2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tahlil yaptır sende o zaman bak bakalım yeterli mi ... ya beyin doluyken unutkanlık çok normal bin bir türlü şey düşünürken unuttukların unutkanlık değil
sudem34 ben bununla ilgili bisey okudum. Ama hangisi hangisiydi hatirlamiyorum. Unutkanligi cok olanlarin oglu oluyor galiba. Ama rivayet mi gercek mi onu da bilmiuorum ama bole bsii okudum

Canım 9+4te neye göre erkek demişti

sudem34 ben bununla ilgili bisey okudum. Ama hangisi hangisiydi hatirlamiyorum. Unutkanligi cok olanlarin oglu oluyor galiba. Ama rivayet mi gercek mi onu da bilmiuorum ama bole bsii okudum
Hamile değilkende aynıyız eminim bacım normalde var olan hamileyken artıyor

Canımmm benim de bir sorun yok şükür yüksek ihtimalle kız dediiii kızım geliyooooo senin adına da çok sevindim canım benim Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla
Ayy maşallah sağlıkla gelsin dua et bize de haftaya kontrol şimdiden heyecan bastı

Bu ne oluyor ben kaçırmışım o konuyu anlayamadım fotoğraftan da
Göğüs ucu koruyucusu emzirme döneminde tahriş yara olmaması için kullanılıyor canım. Baya etkili kullananlarda genel olarak memnun

Kızlar nasılsınız 12. Hftadayim bnm gibi bulantıları koku hassasiyeti azalan var mı sürekli acaba bebekler iyi mi diye kuskulaniyorum da

Darısı başınıza canım benim

Canımmm benim de bir sorun yok şükür yüksek ihtimalle kız dediiii kızım geliyooooo senin adına da çok sevindim canım benim Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla
Ben de senin adına çok sevdindim hayırlısi olsun

L Lmntbrdgi geçen konuştuyduk ya bende bunlardan aldım internetten bugün yarın gelir artık. Eşime gösterdim bunu alcam diye diyo ki gelecek olan kılıçla harp yapmaya mı geliyo neyi neyden koruyoruz
Ahahah erkekler her şeye karışıyor

Kızlar nasılsınız 12. Hftadayim bnm gibi bulantıları koku hassasiyeti azalan var mı sürekli acaba bebekler iyi mi diye kuskulaniyorum da
Ben varım canım 12 haftanın içindeyim benim azaldı şükürler olsun endişe etme bu zamanlarda azalması normal bebişler iyi

Kızlar pazartesi kanamayla doktora gelmiştim söylemiştim sorun yoktu kanamada azalarak kahveye döndü ve dün sabahtan beri gelmiyodu. Ama az önce yine kırmızı geldi yine hastaneye geldim. Çok sinir bozucu oluyor artık

Hayırlı haberlerle çık inşallah sakin olmaya çalış stres belki çoğaltır

Göğüs ucu koruyucusu emzirme döneminde tahriş yara olmaması için kullanılıyor canım. Baya etkili kullananlarda genel olarak memnun
Aaa tamam anladım bende bakayım bir daha bu tür şeyleri araştırmadım yardımcı oluyorsunuz sağılun valla

Kanama alanı oluştuysa canım belki o boşalıyordur endişe etme desem de hükmü yok çok iyi anlıyorum rabbim güzel hayırlı haberler aldirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…