- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.461
Kesinlikle canım yapılsa çok güzel olurBilgisayar kullanan bir arkadaşımızın üstlenmesi gerekiyor ilk sayfaya liste yapmayı
Maşallahtamamen tahmini kız olduğunu düşünüyorum
Ay kimler kimlermişş onlarr
Ayy hadi bakalımBaşta doktor küçük dedi yani beş haftalıkken üç haftalık gözüküyordu ultrasonda doğum bilgisini ona göre girdim sonra uyumlu gözükmeye başladı ama ben profili değiştirmedim kaldı öyle13 Aralık olarak gözüküyor şimdi ama bakalım
Belki ilerleyen günlerde yapmak istemeyen olursa deneyebilirim ben bakalımKesinlikle canım yapılsa çok güzel olur
Kız hissettimEki Görüntüle 3253657 Eki Görüntüle 3253658
Kizlar bu da benim bebis 10+1 var mi cinsiyet tahmininiz
Çok geçmiş olsun progesteron tarzı bir şey verdiler mikızlar acil yardım lazım 2 saat önce falan lavaboda peçeteye kan geldi az böyle ama çok değil acile gittik kan aldılar normal dediler ebe de vajinal baktı açılma kanama yok dedi ultrason falan da bakamam dedi eve gönderdi pazartesi ancak polikliniğe gidebilirim. Bu süreçte ne yapmam lazım tavsiyesi olan var mı ya çok kötüyüm
Kanama alanı var mıydıkızlar acil yardım lazım 2 saat önce falan lavaboda peçeteye kan geldi az böyle ama çok değil acile gittik kan aldılar normal dediler ebe de vajinal baktı açılma kanama yok dedi ultrason falan da bakamam dedi eve gönderdi pazartesi ancak polikliniğe gidebilirim. Bu süreçte ne yapmam lazım tavsiyesi olan var mı ya çok kötüyüm
Canım sana tera d diye bir damla verdi miKesinlikle canım yapılsa çok güzel olur
Bu konuda tecrübem yok ama yaşayanlara bakarak yorum yapmak gerekirse oluk oluk gelmedikçe endişe duyulacak birşey olmuyor ağrı ve devamlı gelen kan yoksa endişeni minimuma indir stres belki daha etki eder.. muayene olmuşsun birşey yok demişler pazartesiye de az kaldı dinlen bol bol yorma kendini pazartesi hayır haber alacaksınız bencekızlar acil yardım lazım 2 saat önce falan lavaboda peçeteye kan geldi az böyle ama çok değil acile gittik kan aldılar normal dediler ebe de vajinal baktı açılma kanama yok dedi ultrason falan da bakamam dedi eve gönderdi pazartesi ancak polikliniğe gidebilirim. Bu süreçte ne yapmam lazım tavsiyesi olan var mı ya çok kötüyüm
Demekki bu haftalarda herkeste lekelenme oluyorkızlar acil yardım lazım 2 saat önce falan lavaboda peçeteye kan geldi az böyle ama çok değil acile gittik kan aldılar normal dediler ebe de vajinal baktı açılma kanama yok dedi ultrason falan da bakamam dedi eve gönderdi pazartesi ancak polikliniğe gidebilirim. Bu süreçte ne yapmam lazım tavsiyesi olan var mı ya çok kötüyüm
Hayır değilUygulamayı sitenin içindeyken indiriyoruz Android mi telefonun
İosta da var ama onunki farklı Google'a kadınlar kulübü uygulaması yaz kk içinde tarif eden bi başlık açmışlar orda tarif ediyorHayır değil
Hiç bişey vermediler yetkimiz yok diyip eve gönderdiler yani böyle bişey olabilir mi ben mi çok hassas davranıyorum ultrasonla bile bakmadıÇok geçmiş olsun progesteron tarzı bir şey verdiler mi
Ay inşallah dualarınızı eksik etmeyin, rahim ağzında çok bir açılma yok dedi mecbur bekleyeceğim evde ağrı için de parol taktılar şuan bişey yokBu konuda tecrübem yok ama yaşayanlara bakarak yorum yapmak gerekirse oluk oluk gelmedikçe endişe duyulacak birşey olmuyor ağrı ve devamlı gelen kan yoksa endişeni minimuma indir stres belki daha etki eder.. muayene olmuşsun birşey yok demişler pazartesiye de az kaldı dinlen bol bol yorma kendini pazartesi hayır haber alacaksınız bence
Ben şuan ilçedeyim en yakın özel hastanede 1 buçuk saat falan yani pek gitme imkanım yok şuan eşimde nöbette gececi onun gelmesi de en az 2 saatDemekki bu haftalarda herkeste lekelenme oluyorProgestan alman lazım özele gitsen? Yat sakın kalkma en kısa zamanda doktora gitmen lazım. Muhtemelen iyidir bebek korkma tamam mı
Geçmiş olsun canım kan alıp da ultrasondan bakmamak ne alaka. Progesteronun yok sanırım kullansan iyi olurdu kendi doktoruna gidene kadar yapabileceğin en jyi şey bol bol uzanıp dinlenmek başka yapabilecek hiç birsey yok malesefkızlar acil yardım lazım 2 saat önce falan lavaboda peçeteye kan geldi az böyle ama çok değil acile gittik kan aldılar normal dediler ebe de vajinal baktı açılma kanama yok dedi ultrason falan da bakamam dedi eve gönderdi pazartesi ancak polikliniğe gidebilirim. Bu süreçte ne yapmam lazım tavsiyesi olan var mı ya çok kötüyüm
Geçmiş olsun canım kan alıp da ultrasondan bakmamak ne alaka. Progesteronun yok sanırım kullansan iyi olurdu kendi doktoruna gidene kadar yapabileceğin en jyi şey bol bol uzanıp dinlenmek başka yapabilecek hiç birsey yok malesef
Benimde aynı zamanda başlamıştı çok şükür bebek iyiydi seninkinde iyi endişelenme canımBen şuan ilçedeyim en yakın özel hastanede 1 buçuk saat falan yani pek gitme imkanım yok şuan eşimde nöbette gececi onun gelmesi de en az 2 saatbende yan komşumdan rica ettim onunla acile gittim. Evet yatacağım mecburen çok teşekkür ederim tavsiyen için 9.haftaöın ortasındayım şuan, inşallah biley yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?