yemekten kalkıyorum açım.

Benimkiler koyu kahve oldu 1 sene gecti uzerinden. Sari kantoron surdum ama bir hafta fln sadece. Bilmiyorum devam mi etmek lazimdi.

Ciğer gelişimi için normal daha iyi ya
Sezeryan deyince aklınıza ne geliyor ki doğum haftasını tamamlamadan zaten doktorlar doğuma almıyor ki bu yüzden gelişim tamamlanmış oluyor he bende başta öyle sanıp mesela doktoruma sezeryan istediğimi söylememiştim son hafta kontrolünde söyledim gün verdi verdiği günden iki gün önce doğum yaptım suyum geldi gelişim tamamlanmıştı yani

Laporoskopide ben de kaldim bir gece. Hastane de en lukslerinden idi bu arada, Ilgilendiler cok hizli ayaklandim her saat yürüdük vs. Ama asil eve geldikten sonra artti. Aglamistim acidan. Bilemedim belki benim bunyem ile ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…