2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Uyuyamadım

sudem34
Folat ve B12 değerlerim bu şekilde
B12 çok çok iyi canım.
Unutkanlık filan yoktur sende.
İyi düşünün. İnşallah zamanında sağlıkla gelirler.
Ben de ayni durumdayim. Normalde 12 aralik ama ikizler muhtemelen kasimi gecirmez :) iki basligi da takip ediyorum o yuzden
Sizin de inşallah sağlıkla zamanında. Hatta hepimizin inşallah öyle olur.
İyi yapmışsın.
Büyük ihtimalle bir güne daha ihtitacın vardı hastanede kalmaya ve evet bünyedende alakalı oluyor acı eşiği düşükse ağrı daha çok hissediliyor
Benim acı eşiğim kötü ya.
Doğum sancısını bile hissetmekte zorlanıyorum.
Ugrastim buldum fotoyu ekliorum bak

Valla 9-10-11. Haftalarda daha cok oluodu 12itibariyle azaldi gibi

Yok anam zibin fiyati

Senin tek oglun yok mu yavEki Görüntüle 3253458
Tanesi 150 nerdeyse

Doğumdan sonra kullanayım o zaman.
Hindistan cevizi yağı var evde onun faydası olur mu aceba
Ben şimdide kullanıyorum ki araştırdım önerilmiyor evet ama sebebi yok ortada yani neden önerilmiyor neye dayanarak beni tatmin etmedi o yüzden pek takmadım kakao yağı hindistan cevizi yağı ve kantaron karışımı yaptım sürüyorum çatlaklar için .. istersen sende öyle yap canım

Şüpheli ise içime kurt düşer yapamam ben
Doktoruma sorsam bir şey demez sanki

İnanmazsın ama unutkanlık anlık olarak çok var geçmişi yaşananları unutmam ama yapmam gerekenleri anlık unuturum
Acı eşiğim benim orta seviyede değişiyor

İnanmazsın ama unutkanlık anlık olarak çok var geçmişi yaşananları unutmam ama yapmam gerekenleri anlık unuturum
Acı eşiğim benim orta seviyede değişiyor
Benim kötü ya.
Yakın geçmişi bile hatırlamıyorum

Biliyor musun bana da doktorum süt içme yoğurt peynir ye dedi.
Sütü çok doğru bulmuyorum ben dedi.
Ama ı heyecanla neden hocam diye sormadım direk tamam dedim.

Tatlım mide bulantısının başlama zamanı kişiden kişiye değişiklik gösterir.
12. Ve 16. Haftalara kadar genel olarak bunun bittiği gözlemlenmiş.
Hamileliğin son aşamasına kadar devam eden hamilelerde gözlemlenmiş.
Zamana bırakmalıyız. Doktorunla konuş prilam versin.

Kızlar ilişkiden sonra ağrısı olan var mı hafif hafif. Kanama vs yok şükür ama çok hafif ağrı var kasıklarımda, korktum açıkçası
Canım korkulacak birsey yoktur ama eğer bu durum devam ederse doktoruna gidinceye kadar yapma istersen

Yanlışlıkla alıntı yapıp kurtulamayanlar derneği yapsak hayır neden vazgeç seçeneği yok yanlışlıklar tıklıyorsun ölümüne seninle kalıyor o yazı tövbe
Soruna gelirsek tabiki gaz da olacak ağrıda rahim büyüyor bebek kendine alan oluşturuyor annesi hiç korkma.
İki kriter var kanaman yoksa ( çoğu kanama bile sağlıklı olabilir ayrıca ama gene de doktora gitmen anlamına gelir), öyle şiddetli ağrın yoksa keyfine bak

Canım merhaba, ben şu anda 12. Haftadayım doktor bana da genelde bu haftalar da geçiyor dedi ama 11. Haftadan beri daha şiddetli bir mide bulantısı yaşıyorum bu bizim bünyemizle alakalı sanırım…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…