- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.541
Gördüm kiiii
Bende yaa el alışkanlığı bakıyorum bakıyorum yok bi türlü girmiyo internette sorun var sandım baştaTek gözüm buradaydı açılır açılmaz yazdım
İyiki var kk sizde öyleBende yaa el alışkanlığı bakıyorum bakıyorum yok bi türlü girmiyo internette sorun var sandım başta
Çoook normal korkma hemen gidip prilam al gece yatmadan önce iki adet iç ertesi gün etki ediyor rahat edersinKizlar selam 9+3 oldum ani başlayan mide bulantısı normal mi bu zamana kadar hiç olmadı son 2 gündür sürekli mide bulantısı yaşıyorum normal mi bu durum
Ani başlamasından korktum normalde bu haftalarda hafifler dediler benim yeni başladıÇoook normal korkma hemen gidip prilam al gece yatmadan önce iki adet iç ertesi gün etki ediyor rahat edersin
Yok aksine bu haftalarda pik zamanı hormonların o yüzden en yüksek bulantı 9. Haftalarda oluyor 12. Haftada azalmaya başlıyor ben hala bulantı yaşıyorum ilaç içmedim akşam sabah kustum hemen ilaç içtim etki edene kadar öldümAni başlamasından korktum normalde bu haftalarda hafifler dediler benim yeni başladı
Sağlık dilerim canım bebişe de sana daÇok teşekkürler, evet benim de bugün sabah 6 gibi ilaç için uyandım az daha geldi ama şuan yok bişey. Dualarına talibim güzel anne
İnşallah sorunsuz atlatalım hepimizBende başta kendimde suç buldum biraz ama bizim elimizde değilbi sorunda çıkmadı şimdilik inşallah da olmaz dinlenmek gerekiyor işte
Maalesef randevu yok 5 haziranda vardı randevum zaten ama iptal olacak muayene olduğum için. Ben ilçedeyim şuan çarşambada burada 2 doktor var sıra randevu çok dolu oluyorRandevu alamıyor musun e nabızdan?
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelirSağlık dilerim canım bebişe de sana da
Hic mi hastane yok ozel devlet bisey? Muayenehane flnMaalesef randevu yok 5 haziranda vardı randevum zaten ama iptal olacak muayene olduğum için. Ben ilçedeyim şuan çarşambada burada 2 doktor var sıra randevu çok dolu oluyor
Bazen gece iptal ediyorlar.Maalesef randevu yok 5 haziranda vardı randevum zaten ama iptal olacak muayene olduğum için. Ben ilçedeyim şuan çarşambada burada 2 doktor var sıra randevu çok dolu oluyor
Merhaba myom ameliyatı nasıl oldu ve sonrasında gebelik oldumu10 ay once oldum, 6 tane myom alinmisti
Arkadaş online değil gelince yazar.Merhaba myom ameliyatı nasıl oldu ve sonrasında gebelik oldumu
Çok teşekkürler. Kaçıncı ayda korunmayı bıraktı acena . Ben kapalı oldum 7 tane çıktı doktorum 4 adet görüceksin sonra korunmayı bırak dedi. Myom ameliyatından sonra yumurtlamayı daha mı çok hissettiArkadaş online değil gelince yazar.
Ben yazayım.
Laparoskopik cerrahi ile oluyor.
Evet arkadaş hamile.
Ameliyattan sonra hamile kaldı.
Merhaba laparoskopik oldu. Gobek cevresine 4 kucuk kesik yani. Benim esimde genetik bir anormali var bu sebeple bebegimiz olmuyordu. Ameliyat ile esimden sperm bulundu. Senelerce tup bebek denedik, embriyolar en iyi kalite olmasina ragmen olmadi. Ilaclardan benim myomlarim buyumustu cogalmisti. Myomlar alindi ve tup bebek olarak farkli bir yontem ile (dogal siklus-ilacsiz) denedik. Bu sefer konan 2 embriyo birden tuttu cok sukur.Merhaba myom ameliyatı nasıl oldu ve sonrasında gebelik oldumu
O kadar detaylı bilmiyorum.Çok teşekkürler. Kaçıncı ayda korunmayı bıraktı acena . Ben kapalı oldum 7 tane çıktı doktorum 4 adet görüceksin sonra korunmayı bırak dedi. Myom ameliyatından sonra yumurtlamayı daha mı çok hissetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?