2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende civilden aldım orda da uygun fiyatı hatta çoğu şey orda daha uygun. Ebebekte de indirim zamanı güzel oluyo Hepsiburada da e bebek te indirim oluyomuş kızlardan biri dediydi

Çok kötü migren geçmem bilmiyor mide bulantısı vs bir de 3 gün sürüyor burdan birisi mentollü taş önermişti ağrımaya başladığı an sürüyorum geçiriyor dene istersen
Aktarda mı satılıyor nerden alabilirim

Migren botoxu bende daha önce yaptırmıştım pek işe yaramamıştı ablamda yaptırdı aynı şekilde fayda etmedi pek bünye meselesi herhalde canım... Dediğin roll ona bakarım ama

Kızlar tekrar selam tek tek alıntılama yapmayı başaramadım. Teşekkür ederim destekleriniz için. Gittim tekrar hiçbir sorun yok tamamen plasenta aşağıda olduğu için yukarı çıkarken var olan kanama alanına baskı yapıyor o kanama alanıda rahim ağzına yakın olduğu için dışarı vuruyor dedi. Bir süre devam eder ama bitecek dedi. Plasentaya bağlıymış yani bebek gayet iyi. Sürekli yatmana falan gerek yok aynen hayatına devam et sadece kanama olduğu için Cinsel ilişki bir süre yok o kadar dedi. Durumlar böyle :)

Maşallah diyelim o zaman gözün aydın oh çektin

Migren botoxu bende daha önce yaptırmıştım pek işe yaramamıştı ablamda yaptırdı aynı şekilde fayda etmedi pek bünye meselesi herhalde canım... Dediğin roll ona bakarım ama
Yavrum migren botoxunu duzgun yapmiyolsr genelde kafaya 1-2 tane basip geciyolar ama gercek migren botoxu enseden basliyo 3-4cm arayla kafanin En tepesine kdr kas alin goz cevredi dahil asiri yogun yapilio. Ama herkes botox yaptigi icin fayda etmedi oluyo.
Duzgun yapan birine denk geldiginde hayat kaliten 100de 10000000 artiyor

Bak bunu bilmiyordum doğumdan sonra bi araştırayım öyleyse sağol

Dostlar her grubun ilk sayfasında bir liste oluyor burda yok şimdi farkettim. Ordan takip ederdik cinsiyetleri, doğum tarihlerini
Bilgisayar kullanan bir arkadaşımızın üstlenmesi gerekiyor ilk sayfaya liste yapmayı
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. 12 haftalık hamileyim ben de :) cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?
Maşallah tamamen tahmini kız olduğunu düşünüyorum
Ben bir iki tanınan hesaba baktım aldıkları ateş pahası o kadar fazla para vermeyi gereksiz buluyorum ya fazla abartmışlar bebek kıyafeti bakım malzemesi parasını falan zaten 1 aya olmaz ilk alınanlar diyorlar
Ay kimler kimlermişş onlarr

Kız 20 Aralık gözüküyor seninn? Nasıl 12 haftalıksın ya sen erken mi yımırtladın?
Başta doktor küçük dedi yani beş haftalıkken üç haftalık gözüküyordu ultrasonda doğum bilgisini ona göre girdim sonra uyumlu gözükmeye başladı ama ben profili değiştirmedim kaldı öyle 13 Aralık olarak gözüküyor şimdi ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…