- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.561
Acikladim canim benim yumurtlamamda bir sorun yoktu. Esimin problemi nedeniyle tup bebek yapmak zorundayizÇok teşekkürler. Kaçıncı ayda korunmayı bıraktı acena . Ben kapalı oldum 7 tane çıktı doktorum 4 adet görüceksin sonra korunmayı bırak dedi. Myom ameliyatından sonra yumurtlamayı daha mı çok hissetti
Ah canım demekki hayırlısı buymuş ikizlerine Allah sağlıkla kavuştursunMerhaba laparoskopik oldu. Gobek cevresine 4 kucuk kesik yani. Benim esimde genetik bir anormali var bu sebeple bebegimiz olmuyordu. Ameliyat ile esimden sperm bulundu. Senelerce tup bebek denedik, embriyolar en iyi kalite olmasina ragmen olmadi. Ilaclardan benim myomlarim buyumustu cogalmisti. Myomlar alindi ve tup bebek olarak farkli bir yontem ile (dogal siklus-ilacsiz) denedik. Bu sefer konan 2 embriyo birden tuttu cok sukur.
Senelerce 3 4 doktor tarafindan myomlarimin gebelige engel olusturmayacak bir konumda oldugu soylenmisti. Ancak ameliyat sonrasi hem tup bebek olumlu sonuclandi hem de adet kanamalarim normale döndü. Daha once surekli bir demir takviyesi gerektirecek kadar fazlaydi. Keske daha once olsaydim.
30 yaş bende myomlarla bekledim olmadı sonra ameliyat oldunO kadar detaylı bilmiyorum.
Geçen sene bu aylarda oldu sanırım ameliyatı.
Bende aralıkta laparoskopi oldum. Ama ben tüp aldırdım. Bir kaç ay sonra gebelik oldu.
Siz bence doktorunuzu dinleyin.
4 adet makul bence.
Vücudun iyileşme süreci var.
Yaşınız kaç?
Senin icin de hayirlisi olsun canim. 4 ay makul bence de anca vucut toplariyor. Umarim saglikla sende gebe kalip kucagina alirsin30 yaş bende myomlarla bekledim olmadı sonra ameliyat oldun
Tek hastane var işte oraya gidiyorum en yalın özel hastanede 2 saat falan arabaylaHic mi hastane yok ozel devlet bisey? Muayenehane fln
Erkenden uyandık gideceğiz birazdan sıra buluruz sanırım yoksa acilde giriş yapacağım onlar göndersinlerBazen gece iptal ediyorlar.
Sen ara ara kontrol et.
İki üç saatte bir bakabilirsin.
Bulabildiniz mi canımErkenden uyandık gideceğiz birazdan sıra buluruz sanırım yoksa acilde giriş yapacağım onlar göndersinler
Bugğn haber ver bizeİnşallah sorunsuz atlatalım hepimiz
Devlette yer olmazsa canım imkanınız varsa özele gidin insanın psikolojik olarak rahatlaması çok önemliTek hastane var işte oraya gidiyorum en yalın özel hastanede 2 saat falan arabayla
Hepsi değil ama bazıları çekiyor diye biliyorum benim doktorum çekiyo mesela. Kendi doktoruna sor bence. Devlette de sıra alıp gidebilirsin.Arkadaşlar kadın doğum uzmanlari detaylı ultrason yapar mı yoksa detaylı ultrason için başka doktora mi gitmeliyiz
İnşallah benimki de çeker çünkü kendi doktorum dışında kimseye gitmek istemiyorumHepsi değil ama bazıları çekiyor diye biliyorum benim doktorum çekiyo mesela. Kendi doktoruna sor bence. Devlette de sıra alıp gidebilirsin.
Sabah 7 den beri bekliyorum şimdi eve geldim çok şükür bir sorun yokmuş bir fitil yazıyorum bunu kullan dedi, hepiniz çok sağolun merak ettiniz sordunuzBulabildiniz mi canım
Çok şükür herşey iyiymiş o kadar rahatladım ki fitil verdi progestan. Çok teşekkür ederim düşünüp sorduğunuz içinBugğn haber ver bize
Arkadaşlar kadın doğum uzmanlari detaylı ultrason yapar mı yoksa detaylı ultrason için başka doktora mi gitmeliyiz
Yaşadığım yerde çok iyi perinatolog var özel kliniği de var ama aşırı derecede soğuk ketum birisi olmadı ona giderim radyologla uğraşmamKadın doğum doktorları yapmıyor perinatologsa eğer yapıyor diye biliyorum. Eğer perinatalog değilse radyolojiye yönlendiriyor.
Bence radyologun yapmasındansa ulaşılabilir bi perinatolog varsa ona yaptırmak en doğrusu.
Bencede canım soğukda olsa işin ehli odur bir radyologa göre bence. Ben normalde toktta yaşıyorum ama detaylı haftasında İstanbul’da çok güvendiğim bir perinatolog var ona gidicem ilk kızımda da gitmiştim. 1 saat kemik kemik cm cm inceledi. 38+6-39+1 arası doğar bu bebek dedi. 38+6’da geldi kızım:)Yaşadığım yerde çok iyi perinatolog var özel kliniği de var ama aşırı derecede soğuk ketum birisi olmadı ona giderim radyologla uğraşmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?