- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.361
Çok teşekkür ediyorum canıııım, bugün kontrolüm var soracağım :)))Canım korkulacak birsey yoktur ama eğer bu durum devam ederse doktoruna gidinceye kadar yapma istersen
Benim bittiTamam canım haberleşiriz
Diyorum şuan ben merak etme tatlımYav 5-6 saat girmesem 10 sayfadan fazla ilerliyor
Sabah diğer kızlar gelince onlar da bize diyecek
Gece naptınız diye
İçtiğim folicte var ama yok ya benim kafam çok doluB12 yükselt o zaman bakalım fayda edecek mi
Buyuzden. Yavruluk donemi sonrasi sut icmeye devam eden tek canli insan.Biliyor musun bana da doktorum süt içme yoğurt peynir ye dedi.
Sütü çok doğru bulmuyorum ben dedi.
Ama ı heyecanla neden hocam diye sormadım direk tamam dedim.
Valla fena kaynattıkDiyorum şuan ben merak etme tatlım
Ya biz diyet grubunda da gece çok kaynatırdıkEvet ilk defa bu saatlerde böyle sohbet ettik ama
Kalktık bak burdayızAnnem olsaydı akşam yatmak bilmiyonuz sabah kalkmak bilmiyonuz derdiokuyom okuyom bitmiyo
Valla kalkmis herkesYa biz diyet grubunda da gece çok kaynatırdıkidmanlıyım ben
Kalktık bak burdayız
Daha geçmiş i okuycam 409 da kaldım
Ahahahhh kolay gelsiiiinnYa biz diyet grubunda da gece çok kaynatırdıkidmanlıyım ben
Kalktık bak burdayız
Daha geçmiş i okuycam 409 da kaldım
Canımmm benim de bir sorun yok şükür yüksek ihtimalle kız dediiii kızım geliyoooooBenim bitti12+4 diye gittim 13+1 olmuş 9+4 de de erkek demişti yine erkek dedi ense kalınlığı 1.1 çıktı harika bir değer dedi burun kemiğimi de iyi dedi. Folik asiti bıraktırdı balık yağı verdi porogestoronu da bıraktırdı. Coraspin devam dedi bir de sağlık ocağı damla başlayacak mutlaka kullan dedi senin de güzel haberlerini bekliyorum
Hadi hayırlı olsunCanımmm benim de bir sorun yok şükür yüksek ihtimalle kız dediiii kızım geliyooooosenin adına da çok sevindim canım benim Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla
Ya herkes çok memnun hiç kötü yorum görmedim 37-38.haftalarda başlamışlar kullanmaya hiç yara olmamış kimsede. Plastik olanları da var onlarda işe yaramış en iyisi de olsa plastik yaniOnlardan bende almayi planliyorum ya. Anladigim kadariyla baya ise yariyo
Tahlil yaptır sende o zaman bak bakalım yeterli mi ... ya beyin doluyken unutkanlık çok normal bin bir türlü şey düşünürken unuttukların unutkanlık değilİçtiğim folicte var ama yok ya benim kafam çok dolu
Gebeyim ben , bana gebesin dedilerAnnem olsaydı akşam yatmak bilmiyonuz sabah kalkmak bilmiyonuz derdiokuyom okuyom bitmiyo
En güzeli kaşar peyniri o hepsinden daha besiliymiş beyaz peynirden daha fazlaymış besini vitaminiBiliyor musun bana da doktorum süt içme yoğurt peynir ye dedi.
Sütü çok doğru bulmuyorum ben dedi.
Ama ı heyecanla neden hocam diye sormadım direk tamam dedim.
Gözün aydın canım şükürler olsun bi oh çektin sıra bizdeBenim bitti12+4 diye gittim 13+1 olmuş 9+4 de de erkek demişti yine erkek dedi ense kalınlığı 1.1 çıktı harika bir değer dedi burun kemiğimi de iyi dedi. Folik asiti bıraktırdı balık yağı verdi porogestoronu da bıraktırdı. Coraspin devam dedi bir de sağlık ocağı damla başlayacak mutlaka kullan dedi senin de güzel haberlerini bekliyorum
Sende kaşar yeBuyuzden. Yavruluk donemi sonrasi sut icmeye devam eden tek canli insan.
Peynir yogurt kefirdrn devam
Gece hormonlar sağolsun uykular haram oldu genliğim bak yalan oldu hain geceler modundaydıkGece neler oldu burda ya bir uyuduk 5 sayfa mesajlaşmışsınız maşallah sizegünaydınlaarr tatlış anneler nasılsınız bugün hangi level açıldı ağrı sızılarda, kontrolü olanlar ne yaptı, nasıl geçti
Boşver kaynana mı var başında otur iki lak lak ederigTemizliğe başlayacaktım okumaya başladım uzanayım dedim şimdi de kalkmak istemiyorum ne kadar sayfa yazmışsınız öyle
Gözün aydıııınnn darısı başıma olsun inşallah kaçıncı haftadasııınCanımmm benim de bir sorun yok şükür yüksek ihtimalle kız dediiii kızım geliyooooosenin adına da çok sevindim canım benim Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?