2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
O kadar detaylı anlayabiliyorlar mi çok iyi

İnşallah benimki de çeker çünkü kendi doktorum dışında kimseye gitmek istemiyorum
Bende muhtemelen kendi doktoruma giderim devletten sıra almayla uğraşmak istemiyorum belkide alırım bilmiyorum yaa bakacaz
Çok şükür herşey iyiymiş o kadar rahatladım ki fitil verdi progestan. Çok teşekkür ederim düşünüp sorduğunuz için
bende kullanıyorum işte bol bol yat ayağa kalkma bende elimden geldiğince yatıyorum hala kahverengi leke geliyo

Kızlar doktora gittim bugün 12+4.
hiçbir test istemediğimi söyledim. ( down sendromu için)bir kaç seçenek olduğunu anlattı bu durumun tespiti için onun dışında yapılan testlerin de başka bir içeriği olmadığını söyledi. ( gene de doktorunuzla konuşursunuz).
Öyle bir durum varsa da biz müdahale edemeyiz dedi doğurmak veya doğurmamak dışında bir seçeneğiniz yok dedi. İstemediğimi söyledim yazı yazdım buna dair imza attım.
Ense kalınlığı burun kemiğine baktı iyi dedi. Erkeğe benziyor dedi ama 16. Haftayı beklemekte fayda var dedi :)
Hareketliydi çikolata yedim gitmeden.
Rutin kan idrar tahlillerine bakalım dedi.
Yarın ararım dedi.
Ama bunlar dışında birseye bakmadı çok kısa sürdü muayenem zaten.
Beş hafta sonra gel dedi ( bayram giriyor araya çünkü) bebeğin sırt açıklığına bakacam dedi. ( ilk defa duydum bende)
20.21. Haftalarda perinatoloji bölümünü uzmanında ayrıntılı ultrasona gitmelisin dedi. Bu şehirde olan devlet ve özel doktorların adres ve bilgilerini veren bir kağıt verdi.
Folik asit dönemi kapandı.
D vitamini ( reçeteli) ve diğer vitaminler için özel ilaç ( reçetesiz) yazdı.
İlacın adı folanda içinde bir çok vitamin varmış. Doğum olana kadar bunu içmelisin dedi.
Sizlere de faydam olur belki yazmak istedim.
( Türk kahvesi içmeyi unuttum :))

Sende Eskişehir de idin iyi hatırlıyorsam, detaylı ultrason için hangi doktora gidersen haber eder misin? Ayreten arkadaşımın gittiği bir doktor vardı hoşnudiye de onu da soracağım

Kime gidiyordun canım? Unuttum

Ben 12+4 gittim d3 damlası ve OMEGA vitamin hapı verdi içeriğine baktım içinde Folik asitte mevcuttu. Bana sırt açıklığı vb hiçbir şey demedi

Ben 12+4 gittim d3 damlası ve OMEGA vitamin hapı verdi içeriğine baktım içinde Folik asitte mevcuttu. Bana sırt açıklığı vb hiçbir şey demedi
Evet evet canım folik asit de var içinde doktorum da öyle dedi ama ilaç araba da kaldı eşim aksam getirince bakacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…