2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ayy hadi bakalım benim ki de bir geriden bir önden gidiyor anası gibi ikizler de değil ama hayret

Kızçelerim göbüşü erken belli olanlar derneği yoldaşlarım sebebini buldum okuyun

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-27-21-07-12-810_com.kksal55.gebelik.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 80
kızlar acil yardım lazım 2 saat önce falan lavaboda peçeteye kan geldi az böyle ama çok değil acile gittik kan aldılar normal dediler ebe de vajinal baktı açılma kanama yok dedi ultrason falan da bakamam dedi eve gönderdi pazartesi ancak polikliniğe gidebilirim. Bu süreçte ne yapmam lazım tavsiyesi olan var mı ya çok kötüyüm

Çok geçmiş olsun progesteron tarzı bir şey verdiler mi

Kanama alanı var mıydı

Bu konuda tecrübem yok ama yaşayanlara bakarak yorum yapmak gerekirse oluk oluk gelmedikçe endişe duyulacak birşey olmuyor ağrı ve devamlı gelen kan yoksa endişeni minimuma indir stres belki daha etki eder.. muayene olmuşsun birşey yok demişler pazartesiye de az kaldı dinlen bol bol yorma kendini pazartesi hayır haber alacaksınız bence

Demekki bu haftalarda herkeste lekelenme oluyor Progestan alman lazım özele gitsen? Yat sakın kalkma en kısa zamanda doktora gitmen lazım. Muhtemelen iyidir bebek korkma tamam mı

Ay inşallah dualarınızı eksik etmeyin, rahim ağzında çok bir açılma yok dedi mecbur bekleyeceğim evde ağrı için de parol taktılar şuan bişey yok

Demekki bu haftalarda herkeste lekelenme oluyor Progestan alman lazım özele gitsen? Yat sakın kalkma en kısa zamanda doktora gitmen lazım. Muhtemelen iyidir bebek korkma tamam mı
Ben şuan ilçedeyim en yakın özel hastanede 1 buçuk saat falan yani pek gitme imkanım yok şuan eşimde nöbette gececi onun gelmesi de en az 2 saat bende yan komşumdan rica ettim onunla acile gittim. Evet yatacağım mecburen çok teşekkür ederim tavsiyen için 9.haftaöın ortasındayım şuan, inşallah biley yoktur

Geçmiş olsun canım kan alıp da ultrasondan bakmamak ne alaka. Progesteronun yok sanırım kullansan iyi olurdu kendi doktoruna gidene kadar yapabileceğin en jyi şey bol bol uzanıp dinlenmek başka yapabilecek hiç birsey yok malesef

Vallahi bende anlamadım saçmalık ben damar yolu açtırmaya gitmedim oraya. Böyle saçma bir sistem görmedim ultrasonda bakamam pazartesi poliklinik diyor dedim ee o zamana kadar bişey olursa ne olacak, yapabileceğim birşey yok diyor. Çok teşekkür ederim evet ilk kez kanama oldu progesteron yok doktoruma gidince belki başlar şuan bir duş alıp uzandım inşallah iyi gelir

Benimde aynı zamanda başlamıştı çok şükür bebek iyiydi seninkinde iyi endişelenme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…