2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Acikladim canim benim yumurtlamamda bir sorun yoktu. Esimin problemi nedeniyle tup bebek yapmak zorundayiz

Ah canım demekki hayırlısı buymuş ikizlerine Allah sağlıkla kavuştursun

Haziran ayinda olmustum operasyonu doktor 3 ay iyilesme icin sure vermemizi istedi. 3 ay sonra tup bebege gittim. Ancak 6 ay boyunca tup bebek icin uygun kosullari yakalamaya calistik. Ilaclarla rahim kalinlasmiyordu, 6. Ayda ilacsiz yontemle denedik transfer oldu. Toplam 9 ay gecmisti yani hamile kaldigimda.

30 yaş bende myomlarla bekledim olmadı sonra ameliyat oldun

Tek hastane var işte oraya gidiyorum en yalın özel hastanede 2 saat falan arabayla
Devlette yer olmazsa canım imkanınız varsa özele gidin insanın psikolojik olarak rahatlaması çok önemli

Arkadaşlar kadın doğum uzmanlari detaylı ultrason yapar mı yoksa detaylı ultrason için başka doktora mi gitmeliyiz

Arkadaşlar kadın doğum uzmanlari detaylı ultrason yapar mı yoksa detaylı ultrason için başka doktora mi gitmeliyiz
Hepsi değil ama bazıları çekiyor diye biliyorum benim doktorum çekiyo mesela. Kendi doktoruna sor bence. Devlette de sıra alıp gidebilirsin.

Hepsi değil ama bazıları çekiyor diye biliyorum benim doktorum çekiyo mesela. Kendi doktoruna sor bence. Devlette de sıra alıp gidebilirsin.
İnşallah benimki de çeker çünkü kendi doktorum dışında kimseye gitmek istemiyorum

Burdan mesajını görmediğim ama beni, bebeğimi merak eden herkese çok teşekkür ederim öncelikle, iyi ki varsınız. Hiç tanımadığı, görmediği birini merak eden güzel kalbiniz hiç üzülmesin inşallah Biz çok şükür iyiyiz bebeğimde de bir sorun yokmuş şükür, progestan fitil verdi 9+3 olmuşuz.

Günaydın kızlar, bugün 12+5 olduk çok şükür. Başka bir doktordan randevu aldım bugün için, sizce doktor yanlış anlar mı sadece cinsiyet görebilecek mi diye geliyorum diye. Çok tereddüte kaldım

Kadın doğum doktorları yapmıyor perinatologsa eğer yapıyor diye biliyorum. Eğer perinatalog değilse radyolojiye yönlendiriyor.
Bence radyologun yapmasındansa ulaşılabilir bi perinatolog varsa ona yaptırmak en doğrusu.

Yaşadığım yerde çok iyi perinatolog var özel kliniği de var ama aşırı derecede soğuk ketum birisi olmadı ona giderim radyologla uğraşmam

Yaşadığım yerde çok iyi perinatolog var özel kliniği de var ama aşırı derecede soğuk ketum birisi olmadı ona giderim radyologla uğraşmam
Bencede canım soğukda olsa işin ehli odur bir radyologa göre bence. Ben normalde toktta yaşıyorum ama detaylı haftasında İstanbul’da çok güvendiğim bir perinatolog var ona gidicem ilk kızımda da gitmiştim. 1 saat kemik kemik cm cm inceledi. 38+6-39+1 arası doğar bu bebek dedi. 38+6’da geldi kızım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…