- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.341
Kantaron yağını ihmal etmeValla o estetik dikişi bir zahmet laparoskopi de de yapsınlar. 4 ayrı yerde ayrı iz
Uyuyamadım
Doğumdan sonra kullanayım o zaman.Kantaron yağını ihmal etme
B12 çok çok iyi canım.
İyi düşünün. İnşallah zamanında sağlıkla gelirler.Merhabalar, öncelikle hepimize hayırlı olsun.. takvime göre doğum 25 Aralık gözüküyor ama ikiz olduğu için erken gelme ihtimalleri de var belki Kasım annesi olurum bilmiyorum ama umarım benim gibi yay burcu olur
Sizin de inşallah sağlıkla zamanında. Hatta hepimizin inşallah öyle olur.Ben de ayni durumdayim. Normalde 12 aralik ama ikizler muhtemelen kasimi gecirmez :) iki basligi da takip ediyorum o yuzden
İyi yapmışsın.Selam kızlar dun size danistiktan sonra size hak verdim ve hastaneye gittim çok şükür bebeğim iyimis elhamdülillah içim rahat edecek en azından 1 ay teşekkür ederim sizlere
Cinsiyet tahmininiz varsa alabilirim normalde 11+2 yım ama doktor 12+1 dedi yanılma payı olabilir mi ultrasonda
Benim acı eşiğim kötü ya.Büyük ihtimalle bir güne daha ihtitacın vardı hastanede kalmaya ve evet bünyedende alakalı oluyor acı eşiği düşükse ağrı daha çok hissediliyor
Tanesi 150 nerdeyseUgrastim buldum fotoyu ekliorum bak
Valla 9-10-11. Haftalarda daha cok oluodu 12itibariyle azaldi gibi
Yok anam zibin fiyati
Senin tek oglun yok mu yavEki Görüntüle 3253458
Ben şimdide kullanıyorum ki araştırdım önerilmiyor evet ama sebebi yok ortada yani neden önerilmiyor neye dayanarak beni tatmin etmedi o yüzden pek takmadım kakao yağı hindistan cevizi yağı ve kantaron karışımı yaptım sürüyorum çatlaklar için .. istersen sende öyle yap canımDoğumdan sonra kullanayım o zaman.
Hindistan cevizi yağı var evde onun faydası olur mu aceba
Şüpheli ise içime kurt düşer yapamam benBen şimdide kullanıyorum ki araştırdım önerilmiyor evet ama sebebi yok ortada yani neden önerilmiyor neye dayanarak beni tatmin etmedi o yüzden pek takmadım kakao yağı hindistan cevizi yağı ve kantaron karışımı yaptım sürüyorum çatlaklar için .. istersen sende öyle yap canım
İnanmazsın ama unutkanlık anlık olarak çok var geçmişi yaşananları unutmam ama yapmam gerekenleri anlık unuturumB12 çok çok iyi canım.
Unutkanlık filan yoktur sende.
İyi düşünün. İnşallah zamanında sağlıkla gelirler.
Sizin de inşallah sağlıkla zamanında. Hatta hepimizin inşallah öyle olur.
İyi yapmışsın.
Benim acı eşiğim kötü ya.
Doğum sancısını bile hissetmekte zorlanıyorum.
Tanesi 150 nerdeyse
Sen bilirsin sor tabi hatta yasak derse neden diye sor tatmin edici bir cevapsa bende bırakırımŞüpheli ise içime kurt düşer yapamam ben
Doktoruma sorsam bir şey demez sanki
Farkettim cevaplardanGeçmişi okudum daha 409 dayım
Benim kötü ya.İnanmazsın ama unutkanlık anlık olarak çok var geçmişi yaşananları unutmam ama yapmam gerekenleri anlık unuturum
Acı eşiğim benim orta seviyede değişiyor
Yav 5-6 saat girmesem 10 sayfadan fazla ilerliyorFarkettim cevaplardan
B12 yükselt o zaman bakalım fayda edecek miBenim kötü ya.
Yakın geçmişi bile hatırlamıyorum
Evet ilk defa bu saatlerde böyle sohbet ettik amaYav 5-6 saat girmesem 10 sayfadan fazla ilerliyor
Sabah diğer kızlar gelince onlar da bize diyecek
Gece naptınız diye
Biliyor musun bana da doktorum süt içme yoğurt peynir ye dedi.Sut icmenize gerek yok aslinda. Sut dogru bilinen yanlislardan. İnsan vucudunda yas ilerledikce laktaz enzimi azaliyor ve sutun proteini olan laktoz parcalanamadigi icin sislik gaz fln yapiyor
Kemikler icin peynir ve yogurt daha iyi bir alternatif
İcecekseniz de laktozsuz icmenizde fayda var
Peynir yogurt iceren bir beslenme daha efektif olucaktir
Tatlım mide bulantısının başlama zamanı kişiden kişiye değişiklik gösterir.Hanımlar merhaba danılmak istediğim bir konu var ben şuan 11+3 deyim 2 haftadır mide bulantısı başladı öncesinde hiç yoktu artarak devam ediyor. Benim gibi sonradan başlayan oldu mu ne zaman bitecek bugün iş yerinde as daha herkesin içinde kusuyordum
Canım korkulacak birsey yoktur ama eğer bu durum devam ederse doktoruna gidinceye kadar yapma istersenKızlar ilişkiden sonra ağrısı olan var mı hafif hafif. Kanama vs yok şükür ama çok hafif ağrı var kasıklarımda, korktum açıkçası
Yanlışlıkla alıntı yapıp kurtulamayanlar derneği yapsak hayır neden vazgeç seçeneği yok yanlışlıklar tıklıyorsun ölümüne seninle kalıyor o yazı tövbeYanlislikla kendimden alinti yaptim lanet gibi kurtulamiyorum. Neyse ben de bir derdimi yazayim arkadaslar rahim agrim 4-5. haftalarda cok oldu ve gecti. SImdi yine cok benzer agrilarim oluyor ama bir bakiyorum gaz..... BU ne simdi her hafta yeni bir ozellik mi acilacak boyle? Bu arda 8. haftadayim ben.
Canım merhaba, ben şu anda 12. Haftadayım doktor bana da genelde bu haftalar da geçiyor dedi ama 11. Haftadan beri daha şiddetli bir mide bulantısı yaşıyorum bu bizim bünyemizle alakalı sanırım…Hanımlar merhaba danılmak istediğim bir konu var ben şuan 11+3 deyim 2 haftadır mide bulantısı başladı öncesinde hiç yoktu artarak devam ediyor. Benim gibi sonradan başlayan oldu mu ne zaman bitecek bugün iş yerinde as daha herkesin içinde kusuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?