- 28 Eylül 2021
- 193
- 212
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.501
Canım geçmiş olsun, inşallah herşey yolundadır. Benim doktorum böyle bir durum yaşarsan panik olma, ayaklarını yükselt istirahat et demişti. Sen takip et kanaman artarsa acile tekrar gidersin, ilgilenmek zorundalar, gerekirse doktoru arasın sorsun. Hiç de gerek kalmaz umarımkızlar acil yardım lazım 2 saat önce falan lavaboda peçeteye kan geldi az böyle ama çok değil acile gittik kan aldılar normal dediler ebe de vajinal baktı açılma kanama yok dedi ultrason falan da bakamam dedi eve gönderdi pazartesi ancak polikliniğe gidebilirim. Bu süreçte ne yapmam lazım tavsiyesi olan var mı ya çok kötüyüm
Ağrım hafif adet sancısı gibiydi arada bir vajina üstüne baskı yapar tarzda ama serum taktıkları için şuan yokAğrın normal ağrı mı Hani rahim büyümesi gibi miydi yoksa şiddetli mi
Oyyyinşallah bi kız bi erkektir ikisinide tadarsın
İnşallah çok teşekkür ederim evet şuan dinleniyorum, sizler de dua edinCanım geçmiş olsun, inşallah herşey yolundadır. Benim doktorum böyle bir durum yaşarsan panik olma, ayaklarını yükselt istirahat et demişti. Sen takip et kanaman artarsa acile tekrar gidersin, ilgilenmek zorundalar, gerekirse doktoru arasın sorsun. Hiç de gerek kalmaz umarım
Evet kar zarar bakılıyordur. Benim pıhtılaşmadan ziyade kalp durması sebebiyle bir düşüğüm olduğu için tedbir amaçlı kullanılmıştı.Bende mesela kan sulandırıcıyı kesemiyorlar çok tehlikeli bir pıhtılaşma problemim olduğu için. Her gün 0.6 kullanıyorum. İlk gebeliğimde de kanamam olmuştu yine bu haftalarda yine kan sulandırıcıyı kesememiştik sorun olmadı çok şükür.
Hiç ilaç falan yazmadılar öyle gönderdiler, evet ultrason cihazı doktora zimmetli ama ben ailemin yanındayken sancım olunca gitmiştim orada ebeler sağolsunlar doktordan izin alıp bakmışlardıUlturasyon cihazı doktora zimmetli oluyor ve doktor hariç hiç kimsenin açmasına izin verilmiyor. Benim ilk gebeligimde ilçede olduğum için ilçe hastanesine gittim bana da yetkimiz yok bir şey yapamayız vb dedi ebeler Allah'tan acildeki doktor çok iyidi hemen progesten yazdı eve git ayaklarını hafif yukarı uzat yat dedi ve dinlememi söyledi sana da progesteron yazmaları lazim
Kasılma ağrıları normal ama aşırı ağrı normal değil bence normal kanama yaşıyorsun sıkıntılı değil canımAğrım hafif adet sancısı gibiydi arada bir vajina üstüne baskı yapar tarzda ama serum taktıkları için şuan yok
Her insanın her meslekte çiğ süt emmişi var. Ne yaşadıklarını bilemiyoruz tabi o an olumlu ya da olumsuz. Benim eşimde hekim cerrah birde mesela bugün nöbetçi doktor olduğu için ben bugün kanama esnasında rşim ameliyatta olduğu için ulaşamadım. 4 yaşında kızımla atladım arabaya gittim. Yani bazen onlarda kötü şeyler yaşıyor olabiliyor. Sakın yanlış anlama doktoru sempatik göstermek için asla anlatmıyorum aksine ben eşimin görevine olan aşkı yüzünden çok zor zamanlarımda çok yalnız kaldım o mesleğini yaptığı için . Ama anladığım doktor bizzat görmeden bir yorum yapmak istememiş ilaç anlamında. Kanamanın rengi yoğunluğu sancı durumu vs sormuştur ebeye diye düşünüyorum ona göre belki önemli bir şey olmadığını düşünmüştür. Yinede haklısın cihaz orada baksa ne olur diye düşünüyorsun ama inan büyük yaptırımları var yasak olan şeylerin yapılmasında. Devlet ya da hastane yönetimi yasak diyorsa yapacak bir şey kalmıyor.Evet diğer düşüğümde sabaha kadar aynı pozisyonda kilitlenip ağladığımı biliyorum acıdan. Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim minnettarım içimi ferahlattınböyle Bi sistem olamaz ya bu kadar basit bişey mi ultrason cihazı yanında baksa zaten görecek küçük değil. Doktoru aradı doktor eve gitsin pazartesi gelsin dedi ilaç verelim mi diyordu pat diye suratına kapadı telefonu. Allah kimseyi düşürmesin gerçekten. Yani vicdan nasıl dayanıyor abartıyor muyum bilmiyorum öyleyse söyleyin ama biz 2 saat orada kaldık yaşlı bir amcayla eşini durumu yok diye kendim evlerine gönderdim, dönüşte yolda gördüğüm bir amcayı arabaya alıp evine bıraktım kendimi övmek için asla söylemiyorum ama ben bunları yaparken bu konuda bilgili ve daha önemlisi sorumluluğu olan insanların ilaç bile söyleme gereği duymadan telefon kapaması bana o kadar saçma geliyor ki... Allah beni öyle insanlardan etmesin
İnşallah öyledir içimi rahatlattınız hepiniz çok sağolunKasılma ağrıları normal ama aşırı ağrı normal değil bence normal kanama yaşıyorsun sıkıntılı değil canım
Çok haklısınız bende yaşadığımı paylaşmak istemiştimEvet kar zarar bakılıyordur. Benim pıhtılaşmadan ziyade kalp durması sebebiyle bir düşüğüm olduğu için tedbir amaçlı kullanılmıştı.
Benim de bir arkadaşım doğum haftasına kadar kan sulandırıcı kullandı.
O yüzden kimseye şu ilacı kullan bu ilacı bırak diye bana düşmeyeceği için kendi deneyimlerimi aktardım
Bu anlattığın ağrı tablosu plasentayı tarifliyor bence , benimkide aynı olduğu için söylüyorum vajinama bir şey baskı yapıyor ittiriyo gibiydi birde hafif regl sancısı eşliğinde kanama görünce aha dedim gitti bebek. Birde seninki çok az lekeymiş içiniAğrım hafif adet sancısı gibiydi arada bir vajina üstüne baskı yapar tarzda ama serum taktıkları için şuan yok
Evet haklısınız kafam o kadar dolu ki belki de fazla abartıyorum kendi canımdan olduğu için. Evet öyle yapacağım çok teşekkür ederim tekrardan hepinizeHer insanın her meslekte çiğ süt emmişi var. Ne yaşadıklarını bilemiyoruz tabi o an olumlu ya da olumsuz. Benim eşimde hekim cerrah birde mesela bugün nöbetçi doktor olduğu için ben bugün kanama esnasında rşim ameliyatta olduğu için ulaşamadım. 4 yaşında kızımla atladım arabaya gittim. Yani bazen onlarda kötü şeyler yaşıyor olabiliyor. Sakın yanlış anlama doktoru sempatik göstermek için asla anlatmıyorum aksine ben eşimin görevine olan aşkı yüzünden çok zor zamanlarımda çok yalnız kaldım o mesleğini yaptığı için . Ama anladığım doktor bizzat görmeden bir yorum yapmak istememiş ilaç anlamında. Kanamanın rengi yoğunluğu sancı durumu vs sormuştur ebeye diye düşünüyorum ona göre belki önemli bir şey olmadığını düşünmüştür. Yinede haklısın cihaz orada baksa ne olur diye düşünüyorsun ama inan büyük yaptırımları var yasak olan şeylerin yapılmasında. Devlet ya da hastane yönetimi yasak diyorsa yapacak bir şey kalmıyor.
Sen gönlünü ferah tut. Pzartesi iyi haber alacağına çok eminim ama bana güven progestan bu işin sihirli değneği değil olmazsa olmazı değil. Bak pzartesinden beri kanıyorum dün progestan fitilimi yapmayı unutmuşum bile :)
Ama kendini rahat hissediceksen yat dinlen suyunu iç pazartesi hemen olucak zaten
İnşallah dediğin gibidir tatlım, evet azdı ama kırmızı geldi. Pazartesi güzel sonuçlar alırım inşallah teşekkür ederim çokBu anlattığın ağrı tablosu plasentayı tarifliyor bence , benimkide aynı olduğu için söylüyorum vajinama bir şey baskı yapıyor ittiriyo gibiydi birde hafif regl sancısı eşliğinde kanama görünce aha dedim gitti bebek. Birde seninki çok az lekeymiş içini
Ferah tut Allahın izniyle
O kadar iyi anlıyorum ve hissediyorum ki duygularını. Kavuşma arzusu yanında hissettiğimiz yoğun kaygılarla bunları düşünmemiz çok olağan. Ama çok gönülden inanıyorum pzartesi güzel haberlerle geleceksin burayaEvet haklısınız kafam o kadar dolu ki belki de fazla abartıyorum kendi canımdan olduğu için. Evet öyle yapacağım çok teşekkür ederim tekrardan hepinize
ay sana dedimm kız diyeCanım benim bebişe benziyor bugün kızım olacağını öğrendim, içimden kız geçti
canım abartmak ne demek hepimiz aynıyız şuan benim hafif kasık ağrım oldu 15 sürmemiştir ona bile nasıl evham yaptım senin kanaman olmuş endişelenmen o kadar normal ki. Allah ömür verdiyse doğacak bebişlerimiz umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızEvet haklısınız kafam o kadar dolu ki belki de fazla abartıyorum kendi canımdan olduğu için. Evet öyle yapacağım çok teşekkür ederim tekrardan hepinize
Yaaaa evet bildin canııımmmay sana dedimm kız diyehadi hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin
Yok kuzum bana sadece 2 adet vitamin verdi damla vermediCanım sana tera d diye bir damla verdi mi
Gönlünüz hiç dara düşmesin inşallahO kadar iyi anlıyorum ve hissediyorum ki duygularını. Kavuşma arzusu yanında hissettiğimiz yoğun kaygılarla bunları düşünmemiz çok olağan. Ama çok gönülden inanıyorum pzartesi güzel haberlerle geleceksin buraya
Gerçekten annemi şimdi o kadar iyi anlıyorum ki zamanında ona beni düşündüğü için kızdıklarıma pişmanım, o kadar haklıymış ki... öyle yapacağım çok teşekkür ederim, inşallah Rabbım sizleri hiç dara düşürmesincanım abartmak ne demek hepimiz aynıyız şuan benim hafif kasık ağrım oldu 15 sürmemiştir ona bile nasıl evham yaptım senin kanaman olmuş endişelenmen o kadar normal ki. Allah ömür verdiyse doğacak bebişlerimiz umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızuzan dinlen sıvı tüket ve ayaklarını hafif kaldır canım bana ağrım olduğunda drum böyle demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?