2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tamam canım haberleşiriz
Benim bitti 12+4 diye gittim 13+1 olmuş 9+4 de de erkek demişti yine erkek dedi ense kalınlığı 1.1 çıktı harika bir değer dedi burun kemiğimi de iyi dedi. Folik asiti bıraktırdı balık yağı verdi porogestoronu da bıraktırdı. Coraspin devam dedi bir de sağlık ocağı damla başlayacak mutlaka kullan dedi senin de güzel haberlerini bekliyorum

Biliyor musun bana da doktorum süt içme yoğurt peynir ye dedi.
Sütü çok doğru bulmuyorum ben dedi.
Ama ı heyecanla neden hocam diye sormadım direk tamam dedim.
Buyuzden. Yavruluk donemi sonrasi sut icmeye devam eden tek canli insan.
Peynir yogurt kefirdrn devam

Canımmm benim de bir sorun yok şükür yüksek ihtimalle kız dediiii kızım geliyooooo senin adına da çok sevindim canım benim Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla

L Lmntbrdgi geçen konuştuyduk ya bende bunlardan aldım internetten bugün yarın gelir artık. Eşime gösterdim bunu alcam diye diyo ki gelecek olan kılıçla harp yapmaya mı geliyo neyi neyden koruyoruz
Onlardan bende almayi planliyorum ya. Anladigim kadariyla baya ise yariyo

Onlardan bende almayi planliyorum ya. Anladigim kadariyla baya ise yariyo
Ya herkes çok memnun hiç kötü yorum görmedim 37-38.haftalarda başlamışlar kullanmaya hiç yara olmamış kimsede. Plastik olanları da var onlarda işe yaramış en iyisi de olsa plastik yani

İçtiğim folicte var ama yok ya benim kafam çok dolu
Tahlil yaptır sende o zaman bak bakalım yeterli mi ... ya beyin doluyken unutkanlık çok normal bin bir türlü şey düşünürken unuttukların unutkanlık değil

Annem olsaydı akşam yatmak bilmiyonuz sabah kalkmak bilmiyonuz derdi okuyom okuyom bitmiyo
Gebeyim ben , bana gebesin dediler
Biliyor musun bana da doktorum süt içme yoğurt peynir ye dedi.
Sütü çok doğru bulmuyorum ben dedi.
Ama ı heyecanla neden hocam diye sormadım direk tamam dedim.
En güzeli kaşar peyniri o hepsinden daha besiliymiş beyaz peynirden daha fazlaymış besini vitamini
Gözün aydın canım şükürler olsun bi oh çektin sıra bizde
Buyuzden. Yavruluk donemi sonrasi sut icmeye devam eden tek canli insan.
Peynir yogurt kefirdrn devam
Sende kaşar ye
Gece hormonlar sağolsun uykular haram oldu genliğim bak yalan oldu hain geceler modundaydık günaydıııın
Temizliğe başlayacaktım okumaya başladım uzanayım dedim şimdi de kalkmak istemiyorum ne kadar sayfa yazmışsınız öyle
Boşver kaynana mı var başında otur iki lak lak ederig
Canımmm benim de bir sorun yok şükür yüksek ihtimalle kız dediiii kızım geliyooooo senin adına da çok sevindim canım benim Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla
Gözün aydıııınnn darısı başıma olsun inşallah kaçıncı haftadasııın

Bu arada hepinize topluca günaydıın
Kızlar bebek arabası atmış eşin az önce ben bayıldım tam istediğim gibi travel değil büyüyene kadar elli kiloya kadar taşıyor videolu tanıtımı izledim link bırakıyorum profilin travel sistem Bebek Arabası da var Kocaeli toptancı taraflarında mağaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…