2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Anne babaya göre şekilleniyor birazda dediğin gibi burda kıyas yapmak tehlikeli oluyor , peki şimdi oğlun nasıl iri bir bebek mi

Dr Ahmet tahir özcan ismi soyismi çok seçenek yok malum küçük bir şehir orası, senin bulunduğun yerde daha iyileri vardır diye düşünüyorum istanduldamısın

Dr Ahmet tahir özcan ismi soyismi çok seçenek yok malum küçük bir şehir orası, senin bulunduğun yerde daha iyileri vardır diye düşünüyorum istanduldamısın
Evet canım. Bizim cocuk doktorunun yönlendirdiği doktor da Tekirdağ da. Oraya götüreceğim… mikrosefali diyen doktor da Bursa’daydı. Sehir sehir doktor peşine geziyoruz resmen

Evet canım. Bizim cocuk doktorunun yönlendirdiği doktor da Tekirdağ da. Oraya götüreceğim… mikrosefali diyen doktor da Bursa’daydı. Sehir sehir doktor peşine geziyoruz resmen
Osman gönülalı düşünüyor musun peki sonuç alamazsan onuda düşünebilirsin, mikrosefalinin belirtileri var mı ki ya

Osman gönülalı düşünüyor musun peki sonuç alamazsan onuda düşünebilirsin, mikrosefalinin belirtileri var mı ki ya
Hayır. Ne görüntü, ne tip, ne persentil, hiçbir sekilde uymuyor… osman hoca normal cocuk doktoru canım. Bana çocuk nöroloji uzmanı lazım. Onda da dediğim gibi kızımın kendi cocuk doktoru ayarlayacak doktor işini. Doktor arayışında değilim o yüzden. Sadece paniğim işte

Tabikii çok geçmiş olsun tekrardan canım güzel haberler alacağınızı düşünüyorum ben gönlünü ferah tut

Anne babaya göre şekilleniyor birazda dediğin gibi burda kıyas yapmak tehlikeli oluyor , peki şimdi oğlun nasıl iri bir bebek mi
Hayır koca kafalı sadece :) yemediği için zayıf ama boyu fena değil 84-85 cm sanırım. 19 aylık oldu. Henüz 18. Ay kontrolüne doktora götürmedim aşı yaparken sağlık ocağında ölçtüler ama onlar hep çok fazla ölçüyo boyu:)
Kızım daha uzun gidiyordu hala öyle yaşıtlarından baya uzun.
2 yaş sonrası büyüme olayı gene çekiyor diyor doktorlar bakalım nasıl olacak. Kilo çok mühim değil benim için yiyip vitaminlerini alsa bana yeter kzıımda iştahlıdır yer ama zayıf içim rahat vitaminlerini alabildiği için.

Yinede standartların üzerindeymiş bak maşallah bebişe

Kedili ve Bebeli Lütfen sıkma canını , içini ferah tut. Ben de hastalık vs olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta kızının doğduğu persentilde devam etmiş hatta bir üstü bir altı bile sıkıntı olmaz der doktorumuz. Arkadaşımın bebeği erkek sanırım 78cm ve kilosu 9 civarlarında. Senin kızından da bir kaç ay büyük. Arkadaşların dediği gibi genetik önemli, Minnoş minyon tatlış bir kızın var. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Tabikii çok geçmiş olsun tekrardan canım güzel haberler alacağınızı düşünüyorum ben gönlünü ferah tut
Teşekkür ederim canım benim insallah
Sağolasın kuzum insallah öyle olur. İçimi rahatlattınız biraz da olsa. Teşekkür ederim hepinize

İçini ferah tut canım genetiktir. Aynı persentilde ilerliyorsa sorun yok gelişimi normal demek. Yürüme konusunda bazı bebekler çok temkinli. Arkadaşımım oğlu da geç yürüdü ama başlayınca durmadı dağ tepe yürümek istedi. Arkadaşıma oğlunun hem bacak kasları biraz güçsüz hem de bu çocuk tembel dediler vakti gelince yürür yorumu yaptılar şuan ilkokulda canavar gibi. Senin için rahat olması için tabi doktora götür ama Allahın izniyle bir şey çıkmayacak

İş yoğunluğundan ve bebenin kudurukluğundan giremiyorum ama özlüyorum ben de burayı kızımı büyütürlen çok destek oldu burası. Sen nasılsın 2 bebeyle hayat nasıl?
Allah kolaylık versin işe geri dönünce sohbetler de azaldı ister istemez yaramazmı mı minik kuş
Eskiden Nilsibel muhakkak yazardı ne zaman girsem görürdüm bir mesajını
Biz yuvarlanıp gidiyoruz şuan, kolay zamanlarıda oluyor ağır geldiği zamanlarda bunada şükür yinede büyük oğlum küçükten daha çok zorluyor sanki akıllı olmasına rağmen oda

Valla yaramaz mı dersen o yaştaki çocuğun yapması gerekenleri yapıyor ama ofiste çok zorluyor beni. Tam keşif döneminde o da haklı. Buna şükür diyorum

Canım telefonu elime alınca otururken görünce ege hemen gelip kendini kaşıttırıyor. Okuyorum ama yazamıyorum bi türlü.

Valla yaramaz mı dersen o yaştaki çocuğun yapması gerekenleri yapıyor ama ofiste çok zorluyor beni. Tam keşif döneminde o da haklı. Buna şükür diyorum
Banada bu dönemler çok zor geliyor keşif içinde kafasına göre hareketler dur desen anlamıyor acaba bir kaç sene sonra rahat ede rmiyiz

Banada bu dönemler çok zor geliyor keşif içinde kafasına göre hareketler dur desen anlamıyor acaba bir kaç sene sonra rahat ede rmiyiz
Kendileri oynamaya başlayınca rahat edersin canım. 4’ten sonra çok iyi zaten.
Ege de büyüyor. Kaşla göz arasında boyamış kendini boydan boya.

Ah inşallah kuzum çok teşekkür ederim. Kaslarında da güçsüzlük görmediler. Başta bir olabilir diye söyledi. Ama baktı ki otururken yavasça ve cok kontrollü oturuyor. Bu sekilde oturan bebekte kas gücsüzlüğü olamaz. Kas gücsüzlüğü olan bebekler birden düşer ya da hızlıca oturur, yığılır gibi olur. Oturması çok kontrollü kas problemi de olamaz dediler bize. Ah bakalım inşallah bir şey çıkmaz teşekkür ederim tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…