- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.441
Bende civilden aldım orda da uygun fiyatı hatta çoğu şey orda daha uygun. Ebebekte de indirim zamanı güzel oluyo Hepsiburada da e bebek te indirim oluyomuş kızlardan biri dediydiYani bir bebek zıbını 130 140 falan çok aşırı geldi ben mesela 2 hafta önce falan bimde denk geldim 25 lira falandı malı da gayet güzel aldım bir kaç tane fazla abartamam valla para şuan zaten zor bulunuyor hemen gidiyor
Aktarda mı satılıyor nerden alabilirimÇok kötü migren geçmem bilmiyor mide bulantısı vs bir de 3 gün sürüyorburdan birisi mentollü taş önermişti ağrımaya başladığı an sürüyorum geçiriyor dene istersen
Migren botoxu bende daha önce yaptırmıştım pek işe yaramamıştı ablamda yaptırdı aynı şekilde fayda etmedi pek bünye meselesi herhalde canım... Dediğin roll ona bakarım amaSuan icin cok gec ama genel olarak yaziyorum benim planli oldugu icin transferden 10gun once migren botoxu yaptirdim oyuzden ataklarim 2 parolluk oluyo max
Ama kendime hindistandan kafa bolgesine surulen atmiyosam ayurveda bitkisinin mi biseyin roll unu almistim. Onu surdugumde direk kesiyor
Eczanelerde ole bisey varsa deneyebilirsiniz
Kan sonucun ne zaman çıkacakmis canım benim doktorum 10 gün dediCanım benim bebişe benziyor bugün kızım olacağını öğrendim, içimden kız geçti
Trendyolda var canım cidden çok iyi geliyorAktarda mı satılıyor nerden alabilirim
Benim de içimden öyle geçiyor ama hayırlısı olsunCanım benim bebişe benziyor bugün kızım olacağını öğrendim, içimden kız geçti
Kiz gibi canimMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım. 12 haftalık hamileyim ben de :) cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?
Uygulamayı sitenin içindeyken indiriyoruz Android mi telefonunUygulama adı nedir app store’da ne olarak geçiyor?
Nerdeyse her gün tutuyor yaKız bu ne hepinizi baş ağrısı mı tuttu bugünAllah şifa versin hepinize yaa inşallah geçer hemen
Maşallah diyelim o zaman gözün aydın oh çektinKızlar tekrar selam tek tek alıntılama yapmayı başaramadım. Teşekkür ederim destekleriniz için. Gittim tekrar hiçbir sorun yok tamamen plasenta aşağıda olduğu için yukarı çıkarken var olan kanama alanına baskı yapıyor o kanama alanıda rahim ağzına yakın olduğu için dışarı vuruyor dedi. Bir süre devam eder ama bitecek dedi. Plasentaya bağlıymış yani bebek gayet iyi. Sürekli yatmana falan gerek yok aynen hayatına devam et sadece kanama olduğu için Cinsel ilişki bir süre yok o kadar dedi. Durumlar böyle :)
Yavrum migren botoxunu duzgun yapmiyolsr genelde kafaya 1-2 tane basip geciyolar ama gercek migren botoxu enseden basliyo 3-4cm arayla kafanin En tepesine kdr kas alin goz cevredi dahil asiri yogun yapilio. Ama herkes botox yaptigi icin fayda etmedi oluyo.Migren botoxu bende daha önce yaptırmıştım pek işe yaramamıştı ablamda yaptırdı aynı şekilde fayda etmedi pek bünye meselesi herhalde canım... Dediğin roll ona bakarım ama
Bak bunu bilmiyordum doğumdan sonra bi araştırayım öyleyse sağolYavrum migren botoxunu duzgun yapmiyolsr genelde kafaya 1-2 tane basip geciyolar ama gercek migren botoxu enseden basliyo 3-4cm arayla kafanin En tepesine kdr kas alin goz cevredi dahil asiri yogun yapilio. Ama herkes botox yaptigi icin fayda etmedi oluyo.
Duzgun yapan birine denk geldiginde hayat kaliten 100de 10000000 artiyor
Kız 20 Aralık gözüküyor seninn? Nasıl 12 haftalıksın ya senBen varım canım 12 haftanın içindeyim benim azaldı şükürler olsun endişe etme bu zamanlarda azalması normal bebişler iyi
Bilgisayar kullanan bir arkadaşımızın üstlenmesi gerekiyor ilk sayfaya liste yapmayıDostlar her grubun ilk sayfasında bir liste oluyor burda yok şimdi farkettim. Ordan takip ederdik cinsiyetleri, doğum tarihlerini
MaşallahMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım. 12 haftalık hamileyim ben de :) cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?
Ay kimler kimlermişş onlarrBen bir iki tanınan hesaba baktım aldıkları ateş pahası o kadar fazla para vermeyi gereksiz buluyorum ya fazla abartmışlar bebek kıyafeti bakım malzemesi parasını falan zaten 1 aya olmaz ilk alınanlar diyorlar
Benim de 1 hafta-10 güne çıkar dedi kuzumKan sonucun ne zaman çıkacakmis canım benim doktorum 10 gün dedi
Başta doktor küçük dedi yani beş haftalıkken üç haftalık gözüküyordu ultrasonda doğum bilgisini ona göre girdim sonra uyumlu gözükmeye başladı ama ben profili değiştirmedim kaldı öyleKız 20 Aralık gözüküyor seninn? Nasıl 12 haftalıksın ya senerken mi yımırtladın?
12+4 canımmmBenim de içimden öyle geçiyor ama hayırlısı olsunsenin kaç haftalık bebişin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?