2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hic bozma icini. Senin de boyle boyle buyuyo bebisin iyi dusunucez iyi olucakguzel haberlerini yaz

Yeni öğrendim bende bakacağım birazdan siz beni böyle bilgilendirin tecrübelisiniz ben bilmiyorum ne nasıl alınmalı
Gümüş kapağı bende yeni öğrendim ama araştırma yaptım kullananlar gerçekten işe yardığını söylüyor göğüs ucu nemli kaldığı için sanırım çatlama gerçekleşmiyor bu kapak sayesinde hamilelikte başlanıyormuş kullanıma

Canım yaa aynı şeyler bana da oldu bi kaç gündür yazıp duruyorum böyle geçecek demekki hamilelik. Kaç haftalıktın sen? Benim 9+5 de başladı kahverengi 10+6 da tamamen kesildi 11+1 de kırmızı geldi proluton vurdular kahverengiye döndü leke olarak geliyo. W world1 de de olmuş oluyomuş yani

Kızlar baş ağrısını nasıl çözüyorsunuz ya, geceyi hastanede geçirdik ağrı yüzünden diyebilirim. Serum parol da tam kesmedi bugün çok olmasa da devam ediyor. O kadar sıklaştıki zorluyor beni

Kızlar baş ağrısını nasıl çözüyorsunuz ya, geceyi hastanede geçirdik ağrı yüzünden diyebilirim. Serum parol da tam kesmedi bugün çok olmasa da devam ediyor. O kadar sıklaştıki zorluyor beni
Benim migrenim var hormonların etkisiyle haftada bir tutuyor benimde ağrım yarım arveles içiyorum iki gün sürüyor ağrı o iki günde bir tane içmiş oluyorum anca kesiyor

Benim migrenim var hormonların etkisiyle haftada bir tutuyor benimde ağrım yarım arveles içiyorum iki gün sürüyor ağrı o iki günde bir tane içmiş oluyorum anca kesiyor
Migrenin düzenli bir ilacı yok sanırım değil mi? Bana da sinüzit olabilir dediler. Teşhis konsa nolacakki tedavisi olmadıktan sonra yine ağrı kesicilere kalıyoruz

Valla kalkmis herkes sen o 409u okuyamican bence
Üç bölüm dizi izledim yine
Günaydın
Tahlil yaptır sende o zaman bak bakalım yeterli mi ... ya beyin doluyken unutkanlık çok normal bin bir türlü şey düşünürken unuttukların unutkanlık değil
267 mi ne ama benim genel vaziyetim
sudem34 ben bununla ilgili bisey okudum. Ama hangisi hangisiydi hatirlamiyorum. Unutkanligi cok olanlarin oglu oluyor galiba. Ama rivayet mi gercek mi onu da bilmiuorum ama bole bsii okudum
Erkek dedi yeğenimde ya. Bakalım az kaldı önümüzdeki ay öğreniriz.
Benden iyi kaynana olur he

Migrenin düzenli bir ilacı yok sanırım değil mi? Bana da sinüzit olabilir dediler. Teşhis konsa nolacakki tedavisi olmadıktan sonra yine ağrı kesicilere kalıyoruz
Maleseffff yok bense sinüzitte var boyun düzleşmeside var migrende var hepsinin ağrısını sadece arveles kesiyor

Mentollü taş aldım eczaneden bende senin gibi acillik oldum bir kaç kere çok iyi geldi bana

Benimde hepsi var, arveles yasak diye içemiyorum
Biliyorum ama dayanılacak gibi değil o ağrı geçen hafta sabaha kadar şektim buzlar fayda etmedi sabaha karşı içtim yarım arveles saat altı gibi anca sızmıştım uyku değildi yani o sonra uyandım sekiz buçukta hafiflemişti ama hala ağrıyordu öldüm o gün ya

Çok kötü migren geçmem bilmiyor mide bulantısı vs bir de 3 gün sürüyor burdan birisi mentollü taş önermişti ağrımaya başladığı an sürüyorum geçiriyor dene istersen

Ameliyatın belden uyuşmalı mı oldu genel anestezi mı?

Ben oğlumda belden uyuşmalı yaptırdığıma pişman oldum. Baş dönmesi vs olmuştu.

Genel anestezi candır.

Migrene biberiye çayı iyi geliyor. Ama hamilelikte izin var mı doktora sormak lazım.

Evet bende biraz araştırdım baya iyi bişeymiş

Kızlar tüy azalması yaşayan var mı hiç ? Benim resmen iç bacakta tüy falan kalmamış aynı şekilde kaşlarım da çıkmıyor acaba hormonlardan mı

Maleseffff yok bense sinüzitte var boyun düzleşmeside var migrende var hepsinin ağrısını sadece arveles kesiyor
Mentollü taş aldım eczaneden bende senin gibi acillik oldum bir kaç kere çok iyi geldi bana
Migren ağrısı benimkinden çok daha fazladır Allah yardımcınız olsun mentollü taş hafif ağrıda fena değil ama kuvvetli ağrımda işe yaramamıştı, bende var hatta unutmuşum yine de süreyim hatırlatma için teşekkürler belki işe yarar

Benimde hepsi var, arveles yasak diye içemiyorum

Suan icin cok gec ama genel olarak yaziyorum benim planli oldugu icin transferden 10gun once migren botoxu yaptirdim oyuzden ataklarim 2 parolluk oluyo max
Ama kendime hindistandan kafa bolgesine surulen atmiyosam ayurveda bitkisinin mi biseyin roll unu almistim. Onu surdugumde direk kesiyor
Eczanelerde ole bisey varsa deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…