2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım geçmiş olsun, inşallah herşey yolundadır. Benim doktorum böyle bir durum yaşarsan panik olma, ayaklarını yükselt istirahat et demişti. Sen takip et kanaman artarsa acile tekrar gidersin, ilgilenmek zorundalar, gerekirse doktoru arasın sorsun. Hiç de gerek kalmaz umarım

Ağrın normal ağrı mı Hani rahim büyümesi gibi miydi yoksa şiddetli mi

Oyyy inşallah bi kız bi erkektir ikisinide tadarsın
Ağrım hafif adet sancısı gibiydi arada bir vajina üstüne baskı yapar tarzda ama serum taktıkları için şuan yok

İnşallah çok teşekkür ederim evet şuan dinleniyorum, sizler de dua edin

Evet kar zarar bakılıyordur. Benim pıhtılaşmadan ziyade kalp durması sebebiyle bir düşüğüm olduğu için tedbir amaçlı kullanılmıştı.

Benim de bir arkadaşım doğum haftasına kadar kan sulandırıcı kullandı.

O yüzden kimseye şu ilacı kullan bu ilacı bırak diye bana düşmeyeceği için kendi deneyimlerimi aktardım

Hiç ilaç falan yazmadılar öyle gönderdiler, evet ultrason cihazı doktora zimmetli ama ben ailemin yanındayken sancım olunca gitmiştim orada ebeler sağolsunlar doktordan izin alıp bakmışlardı

Ağrım hafif adet sancısı gibiydi arada bir vajina üstüne baskı yapar tarzda ama serum taktıkları için şuan yok
Kasılma ağrıları normal ama aşırı ağrı normal değil bence normal kanama yaşıyorsun sıkıntılı değil canım

Her insanın her meslekte çiğ süt emmişi var. Ne yaşadıklarını bilemiyoruz tabi o an olumlu ya da olumsuz. Benim eşimde hekim cerrah birde mesela bugün nöbetçi doktor olduğu için ben bugün kanama esnasında rşim ameliyatta olduğu için ulaşamadım. 4 yaşında kızımla atladım arabaya gittim. Yani bazen onlarda kötü şeyler yaşıyor olabiliyor. Sakın yanlış anlama doktoru sempatik göstermek için asla anlatmıyorum aksine ben eşimin görevine olan aşkı yüzünden çok zor zamanlarımda çok yalnız kaldım o mesleğini yaptığı için . Ama anladığım doktor bizzat görmeden bir yorum yapmak istememiş ilaç anlamında. Kanamanın rengi yoğunluğu sancı durumu vs sormuştur ebeye diye düşünüyorum ona göre belki önemli bir şey olmadığını düşünmüştür. Yinede haklısın cihaz orada baksa ne olur diye düşünüyorsun ama inan büyük yaptırımları var yasak olan şeylerin yapılmasında. Devlet ya da hastane yönetimi yasak diyorsa yapacak bir şey kalmıyor.
Sen gönlünü ferah tut. Pzartesi iyi haber alacağına çok eminim ama bana güven progestan bu işin sihirli değneği değil olmazsa olmazı değil. Bak pzartesinden beri kanıyorum dün progestan fitilimi yapmayı unutmuşum bile :)
Ama kendini rahat hissediceksen yat dinlen suyunu iç pazartesi hemen olucak zaten

Çok haklısınız bende yaşadığımı paylaşmak istemiştim
Dilerim her birimiz sağlıcakla kucağımıza alıcaz annelik taaa doğumdan önce başlıyor :)

Bu anlattığın ağrı tablosu plasentayı tarifliyor bence , benimkide aynı olduğu için söylüyorum vajinama bir şey baskı yapıyor ittiriyo gibiydi birde hafif regl sancısı eşliğinde kanama görünce aha dedim gitti bebek. Birde seninki çok az lekeymiş içini
Ferah tut Allahın izniyle

Evet haklısınız kafam o kadar dolu ki belki de fazla abartıyorum kendi canımdan olduğu için. Evet öyle yapacağım çok teşekkür ederim tekrardan hepinize

İnşallah dediğin gibidir tatlım, evet azdı ama kırmızı geldi. Pazartesi güzel sonuçlar alırım inşallah teşekkür ederim çok

Evet haklısınız kafam o kadar dolu ki belki de fazla abartıyorum kendi canımdan olduğu için. Evet öyle yapacağım çok teşekkür ederim tekrardan hepinize
O kadar iyi anlıyorum ve hissediyorum ki duygularını. Kavuşma arzusu yanında hissettiğimiz yoğun kaygılarla bunları düşünmemiz çok olağan. Ama çok gönülden inanıyorum pzartesi güzel haberlerle geleceksin buraya

canım abartmak ne demek hepimiz aynıyız şuan benim hafif kasık ağrım oldu 15 sürmemiştir ona bile nasıl evham yaptım senin kanaman olmuş endişelenmen o kadar normal ki. Allah ömür verdiyse doğacak bebişlerimiz umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız uzan dinlen sıvı tüket ve ayaklarını hafif kaldır canım bana ağrım olduğunda drum böyle demişti.

Gönlünüz hiç dara düşmesin inşallah

Gerçekten annemi şimdi o kadar iyi anlıyorum ki zamanında ona beni düşündüğü için kızdıklarıma pişmanım, o kadar haklıymış ki... öyle yapacağım çok teşekkür ederim, inşallah Rabbım sizleri hiç dara düşürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…