- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.421
Ben kayisi erik sabah ac karnina su ile yiyodum ama daha da etkilisini buldum iki gundur8+1 den güncelleme: tuvalete gidemiyorum… zorlama huyum da yoktur bakalım ne zaman pes edecek.
bunun markası ne , ben hiçbir şeyden anlamıyorum ya@Lmntbrdgi geçen konuştuyduk ya bende bunlardan aldım internetten bugün yarın gelir artık. Eşime gösterdim bunu alcam diye diyo ki gelecek olan kılıçla harp yapmaya mı geliyo neyi neyden koruyoruz
Öyle mii ben bugün elektrik süpürgesinin ismini unuttum abartmıyorum 5sn düşündüm fön makinası mıydı yok çamaşır mıydı yok. Bulaşık makinası mıydı dedim içimden, sonra aklıma geldi kendime güldüm sonra@sudem34 ben bununla ilgili bisey okudum. Ama hangisi hangisiydi hatirlamiyorum. Unutkanligi cok olanlarin oglu oluyor galiba. Ama rivayet mi gercek mi onu da bilmiuorum ama bole bsii okudum
Benim de durup tekrar kanama olmuştu ikinci kanama sonrası lekelenmem biraz daha uzun sürdü 10 gün kadar ama geçiyor canım hiç sıkmaKızlar pazartesi kanamayla doktora gelmiştim söylemiştim sorun yoktu kanamada azalarak kahveye döndü ve dün sabahtan beri gelmiyodu. Ama az önce yine kırmızı geldi yine hastaneye geldim. Çok sinir bozucu oluyor artık
bildirim geldi etiketlendiniz diye bakıyorum bakıyorum göremedim :) bütün yorumlarını okudum anca öyle gördüm
Uygulama adı nedir app store’da ne olarak geçiyor?Etiker yada alıntı olunca bildirim geliyor bide takip et dediğinde sana cevap verilmesede biri yorum yaptı diye bildirim geliyor ben uygulamasını kullanıyorum siteden girince gelmiyor
Ya ben hamile kaldığımda daha benim haberim yokken instagramın haberi olduğu için sağolsun o zamandan beri hep hamile olan yeni doğurmuş olanların alışverişleri önüme çıkıyo da bende ordan görüyorum araştırıyorum bişiler burdan da bakıyorumbunun markası ne , ben hiçbir şeyden anlamıyorum yaburda aydınlanıyorum çevremde de gebelik ile ilgili konuştuğum daha doğrusu danıştığım kimse yok
Öyle mii ben bugün elektrik süpürgesinin ismini unuttum abartmıyorum 5sn düşündüm fön makinası mıydı yok çamaşır mıydı yok. Bulaşık makinası mıydı dedim içimden, sonra aklıma geldi kendime güldüm sonraama canım hiç tatlı istemiyor hep elma ekşi fresh şeyler yiyesim geliyor
Benim de durup tekrar kanama olmuştu ikinci kanama sonrası lekelenmem biraz daha uzun sürdü 10 gün kadar ama geçiyor canım hiç sıkma
Ben bir iki tanınan hesaba baktım aldıkları ateş pahası o kadar fazla para vermeyi gereksiz buluyorum ya fazla abartmışlar bebek kıyafeti bakım malzemesi parasını falan zaten 1 aya olmaz ilk alınanlar diyorlarYa ben hamile kaldığımda daha benim haberim yokken instagramın haberi olduğu için sağolsun o zamandan beri hep hamile olan yeni doğurmuş olanların alışverişleri önüme çıkıyo da bende ordan görüyorum araştırıyorum bişiler burdan da bakıyorum
Aynen bazıları cidden abartıyo bende çok bişi almam muhtemelen şimdi araştırma aşamasındayım bide cinsiyet belli olsun ondan sonra yavaş yavaş bakacam. Bide indirim takip etmemiz lazım gerçekten kim indirimde bişi görüyorsa atsın valla bizimde bilgimiz olsunBen bir iki tanınan hesaba baktım aldıkları ateş pahası o kadar fazla para vermeyi gereksiz buluyorum ya fazla abartmışlar bebek kıyafeti bakım malzemesi parasını falan zaten 1 aya olmaz ilk alınanlar diyorlar
Evet yaa bencede bende hep karıştırıyorum. Yazı olarak profile eklemeye çalıştım demin olmadı nasıl yapıldığını da çözemedimDostlar her grubun ilk sayfasında bir liste oluyor burda yok şimdi farkettim. Ordan takip ederdik cinsiyetleri, doğum tarihlerini
Yani bir bebek zıbını 130 140 falan çok aşırı geldi ben mesela 2 hafta önce falan bimde denk geldim 25 lira falandı malı da gayet güzel aldım bir kaç tane fazla abartamam valla para şuan zaten zor bulunuyor hemen gidiyorAynen bazıları cidden abartıyo bende çok bişi almam muhtemelen şimdi araştırma aşamasındayım bide cinsiyet belli olsun ondan sonra yavaş yavaş bakacam. Bide indirim takip etmemiz lazım gerçekten kim indirimde bişi görüyorsa atsın valla bizimde bilgimiz olsun
Benim klasik sorunum. Boyundan başlıyor boyun fıtığım da tetikliyor olabilir gözümün arkasına kadar vuruyor. Ense köküne masaj aletiyle masaj yaptırıyorum, ılık duş. Şakaklara biberiye veya lavanta yağıKızlar baş ağrısını nasıl çözüyorsunuz ya, geceyi hastanede geçirdik ağrı yüzünden diyebilirim. Serum parol da tam kesmedi bugün çok olmasa da devam ediyor. O kadar sıklaştıki zorluyor beni
Ben göğüs ucu için lanolinli krem almıştım açıkçası onu bile çok kullanamadım. Hamileyken özellikle her duştan sonra hindistancevizi yağı ile vücudumu nemlendiriyordum. Doğum sonrası çatlak problemi yaşamadım.Gümüş kapağı bende yeni öğrendim ama araştırma yaptım kullananlar gerçekten işe yardığını söylüyor göğüs ucu nemli kaldığı için sanırım çatlama gerçekleşmiyor bu kapak sayesinde hamilelikte başlanıyormuş kullanıma
Arveles içebiliyor muyuz ki?Benim migrenim var hormonların etkisiyle haftada bir tutuyor benimde ağrım yarım arveles içiyorum iki gün sürüyor ağrı o iki günde bir tane içmiş oluyorum anca kesiyor
HayirArveles içebiliyor muyuz ki?
Aynen ben de birkaç kez kendi sitesinden alışveriş yaptım.Next markasinin kendi uygulamasi. Ingiltere uretimi tr de magazasi yok. Ama uygulamanin TR destegi var, burda bir kargoyla da anlasmislar. Gu.ruk vergisini odeyince sorunsuz geliyormus. Cok alisveris yapan var. Hatta trendyol instagramda bir sekilde yurtdisindan getirtip satanlar da var ama oyle cok pahaliya geliyor. Kendi sitesinden cok rahat alisveris yapilabilir.
Benim doktorum kesinlikle içmeyeceksin dedi bende hep arveles kullanırdım yasakladı. Çok zorlarsa 3 günde 1 parol içebilirsin doğal çözümler ara dediArveles içebiliyor muyuz ki?
Burada sikkat edilmesi gereken fiyat / performansYani bir bebek zıbını 130 140 falan çok aşırı geldi ben mesela 2 hafta önce falan bimde denk geldim 25 lira falandı malı da gayet güzel aldım bir kaç tane fazla abartamam valla para şuan zaten zor bulunuyor hemen gidiyor
Ay o lafına okuduğumda gülmüştüm baya güzel ve doğru bir laf olmuşBurada sikkat edilmesi gereken fiyat / performans
Cok cok az giyicek de olsalar -ki ben yazdim ztn cocugun giydigi haram yedigi helal die- maddi gucumuzun yettigince iyi almaliyiz
Organik pamuk olmali mesela mutlaka. Pamuk olmasi yeterli degil. Mumkunse boyali olmamali ama boya varsa organim sertifikali olmali gibi..
Abartmak degil bu. İndirim kovalamak okey ama bazi kriterleri tutmasi lazim
Canım benim bebişe benziyor bugün kızım olacağını öğrendim, içimden kız geçtiMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım. 12 haftalık hamileyim ben de :) cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?