- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.521
Eczaneden canımAktarda mı satılıyor nerden alabilirim
Benim arkadaşım verdi, farmasiden almış canımAktarda mı satılıyor nerden alabilirim
Benim de oldu canım kanama alanı yoktu ilaç falan verilmedi. İllaki ilaç yazılması gerekiyor diye birşey yok bence kafana takılmasın. 3 gün lekelenme sürdü sonra geçti tekrar olmadı. Tedirgin olma, içini ferah tutkızlar acil yardım lazım 2 saat önce falan lavaboda peçeteye kan geldi az böyle ama çok değil acile gittik kan aldılar normal dediler ebe de vajinal baktı açılma kanama yok dedi ultrason falan da bakamam dedi eve gönderdi pazartesi ancak polikliniğe gidebilirim. Bu süreçte ne yapmam lazım tavsiyesi olan var mı ya çok kötüyüm
amin canım benim hiçbirimizi inşallahGerçekten annemi şimdi o kadar iyi anlıyorum ki zamanında ona beni düşündüğü için kızdıklarıma pişmanım, o kadar haklıymış ki... öyle yapacağım çok teşekkür ederim, inşallah Rabbım sizleri hiç dara düşürmesin
Canım ilişki vb olmadı değil mi yakın zamanda o da kanama yapabiliyorHiç ilaç falan yazmadılar öyle gönderdiler, evet ultrason cihazı doktora zimmetli ama ben ailemin yanındayken sancım olunca gitmiştim orada ebeler sağolsunlar doktordan izin alıp bakmışlardı
Çok teşekkürler, evet benim de bugün sabah 6 gibi ilaç için uyandım az daha geldi ama şuan yok bişey. Dualarına talibim güzel anneBenim de oldu canım kanama alanı yoktu ilaç falan verilmedi. İllaki ilaç yazılması gerekiyor diye birşey yok bence kafana takılmasın. 3 gün lekelenme sürdü sonra geçti tekrar olmadı. Tedirgin olma, içini ferah tut
Yok olmadı tatlım eşim zaten nöbetteydi ilişki olmadı ama dün banyo yaptım acaba fazla mı kaldım duşta diye düşündüm ondan kaynaklı olabilir miCanım ilişki vb olmadı değil mi yakın zamanda o da kanama yapabiliyor
Merhaba benimde kanama alanım var bir bucuk aydır önce kırmızı ile sonra kahverengi lekeler devam etti kanama alanım küçülmüştuki bu hafta biraz kendime özen göstermedim ondan mı oldu neden blmyrm kırmızı renk kanamalar oldu yine gerçekten ben çok korkuyorum psikolojim bozuldu 17.hafta dayım kanama alanım mi genişledi ne oldu blmym acilde sadece bebeğe baktılarKızlar tekrar selam tek tek alıntılama yapmayı başaramadım. Teşekkür ederim destekleriniz için. Gittim tekrar hiçbir sorun yok tamamen plasenta aşağıda olduğu için yukarı çıkarken var olan kanama alanına baskı yapıyor o kanama alanıda rahim ağzına yakın olduğu için dışarı vuruyor dedi. Bir süre devam eder ama bitecek dedi. Plasentaya bağlıymış yani bebek gayet iyi. Sürekli yatmana falan gerek yok aynen hayatına devam et sadece kanama olduğu için Cinsel ilişki bir süre yok o kadar dedi. Durumlar böyle :)
Kese yukarı çıkarkende bazen olurmuş kanama şiddetli ağrı şiddetli kanama yoksa eğer korkulacak birşey olmadığını söylüyor hep doktorlar dinlen bol bol doktora gidene kadar dikkat et kendineMerhaba benimde kanama alanım var bir bucuk aydır önce kırmızı ile sonra kahverengi lekeler devam etti kanama alanım küçülmüştuki bu hafta biraz kendime özen göstermedim ondan mı oldu neden blmyrm kırmızı renk kanamalar oldu yine gerçekten ben çok korkuyorum psikolojim bozuldu 17.hafta dayım kanama alanım mi genişledi ne oldu blmym acilde sadece bebeğe baktılarAllah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Bebeğim olması gerekiyordu hiç kendine suç bulma yani bazen bütün engellere rağmen bebek gayet sağlıklı oluyor bazen ne kadar dikkat edersen et bi sorun çıkıyor yani yapacak bişi yokYok olmadı tatlım eşim zaten nöbetteydi ilişki olmadı ama dün banyo yaptım acaba fazla mı kaldım duşta diye düşündüm ondan kaynaklı olabilir mi
Aynen şimdi girdim mesajları okurken sen yazmışsın. Dedim ahanda bende hızlı çıktıBugün kimse girememiş galiba uzun bi düre hata verdi sayfa sizinde mi öyle oldu
Orası da doğru nasip neyse o olacak zaten ama işte elde değil kendimi çok suçladım dünden beri ama şuan iyiyim güzel düşünmem lazımBebeğim olması gerekiyordu hiç kendine suç bulma yani bazen bütün engellere rağmen bebek gayet sağlıklı oluyor bazen ne kadar dikkat edersen et bi sorun çıkıyor yani yapacak bişi yok
Bn girmeye calistigimda acmadi şimdi sen yazinca anladim duzeldiginiBugün kimse girememiş galiba uzun bi düre hata verdi sayfa sizinde mi öyle oldu
Ben sabah beri yeni fırsat buldum.Bugün kimse girememiş galiba uzun bi düre hata verdi sayfa sizinde mi öyle oldu
Canım geçmiş olsun. Yarın mı gideceksin doktora?Orası da doğru nasip neyse o olacak zaten ama işte elde değil kendimi çok suçladım dünden beri ama şuan iyiyim güzel düşünmem lazım
Çok teşekkür ederim tatlımCanım geçmiş olsun. Yarın mı gideceksin doktora?
Bende başta kendimde suç buldum biraz ama bizim elimizde değilOrası da doğru nasip neyse o olacak zaten ama işte elde değil kendimi çok suçladım dünden beri ama şuan iyiyim güzel düşünmem lazım
Randevu alamıyor musun e nabızdan?Çok teşekkür ederim tatlımevet yarın sabah gideceğim inşallah sıra bulabilirim burası ilçe doktor da 2 tane kuyruk oluyor resmen
Tek gözüm buradaydı açılır açılmaz yazdımAynen şimdi girdim mesajları okurken sen yazmışsın. Dedim ahanda bende hızlı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?