2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
bende kullanıyorum işte bol bol yat ayağa kalkma bende elimden geldiğince yatıyorum hala kahverengi leke geliyo
Ay özel olmayacaksa bu hap gibi ya küçük kullanımı kolay mı yani daha önce mantar için kullandım ama böyle değildi inşallah beceririm inşallah hemen geçer senin de, evet dinleniyorum bol bol

Günaydın kızlar, bugün 12+5 olduk çok şükür. Başka bir doktordan randevu aldım bugün için, sizce doktor yanlış anlar mı sadece cinsiyet görebilecek mi diye geliyorum diye. Çok tereddüte kaldım
Kızlar sizce beklemeli miyim yoksa gideyim mi bugün çok kararsızım bir daha ki randevum bir ay sonra çünkü

Kızlar sizce beklemeli miyim yoksa gideyim mi bugün çok kararsızım bir daha ki randevum bir ay sonra çünkü
E git neden gitmeyeceksin madem randevu alabildin hem yanlış anlayacak bişey yok merak edip gidiyorsun canım bence hiç düşünme öyle

Kızlar bu arada belki faydası olur benimle aynı haftalar olup sancısı, bacak ağrısı, baş ağrısı falan olan varsa doktorum sade soda içmeyi önerdi bana o iyi gelecektir dedi. Aklınızda olsun

Günaydın sende bendensin bende o testleri yaptırmayacağım müdehalelik bir durum söz konusu olmadığı için çaresi olsa anne karnında keşke ama tıp çaresiz.. Allah sağlıklı doğurmayı nasip etsin hepimize İnşallah sırt açıklığı neymiş araştırdın mıı ..
Bu haftalarda cinsiyet tahmini yapıyorlar demek ki yarında benim kontrolüm var bakalım bana ne diyecek

Sırf meraktan gidiyorum başka bir şey değil o yüzden bilemedim sanki doktorumu aldatıyormuşum gibi tuhaf
Söyleme o zaman bakarken sorarsın cnsiyet tahmini var mı diye kaç haftalık oldun

Sırf meraktan gidiyorum başka bir şey değil o yüzden bilemedim sanki doktorumu aldatıyormuşum gibi tuhaf
Ay kız yok doktor aldatma neymiş hiç düşğnme merak edip gidiyorsun ne olacak çokta sorarsa buralarda değildim falan dersin ya da ağrım olunca endişe ettim vs

Söyleme o zaman bakarken sorarsın cnsiyet tahmini var mı diye kaç haftalık oldun
Bugün 12+4 oldum kendi doktorum da randevuyu 15+6 olacakken vermiş ben catlarım o zamana kadar herkesin bir tahmini var, fark etmez ne olursa olsun sağlıklı olsun ama merak işte

Ay kız yok doktor aldatma neymiş hiç düşğnme merak edip gidiyorsun ne olacak çokta sorarsa buralarda değildim falan dersin ya da ağrım olunca endişe ettim vs
Öyle dersem numaramı verdim niye aramadın der görmez inşallah başka doktora gittiğimi

Bugün 12+4 oldum kendi doktorum da randevuyu 15+6 olacakken vermiş ben catlarım o zamana kadar herkesin bir tahmini var, fark etmez ne olursa olsun sağlıklı olsun ama merak işte
Sağlıkla gelsinler en baş istediğimiz o ama insanın gönlünde hep bi taraf ağır basar bende ölüyorum meraktan kız istiyorum çünkü erkek var üç tane

Öyle dersem numaramı verdim niye aramadın der görmez inşallah başka doktora gittiğimi
Görmez soruyorlar ama gebelik deyince ilk mi geliyorsun daha önce gittin mi diye gittim dersin ağrım oldu o yüzden gene geldim dersin kanama yerine madem

12+4 de tahminde bulundu mu senin doktorun?
Benim 9+4 de erkege benziyor demişti 12+4 de çok büyük ihtimalle erkek dedi sonra yine de 10 gün bekleyelim emin olalım dedi sonra dalgınlığına geldi göbek adını keserken ismini Kemal koyacam haberiniz olsun dedi

Görmez soruyorlar ama gebelik deyince ilk mi geliyorsun daha önce gittin mi diye gittim dersin ağrım oldu o yüzden gene geldim dersin kanama yerine madem
İki dakika da bir karar değiştiriyorum bakalım gider miyim emin değilim

Oh cok sukur boyle gelmis gecmis olsun insallah
Ama ben dahil bi suru kisinin 9. Haftada kanamasi oldu bole bi durum var heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…