2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim de oldu canım kanama alanı yoktu ilaç falan verilmedi. İllaki ilaç yazılması gerekiyor diye birşey yok bence kafana takılmasın. 3 gün lekelenme sürdü sonra geçti tekrar olmadı. Tedirgin olma, içini ferah tut

amin canım benim hiçbirimizi inşallah

Hiç ilaç falan yazmadılar öyle gönderdiler, evet ultrason cihazı doktora zimmetli ama ben ailemin yanındayken sancım olunca gitmiştim orada ebeler sağolsunlar doktordan izin alıp bakmışlardı
Canım ilişki vb olmadı değil mi yakın zamanda o da kanama yapabiliyor

Çok teşekkürler, evet benim de bugün sabah 6 gibi ilaç için uyandım az daha geldi ama şuan yok bişey. Dualarına talibim güzel anne

Merhaba benimde kanama alanım var bir bucuk aydır önce kırmızı ile sonra kahverengi lekeler devam etti kanama alanım küçülmüştuki bu hafta biraz kendime özen göstermedim ondan mı oldu neden blmyrm kırmızı renk kanamalar oldu yine gerçekten ben çok korkuyorum psikolojim bozuldu 17.hafta dayım kanama alanım mi genişledi ne oldu blmym acilde sadece bebeğe baktılar Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah

Kese yukarı çıkarkende bazen olurmuş kanama şiddetli ağrı şiddetli kanama yoksa eğer korkulacak birşey olmadığını söylüyor hep doktorlar dinlen bol bol doktora gidene kadar dikkat et kendine

Yok olmadı tatlım eşim zaten nöbetteydi ilişki olmadı ama dün banyo yaptım acaba fazla mı kaldım duşta diye düşündüm ondan kaynaklı olabilir mi
Bebeğim olması gerekiyordu hiç kendine suç bulma yani bazen bütün engellere rağmen bebek gayet sağlıklı oluyor bazen ne kadar dikkat edersen et bi sorun çıkıyor yani yapacak bişi yok

Bebeğim olması gerekiyordu hiç kendine suç bulma yani bazen bütün engellere rağmen bebek gayet sağlıklı oluyor bazen ne kadar dikkat edersen et bi sorun çıkıyor yani yapacak bişi yok
Orası da doğru nasip neyse o olacak zaten ama işte elde değil kendimi çok suçladım dünden beri ama şuan iyiyim güzel düşünmem lazım

Orası da doğru nasip neyse o olacak zaten ama işte elde değil kendimi çok suçladım dünden beri ama şuan iyiyim güzel düşünmem lazım
Bende başta kendimde suç buldum biraz ama bizim elimizde değil bi sorunda çıkmadı şimdilik inşallah da olmaz dinlenmek gerekiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…