2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Soldaki kendi doktorumun sağdaki bugün gittiğim doktor. Gerçekten kendi doktorunuzdan şaşmayın

Eklentiler

• image.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 65
Bende fena var unutkanlık ya normalde vardı zaten hamilelikte çoğaldı cinsiyeti erkek çıkarsa anla ki hşssettiklerin gerçek
Ben de aşırı unutganlastim evi kilitledim anahtarı ayakkabiliktaki ayakkabının içine koymuşum 15 dakika anahatar aradım bulamadom evde unuttum herhalde dedim çıktım eşimin anahtarını aldım kapıyı açarken baktım kilitli 1 saat anahtari aradım geri bunun bilimsel bir açıklaması varmış kadınlarin hamilelik büyüdükçe beyin bebeğe odaklandığı için dışarıyla daha az ilgileniyormus. Unutkanlık bebeği stresten de korkuyormus

Amin insallah canım yok araştırmadım daha bakayım bir.
Evet ama biraz da doktorla alakalı canım sanırım bazısı söylemek istemiyor gibi.
Hadi güzel haberlerle gel

Hadi gözün aydın
Haber et inşallah güzel haberlerle geleceksin cinsiyeti de sor mutlaka
Öyle dersem numaramı verdim niye aramadın der görmez inşallah başka doktora gittiğimi
Aynı özel hastanede başka doktora mi gittin?
Sağlıkla gelsinler en baş istediğimiz o ama insanın gönlünde hep bi taraf ağır basar bende ölüyorum meraktan kız istiyorum çünkü erkek var üç tane
3 mü
Yok demedi tahminde bile bulunmadı
Sormadın mı?

ay evet erkekler erken hissediliyormuş. Ama benim tahminim kız çünkü önüme boyuna kız bişileri çıkıyo instagramdan daha mı iyi bilcem o benden daha iyi biliyordur
Bir kere kız eşyası baktıysan demek ki Allah gönlündekini versin inşallah

Neye dayanarak demiş bunu
Karın ağrısı için halbuki karnım ağrımıyor bile, kanama alanı da yok bebeğin kalp atışı da var. Demek ki önüne geleni doktor yapıyorlar ey Allah’ım çok güldüm ama başka daha naif biri olsa inansa dediklerine çok kötü bir durum

Hadi gözün aydın

3 mü

Sormadın mı?
Üç tabi ya iki de eşimden var erkek

Hadi gözün aydın

3 mü

Sormadın mı?
Sordum sordum yok dedi bu haftalarda tahmin mi olurmuş dedi azarladı resmen
Başka özel hastaneye gittim

, İnsan güvendiği doktordan şaşmamali

Kızlar araştırdım.
Spina bifida, omurganın gelişimini normal şekilde tamamlayamamasından kaynaklanan ve halk arasında omurga açıklığı olarak da bilinen doğumsal bir hastalıktır.
Spina bifida hamilelik sırasında yapılan kan ve ultrason testleriyle saptanabilir. Bu rahatsızlıkla dünyaya gelen bebekler doğumdan sonra ilk 35 saatin içinde ameliyat edilirse anomalinin neden olduğu kimi sorunlara engel olmak mümkündür.
Spina Bifida Anne Karnında Nasıl Anlaşılır? Gebeliğin 16. ve 18. haftalarında, yani ikinci üç ay içinde üçlü tarama testi yaptırmak ve ultrason çektirmek gerekmektedir. Bu tarama testlerinin sonuçlarına göre %80'e yakın bir oranda tanı konabilmektedir.

Aman boşver canım hiç önemseme

Spina bifida gibi hastalıklara genellikle folik asit eksikliğinden oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…