- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.381
Tahlil yaptır sende o zaman bak bakalım yeterli mi ... ya beyin doluyken unutkanlık çok normal bin bir türlü şey düşünürken unuttukların unutkanlık değil
Canım 9+4te neye göre erkek demiştiBenim bitti12+4 diye gittim 13+1 olmuş 9+4 de de erkek demişti yine erkek dedi ense kalınlığı 1.1 çıktı harika bir değer dedi burun kemiğimi de iyi dedi. Folik asiti bıraktırdı balık yağı verdi porogestoronu da bıraktırdı. Coraspin devam dedi bir de sağlık ocağı damla başlayacak mutlaka kullan dedi senin de güzel haberlerini bekliyorum
Hamile değilkende aynıyız eminim bacımsudem34 ben bununla ilgili bisey okudum. Ama hangisi hangisiydi hatirlamiyorum. Unutkanligi cok olanlarin oglu oluyor galiba. Ama rivayet mi gercek mi onu da bilmiuorum ama bole bsii okudum
Ayy maşallah sağlıkla gelsinCanımmm benim de bir sorun yok şükür yüksek ihtimalle kız dediiii kızım geliyooooosenin adına da çok sevindim canım benim Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla
Göğüs ucu koruyucusu emzirme döneminde tahriş yara olmaması için kullanılıyor canım. Baya etkili kullananlarda genel olarak memnunBu ne oluyor ben kaçırmışım o konuyu anlayamadım fotoğraftan da
Gümüş meme ucu kapağı canımBu ne oluyor ben kaçırmışım o konuyu anlayamadım fotoğraftan da
Çok teşekkür ediyoruuumAyy maşallah sağlıkla gelsindua et bize de haftaya kontrol şimdiden heyecan bastı
Yapısı ve kalp atışına göre canımCanım 9+4te neye göre erkek demişti
Darısı başınıza canım benimGebeyim ben , bana gebesin dediler
En güzeli kaşar peyniri o hepsinden daha besiliymiş beyaz peynirden daha fazlaymış besini vitamini
Gözün aydın canım şükürler olsun bi oh çektin sıra bizde
Sende kaşar ye
Gece hormonlar sağolsun uykular haram oldu genliğim bak yalan oldu hain geceler modundaydıkgünaydıııın
Boşver kaynana mı var başında otur iki lak lak ederig
Gözün aydıııınnn darısı başıma olsun inşallah kaçıncı haftadasııın
Bu arada hepinize topluca günaydıın
Kızlar bebek arabası atmış eşin az önce ben bayıldım tam istediğim gibi travel değil büyüyene kadar elli kiloya kadar taşıyor videolu tanıtımı izledim link bırakıyorum profilin travel sistem Bebek Arabası da var Kocaeli toptancı taraflarında mağaza
Denimo (@denimobi) • Instagram photos and videos
214K Followers, 99 Following, 1,623 Posts - See Instagram photos and videos from Denimo (@denimobi)instagram.com
Ben de senin adına çok sevdindim hayırlısi olsunCanımmm benim de bir sorun yok şükür yüksek ihtimalle kız dediiii kızım geliyooooosenin adına da çok sevindim canım benim Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla
Ben varım canım 12 haftanın içindeyim benim azaldı şükürler olsun endişe etme bu zamanlarda azalması normal bebişler iyiKızlar nasılsınız 12. Hftadayim bnm gibi bulantıları koku hassasiyeti azalan var mı sürekli acaba bebekler iyi mi diye kuskulaniyorum da
Hayırlı haberlerle çık inşallah sakin olmaya çalış stres belki çoğaltırKızlar pazartesi kanamayla doktora gelmiştim söylemiştim sorun yoktu kanamada azalarak kahveye döndü ve dün sabahtan beri gelmiyodu. Ama az önce yine kırmızı geldi yine hastaneye geldim. Çok sinir bozucu oluyor artık
Aaa tamam anladım bende bakayım bir daha bu tür şeyleri araştırmadım yardımcı oluyorsunuz sağılun vallaGöğüs ucu koruyucusu emzirme döneminde tahriş yara olmaması için kullanılıyor canım. Baya etkili kullananlarda genel olarak memnun
Yeni öğrendim bende bakacağım birazdan siz beni böyle bilgilendirin tecrübelisiniz ben bilmiyorum ne nasıl alınmalıGümüş meme ucu kapağı canım
Ay inşallaaahhhÇok teşekkür ediyoruuumDualarım sizinleeee güzel haberlerle geliiiin inşallah canımmmm
Kanama alanı oluştuysa canım belki o boşalıyordur endişe etme desem de hükmü yok çok iyi anlıyorum rabbim güzel hayırlı haberler aldirsinKızlar pazartesi kanamayla doktora gelmiştim söylemiştim sorun yoktu kanamada azalarak kahveye döndü ve dün sabahtan beri gelmiyodu. Ama az önce yine kırmızı geldi yine hastaneye geldim. Çok sinir bozucu oluyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?