2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benimkiler koyu kahve oldu 1 sene gecti uzerinden. Sari kantoron surdum ama bir hafta fln sadece. Bilmiyorum devam mi etmek lazimdi.
Kontraktubeks (tam yazımının hatırlayamadım)
Ameliyat sonrası iz kalmasın diye kullanılan ilaçlar varya bence kullansak olurmuş gibi.
Ama benim doktor aşırı yoğun ve sormasan söylemez
İşini yapar sadece
Detayda boğulmaz

Sezeryan da kullandım mı emin değilim.
Hafızam neden böyle ya.
İki sezeryan var ne kullandım izler neden yok çok az hatırlamıyorum

Laporoskopide ben de kaldim bir gece. Hastane de en lukslerinden idi bu arada, Ilgilendiler cok hizli ayaklandim her saat yürüdük vs. Ama asil eve geldikten sonra artti. Aglamistim acidan. Bilemedim belki benim bunyem ile ilgili.
Büyük ihtimalle bir güne daha ihtitacın vardı hastanede kalmaya ve evet bünyedende alakalı oluyor acı eşiği düşükse ağrı daha çok hissediliyor

Sezeryanda birşey kullanılmasa da kendisi geçiyor zamanla küçülüyor bende ablamda kullanmamıştık şuan küçük bir kesi izi var sadece estetik dikiş atılıyor lazer belkide o yüzdendir

Ama ya dalga mı geçiyolar şimdi argo konuşcam yoksa 999 ne ya iki sene önce aylık kira ödeniyordu o rakama.

Kız ben laparoskopiyi yılbaşından önce yaptırdım ki zam yemeyim çok karlıyım
Ugrastim buldum fotoyu ekliorum bak
Valla 9-10-11. Haftalarda daha cok oluodu 12itibariyle azaldi gibi
Hey bu zıbın fiyatı mı ben az önce yanlış anladım sanmıştım
Yok anam zibin fiyati
Benim kV her doğumda över beni. Genişleme yok diye arada da gömer tospam sezeryan olduğum için çok hastalanıyor diye
Senin tek oglun yok mu yav

Büyük ihtimalle bir güne daha ihtitacın vardı hastanede kalmaya ve evet bünyedende alakalı oluyor acı eşiği düşükse ağrı daha çok hissediliyor
Valla aci esigim cok yuksektir, adet icin ay dedigimi hatirlamam, 4 saatte 4 implant 2 kanal yaptirmistim bir keresinde doktor bile dedi helal olsun. Ama gaz konusunda su an hamilelikte de cok sikinti cekiyorum.
Neyse korkunun sezeryana faydasi yok :) yeterki saglikla gelsinler

Ugrastim buldum fotoyu ekliorum bak

Valla 9-10-11. Haftalarda daha cok oluodu 12itibariyle azaldi gibi

Yok anam zibin fiyati

Senin tek oglun yok mu yavEki Görüntüle 3253458
Dalga mı geçiyorlar ya Allah aşkına bir ay giyilecek veya giyilmeyip küçülecek bu para verilir mi
Bende o his hala geçmedi

E bi maşallah da benden
Yok valla iki türlüde acı çekiyoruz çekeceğiz

Bu
Valla bunun yerine next den alirim %30 gumruk vergisi ile bile 3de bir fiyatina gelir nerdesye. Bu nedir yaaa???
soygunculuk olmus artik. Chakradan 1 ay fln once indirimde 3-4 parca sey sldim onlar makuldu. Suan fiyatlara inanamadim sonra m&s a gittim daha da sinirlendim. Carters desen ayni. Nereye gidio bu manyaklik ben onu anlamiyorum. Hicbisey alinamaz hale geldi.

Valla bunun yerine next den alirim %30 gumruk vergisi ile bile 3de bir fiyatina gelir nerdesye. Bu nedir yaaa???
Alın size üçlü takım buldum yorumlara baktım fotoğraflı olanlara dikişleri de yakından çekenler var hatasız .. bir ay giyecek bebekler onları yazık günah verilen o kadar paraya he giyebilse bir sene amenna ama giyemeyecek her ay alışveriş yapmak zorundayız ki bu sadece zıbınla da kalmayacak.. kızlar çok para kalitedir diye düşünmeyin ummadık taş baş yararmış araştırın yorum bakın ucuzsa kötüdür diye kaçmayın yani

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-27-01-09-14-333_trendyol.com.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 64

Ben de buldum hemen ekran goruntusu ekledim. Buna yuzde 30 gumruk vergisi eklenecek. Yine de daha ucuz ve en kaliteli bebek urunleri olan marka diye duydum hep kullananlardan. Yurt disinda calisan arkadasima siparis vermeyi dusunuyorum 1 yas kiyafetlerini fln. Yedi dogan bedenleri icin ebebek fln takilacagim artik. Anacim 2 tane bir de

Eklentiler

• SmartSelect_20230527_011054.webp
    11 KB · Görüntüleme: 69
Allah yardımcın olsun sahiden bir değil iki tane ayyy

Hangi site bu yedi tane fiyatı değil mi çok iyi aslında

Kızlar ben esnemeye başlamışken uyumayı deneyeyim bu halimi kaçırınca sabahlıyorum yarın görüşürüz inşallah hayırlı geceler

Hangi site bu yedi tane fiyatı değil mi çok iyi aslında
Next markasinin kendi uygulamasi. Ingiltere uretimi tr de magazasi yok. Ama uygulamanin TR destegi var, burda bir kargoyla da anlasmislar. Gu.ruk vergisini odeyince sorunsuz geliyormus. Cok alisveris yapan var. Hatta trendyol instagramda bir sekilde yurtdisindan getirtip satanlar da var ama oyle cok pahaliya geliyor. Kendi sitesinden cok rahat alisveris yapilabilir.

Bakacağım teşekkür ederim

Sezeryanda birşey kullanılmasa da kendisi geçiyor zamanla küçülüyor bende ablamda kullanmamıştık şuan küçük bir kesi izi var sadece estetik dikiş atılıyor lazer belkide o yüzdendir
Valla o estetik dikişi bir zahmet laparoskopi de de yapsınlar. 4 ayrı yerde ayrı iz

Kızlar ben esnemeye başlamışken uyumayı deneyeyim bu halimi kaçırınca sabahlıyorum yarın görüşürüz inşallah hayırlı geceler

Ben bu markayi arkdsimdan duydum gecen anlatiyodu ilk cocugunda almis ve asiri kaliteliymis bence gayet mantikli yani turkiyeden manyak manyak almaktansa…
%100 pamuk olmasi renksiz olmasi yeter sonucta

İyigeceler balim S Seray94 bende kitap okuym azicik uykum gelsin
Opuyorum hepinzii iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…