2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İki dakika da bir karar değiştiriyorum bakalım gider miyim emin değilim
Bence gitme çünkü ulturasyon cihazı değişince ölçüler haftalarda farklilasiyor cinsiyet için gidersin haftası vb farklı çıkar kendi doktorundan bu sefer kafan iyice karışır ki gidersin o da şu kadar gün sonra gel der yine beklemen gerekir

İki dakika da bir karar değiştiriyorum bakalım gider miyim emin değilim
Canım benim doktor da 1 ay ara koymuştu bir önceki kontrolde. Ben çok merak ettiğim için farklı bir doktora gitmiştim o ara. Haftası vs hiçbir sapma olmuyor benim dr cinsiyet tahmini yapmasaydı muhtemelen bende giderdim, çok merak ediyorsan git bişey olmaz bence

Ay özel olmayacaksa bu hap gibi ya küçük kullanımı kolay mı yani daha önce mantar için kullandım ama böyle değildi inşallah beceririm inşallah hemen geçer senin de, evet dinleniyorum bol bol
Canım o zaten normalde hap. Ama lekelenme varken vajinal olarak kullanıldığında daha etkili. Benim kanama durduğunda doktor ağızdan alabilirsin dedi. Biraz halsizlik baş dönmesi yapabiliyor o yüzden ağızdan almayı çok şeyapmıyolar

Kızlar bişi sorcam hiç karnınızda bi hareket hissettiğiniz oldu mu? Erken şuanda hissedilmez ama bazıları istisna olabilir belki ilkten damar oynaması gibi hissedilebiliyormuş tecrübeli kişiler öyle dediydi

Kızlar bişi sorcam hiç karnınızda bi hareket hissettiğiniz oldu mu? Erken şuanda hissedilmez ama bazıları istisna olabilir belki ilkten damar oynaması gibi hissedilebiliyormuş tecrübeli kişiler öyle dediydi
Canım bazen kasıklarımda böyle kelebek kanat çırpıyormuş gibi bir his oluyor ama çook anlık kısacık bişi. Bunun nedenini bilmiyorum ama güzel bi his

Kızlar doktordan çıktım şimdi afedersiniz tam bir gerizekalı kanama alanı görmeden progestan yazıp 3 gün rapor verdi düşük tehdidi diye sırf karnım ağrıyor dedim diye halbuki ağrımıyor bile, bir daha kendi doktorumdan başka doktora gitmeyeceğim pişmanım gerçekten, sırf merak ettim diye gitmiştim tek pozitif yanı kalp atışını tekrar dinlemiş oldum. İstirahat et dedi tuvalet ve yemek hariç kalkma dedi bir de şaka gibi kanamam yok dememe rağmen deli midir nedir

Canım bazen kasıklarımda böyle kelebek kanat çırpıyormuş gibi bir his oluyor ama çook anlık kısacık bişi. Bunun nedenini bilmiyorum ama güzel bi his
Bende de bişi oluyo gaz değil ona eminim bazen günde bi kere bazen iki günde bir yeni başladı bu. Ne olduğunuda bilmiyorum. Değişik bi his gerçekten

Tuhaf bir doktormuş. Kasık ağrıları bende de oluyor doktora sordum bu haftada çok normal rahim büyüyor dedi.

Cinsiyetle ilgili birşey demedi mi?

Kaç haftalıktın sen .. ben dokuzuncu haftanın sonunda bi kaç kere hissettim bi daha hissetmedim şuanda arada damar atması gibi rahime anlık vuruş gibi bazen oluyor ama emin olamıyorum 12 haftam bitmek üzere benim

Ay kendi doktorun sorarsa da bi ağrı girdi yakında o hastane vardı falan filan de kız. Görür o şimdi senin kontrol olduğunu. İlaç yazmış bide çünkü

Raporunu kullan bari

Kaç haftalıktın sen .. ben dokuzuncu haftanın sonunda bi kaç kere hissettim bi daha hissetmedim şuanda arada damar atması gibi rahime anlık vuruş gibi bazen oluyor ama emin olamıyorum 12 haftam bitmek üzere benim
Kız aynıyız ya sende benden beter unutuyon ben bile hatırlıyorum. Ama benimde yeni başladı yani 9.hafta da yoktu 10.da başladı yanlış anladım sandım başta ama ara ara olunca dedim acaba olabilir mi

Kız aynıyız ya sende benden beter unutuyon ben bile hatırlıyorum. Ama benimde yeni başladı yani 9.hafta da yoktu 10.da başladı yanlış anladım sandım başta ama ara ara olunca dedim acaba olabilir mi
Bende fena var unutkanlık ya normalde vardı zaten hamilelikte çoğaldı cinsiyeti erkek çıkarsa anla ki hşssettiklerin gerçek

Aksine +1 gün fazla saydı, saymasını da bilmiyor. Ultrason desen çok kötü çıkmış nerden gittiysem

Bende fena var unutkanlık ya normalde vardı zaten hamilelikte çoğaldı cinsiyeti erkek çıkarsa anla ki hşssettiklerin gerçek
ay evet erkekler erken hissediliyormuş. Ama benim tahminim kız çünkü önüme boyuna kız bişileri çıkıyo instagramdan daha mı iyi bilcem o benden daha iyi biliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…