- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.601
sağlıkla gelsinler inşallah her şey gönlünce olurAy inşallah ben hep erkek hissediyorum ama kız olsun valla çok sevinirim
Ay özel olmayacaksa bu hap gibi ya küçük kullanımı kolay mı yani daha önce mantar için kullandım ama böyle değildi inşallah beceririmbende kullanıyorum işte bol bol yat ayağa kalkma bende elimden geldiğince yatıyorum hala kahverengi leke geliyo
Sponsor - Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi bu link üzerinden canımKizlar gebelim takvimi nasil yapiliyordu unutmusum
Sağlıklı olsunlar daha ne isterizsağlıkla gelsinler inşallah her şey gönlünce olur
Kızlar sizce beklemeli miyim yoksa gideyim mi bugün çok kararsızımGünaydın kızlar, bugün 12+5 olduk çok şükür. Başka bir doktordan randevu aldım bugün için, sizce doktor yanlış anlar mı sadece cinsiyet görebilecek mi diye geliyorum diye. Çok tereddüte kaldım
E git neden gitmeyeceksin madem randevu alabildin hem yanlış anlayacak bişey yok merak edip gidiyorsun canım bence hiç düşünme öyleKızlar sizce beklemeli miyim yoksa gideyim mi bugün çok kararsızımbir daha ki randevum bir ay sonra çünkü
Günaydın sende bendensin bende o testleri yaptırmayacağım müdehalelik bir durum söz konusu olmadığı için çaresi olsa anne karnında keşke ama tıp çaresiz.. Allah sağlıklı doğurmayı nasip etsin hepimize İnşallahKızlar doktora gittim bugün 12+4.
hiçbir test istemediğimi söyledim. ( down sendromu için)bir kaç seçenek olduğunu anlattı bu durumun tespiti için onun dışında yapılan testlerin de başka bir içeriği olmadığını söyledi. ( gene de doktorunuzla konuşursunuz).
Öyle bir durum varsa da biz müdahale edemeyiz dedi doğurmak veya doğurmamak dışında bir seçeneğiniz yok dedi. İstemediğimi söyledim yazı yazdım buna dair imza attım.
Ense kalınlığı burun kemiğine baktı iyi dedi. Erkeğe benziyor dedi ama 16. Haftayı beklemekte fayda var dedi :)
Hareketliydi çikolata yedim gitmeden.
Rutin kan idrar tahlillerine bakalım dedi.
Yarın ararım dedi.
Ama bunlar dışında birseye bakmadı çok kısa sürdü muayenem zaten.
Beş hafta sonra gel dedi ( bayram giriyor araya çünkü) bebeğin sırt açıklığına bakacam dedi. ( ilk defa duydum bende)
20.21. Haftalarda perinatoloji bölümünü uzmanında ayrıntılı ultrasona gitmelisin dedi. Bu şehirde olan devlet ve özel doktorların adres ve bilgilerini veren bir kağıt verdi.
Folik asit dönemi kapandı.
D vitamini ( reçeteli) ve diğer vitaminler için özel ilaç ( reçetesiz) yazdı.
İlacın adı folanda içinde bir çok vitamin varmış. Doğum olana kadar bunu içmelisin dedi.
Sizlere de faydam olur belki yazmak istedim.
( Türk kahvesi içmeyi unuttum :))
Sırf meraktan gidiyorum başka bir şey değil o yüzden bilemedim sanki doktorumu aldatıyormuşum gibi tuhafE git neden gitmeyeceksin madem randevu alabildin hem yanlış anlayacak bişey yok merak edip gidiyorsun canım bence hiç düşünme öyle
Söyleme o zaman bakarken sorarsın cnsiyet tahmini var mı diyeSırf meraktan gidiyorum başka bir şey değil o yüzden bilemedim sanki doktorumu aldatıyormuşum gibi tuhaf
Ay kız yok doktor aldatma neymişSırf meraktan gidiyorum başka bir şey değil o yüzden bilemedim sanki doktorumu aldatıyormuşum gibi tuhaf
Bugün 12+4 oldum kendi doktorum da randevuyu 15+6 olacakken vermiş ben catlarım o zamana kadar herkesin bir tahmini var, fark etmez ne olursa olsun sağlıklı olsun ama merak işteSöyleme o zaman bakarken sorarsın cnsiyet tahmini var mı diyekaç haftalık oldun
Öyle dersem numaramı verdim niye aramadın derAy kız yok doktor aldatma neymişhiç düşğnme merak edip gidiyorsun ne olacak çokta sorarsa buralarda değildim falan dersin ya da ağrım olunca endişe ettim vs
Sağlıkla gelsinler en baş istediğimiz o ama insanın gönlünde hep bi taraf ağır basar bende ölüyorum meraktan kız istiyorum çünkü erkek var üç taneBugün 12+4 oldum kendi doktorum da randevuyu 15+6 olacakken vermiş ben catlarım o zamana kadar herkesin bir tahmini var, fark etmez ne olursa olsun sağlıklı olsun ama merak işte
Görmez ya bence hem sorun çıkarmaz ki bence merak ettin gittin ne olacakÖyle dersem numaramı verdim niye aramadın dergörmez inşallah başka doktora gittiğimi
Görmez soruyorlar ama gebelik deyince ilk mi geliyorsun daha önce gittin mi diye gittim dersin ağrım oldu o yüzden gene geldim dersin kanama yerine mademÖyle dersem numaramı verdim niye aramadın dergörmez inşallah başka doktora gittiğimi
Muhtemelen hepimize aynı şeyin farklı isimlisini yazdılarEvet evet canım folik asit de var içinde doktorum da öyle dedi ama ilaç araba da kaldı eşim aksam getirince bakacam
Benim 9+4 de erkege benziyor demişti12+4 de tahminde bulundu mu senin doktorun?
İki dakika da bir karar değiştiriyorum bakalım gider miyim emin değilimGörmez soruyorlar ama gebelik deyince ilk mi geliyorsun daha önce gittin mi diye gittim dersin ağrım oldu o yüzden gene geldim dersin kanama yerine madem
Oh cok sukur boyle gelmis gecmis olsun insallahBurdan mesajını görmediğim ama beni, bebeğimi merak eden herkese çok teşekkür ederim öncelikle, iyi ki varsınız. Hiç tanımadığı, görmediği birini merak eden güzel kalbiniz hiç üzülmesin inşallahBiz çok şükür iyiyiz bebeğimde de bir sorun yokmuş şükür, progestan fitil verdi 9+3 olmuşuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?