- Konu Sahibi sunshine__
-
- #83.601
Evet evet çok küçük 230ml 400 kusur bı deneyeceğim burası nemli yaşadığım yer her şey çabuk bozuluyor dışarıda.Dolaba koymuyorum ben cnm
Valla ben sürekli alıyorum , hıc de dıkkat etmedım kacc gunde bıtırdıgımıze, şişesi küçük zaten
Benim eşim ve ailesi de uzun kızım şu an minyon belki değişir sağlıkla buyusunlerBenimkinin boyunu mu sordun bilmiyorum ama erkek çocğu boyu 85 cm ben çok kısayım babası uzun onlara çekmiştir inşallah
Benimki 37+5’te 48 cm doğdu ocak başı şimdi 78 olmuşuzdur. Anne baba uzun boylu olmayınca minnak gidiyor bizimkiKilo aldıran bir şeyler özellikle yediriyor musun 48cm doğan iki kişinin vardı sanki
Şimdi baktım 10.70 kgBaba ve ailesi uzun biz kisayiz boy ölçümü net olmuyor bence bebek durmuyor 80cm dedi kilo 10senin kız kaç kilo canim
Bunu arkadaşımın çocuğunun doktoru tavsıye etmiş , kemık gelişimine bagısıklıga faydası var boyunu uzatsın diye , kızı 5 yaşına gırecek hala da kullanırEvet evet çok küçük 230ml 400 kusur bı deneyeceğim burası nemli yaşadığım yer her şey çabuk bozuluyor dışarıda.
Cok sağ ol canım alacağım ıns sen açınca bir kutu kaç gün gidiyorBunu arkadaşımın çocuğunun doktoru tavsıye etmiş , kemık gelişimine bagısıklıga faydası var boyunu uzatsın diye , kızı 5 yaşına gırecek hala da kullanır
Hıc dıkkat etmedım canım ben ıkılı alıyorum hep , ama 1 ayı gecıyordurCok sağ ol canım alacağım ıns sen açınca bir kutu kaç gün gidiyor
Anladım.norml süt bozuluyor ya dolapta neyse alıp deneyimleyimHıc dıkkat etmedım canım ben ıkılı alıyorum hep , ama 1 ayı gecıyordur
Ben badem sütü yapmıştım dolapta bile kısa sürede bozulduPeki badem sütü konsatresi açıldıktan sonra kaç gün dolapta bekliyoruz baktım 400 kusur boşa gitmesin
Aşıyımı kustu geri ne kadar zorlamış seniBugun aşıya gıttık kızlar ağızdan verılen çocuk felcı asınıı hıc ıstemedı ağlama krızine gırdı ve sonuç heryer kusmuk oldu sacıma kadarhaftaici tekrar goturcem
Badem sütünü bademi rondodan geçirip mü yaptın nasıl oluyorBen badem sütü yapmıştım dolapta bile kısa sürede bozuldu
240ml mi ne 400 kusur hemen bozulursa ayda bi iki kere içse anca bıkar bir deBen badem sütü yapmıştım dolapta bile kısa sürede bozuldu
Canım bu tahıne benzıyor , süt ıle alakası yok bademın konsantre halınne gelmiş halını dusunAnladım.norml süt bozuluyor ya dolapta neyse alıp deneyimleyim
Evet ıkı damla damlattı ebe oysakiAşıyımı kustu geri ne kadar zorlamış seni
Kız nıye bıksın, meyvesıne karıstır yedir hergün..240ml mi ne 400 kusur hemen bozulursa ayda bi iki kere içse anca bıkar bir de
Yani tadını sevmedim ben normal badem sütü nasıldır hiç içmedim de çocuk onu direk tüketmez sanırım bişeylere katarken iyi olur bence240ml mi ne 400 kusur hemen bozulursa ayda bi iki kere içse anca bıkar bir de
Evet canım içine su katıp bekletmiş miydim tam hatırlamıyorum internetteki tarife bakabilirsin tarifler aynı olması lazımBadem sütünü bademi rondodan geçirip mü yaptın nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?