- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.401
Hic bozma icini. Senin de boyle boyle buyuyo bebisin iyi dusunucez iyi olucakKızlar pazartesi kanamayla doktora gelmiştim söylemiştim sorun yoktu kanamada azalarak kahveye döndü ve dün sabahtan beri gelmiyodu. Ama az önce yine kırmızı geldi yine hastaneye geldim. Çok sinir bozucu oluyor artık
Gümüş kapağı bende yeni öğrendim ama araştırma yaptım kullananlar gerçekten işe yardığını söylüyor göğüs ucu nemli kaldığı için sanırım çatlama gerçekleşmiyor bu kapak sayesinde hamilelikte başlanıyormuş kullanımaYeni öğrendim bende bakacağım birazdan siz beni böyle bilgilendirin tecrübelisiniz ben bilmiyorum ne nasıl alınmalı
Canım yaa aynı şeyler bana da oldu bi kaç gündür yazıp duruyorum böyle geçecek demekki hamilelik. Kaç haftalıktın sen? Benim 9+5 de başladı kahverengi 10+6 da tamamen kesildi 11+1 de kırmızı geldi proluton vurdular kahverengiye döndü leke olarak geliyo. W world1 de de olmuş oluyomuş yaniKızlar pazartesi kanamayla doktora gelmiştim söylemiştim sorun yoktu kanamada azalarak kahveye döndü ve dün sabahtan beri gelmiyodu. Ama az önce yine kırmızı geldi yine hastaneye geldim. Çok sinir bozucu oluyor artık
Benim migrenim var hormonların etkisiyle haftada bir tutuyor benimde ağrım yarım arveles içiyorum iki gün sürüyor ağrı o iki günde bir tane içmiş oluyorum anca kesiyorKızlar baş ağrısını nasıl çözüyorsunuz ya, geceyi hastanede geçirdik ağrı yüzünden diyebilirim. Serum parol da tam kesmedi bugün çok olmasa da devam ediyor. O kadar sıklaştıki zorluyor beni
Migrenin düzenli bir ilacı yok sanırım değil mi? Bana da sinüzit olabilir dediler. Teşhis konsa nolacakki tedavisi olmadıktan sonraBenim migrenim var hormonların etkisiyle haftada bir tutuyor benimde ağrım yarım arveles içiyorum iki gün sürüyor ağrı o iki günde bir tane içmiş oluyorum anca kesiyor
Üç bölüm dizi izledim yineValla kalkmis herkessen o 409u okuyamican bence
GünaydınGece neler oldu burda ya bir uyuduk 5 sayfa mesajlaşmışsınız maşallah sizegünaydınlaarr tatlış anneler nasılsınız bugün hangi level açıldı ağrı sızılarda, kontrolü olanlar ne yaptı, nasıl geçti
267 mi ne ama benim genel vaziyetimTahlil yaptır sende o zaman bak bakalım yeterli mi ... ya beyin doluyken unutkanlık çok normal bin bir türlü şey düşünürken unuttukların unutkanlık değil
Erkek dedi yeğenimde ya. Bakalım az kaldı önümüzdeki ay öğreniriz.sudem34 ben bununla ilgili bisey okudum. Ama hangisi hangisiydi hatirlamiyorum. Unutkanligi cok olanlarin oglu oluyor galiba. Ama rivayet mi gercek mi onu da bilmiuorum ama bole bsii okudum
Maleseffff yok bense sinüzitte var boyun düzleşmeside var migrende varMigrenin düzenli bir ilacı yok sanırım değil mi? Bana da sinüzit olabilir dediler. Teşhis konsa nolacakki tedavisi olmadıktan sonrayine ağrı kesicilere kalıyoruz
Mentollü taş aldım eczaneden bende senin gibi acillik oldum bir kaç kere çok iyi geldi banaKızlar baş ağrısını nasıl çözüyorsunuz ya, geceyi hastanede geçirdik ağrı yüzünden diyebilirim. Serum parol da tam kesmedi bugün çok olmasa da devam ediyor. O kadar sıklaştıki zorluyor beni
Benimde hepsi var, arveles yasak diye içemiyorumMaleseffff yok bense sinüzitte var boyun düzleşmeside var migrende varhepsinin ağrısını sadece arveles kesiyor
Biliyorum ama dayanılacak gibi değil o ağrı geçen hafta sabaha kadar şektim buzlar fayda etmedi sabaha karşı içtim yarım arveles saat altı gibi anca sızmıştım uyku değildi yani o sonra uyandım sekiz buçukta hafiflemişti ama hala ağrıyordu öldüm o gün yaBenimde hepsi var, arveles yasak diye içemiyorum
Çok kötü migren geçmem bilmiyor mide bulantısı vs bir de 3 gün sürüyorBiliyorum ama dayanılacak gibi değil o ağrı geçen hafta sabaha kadar şektim buzlar fayda etmedi sabaha karşı içtim yarım arveles saat altı gibi anca sızmıştım uyku değildi yani o sonra uyandım sekiz buçukta hafiflemişti ama hala ağrıyordu öldüm o gün ya
Ameliyatın belden uyuşmalı mı oldu genel anestezi mı?Ya laparoskopi yeni oldugu ve ikiz oldugu icin ben de sezeryan olacagim muhtemelen. Ama ben sezeryandan korkuyorum ya. Laporoskopiden sonra 5 gun ne yuruyebildim ne nefes alabildim. Gaz sancisiymis, omuz ve boynum kopcak gibiydi. Panik atak geciriyordum nefes alamiyorum diye
Migrene biberiye çayı iyi geliyor. Ama hamilelikte izin var mı doktora sormak lazım.Biliyorum ama dayanılacak gibi değil o ağrı geçen hafta sabaha kadar şektim buzlar fayda etmedi sabaha karşı içtim yarım arveles saat altı gibi anca sızmıştım uyku değildi yani o sonra uyandım sekiz buçukta hafiflemişti ama hala ağrıyordu öldüm o gün ya
Evet bende biraz araştırdım baya iyi bişeymişGümüş kapağı bende yeni öğrendim ama araştırma yaptım kullananlar gerçekten işe yardığını söylüyor göğüs ucu nemli kaldığı için sanırım çatlama gerçekleşmiyor bu kapak sayesinde hamilelikte başlanıyormuş kullanıma
8+1 den güncelleme: tuvalete gidemiyorum… zorlama huyum da yoktur bakalım ne zaman pes edecek.Evettt canım maalesef her hafta yeni bir güncelleme ile uyanacaksın
Maleseffff yok bense sinüzitte var boyun düzleşmeside var migrende varhepsinin ağrısını sadece arveles kesiyor
Migren ağrısı benimkinden çok daha fazladır Allah yardımcınız olsunMentollü taş aldım eczaneden bende senin gibi acillik oldum bir kaç kere çok iyi geldi bana
Benimde hepsi var, arveles yasak diye içemiyorum
Biliyorum ama dayanılacak gibi değil o ağrı geçen hafta sabaha kadar şektim buzlar fayda etmedi sabaha karşı içtim yarım arveles saat altı gibi anca sızmıştım uyku değildi yani o sonra uyandım sekiz buçukta hafiflemişti ama hala ağrıyordu öldüm o gün ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?