2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynen Allah hayırlısını versin hepimize yolumuzu da açık etsin. Buraya kadar geldik insan bide çok tuhaf seviyo yaa Allah sevgisini veriyo içimize daha dünya da yok ama sevgisi var

Kan dışında usg de bakıldı bana ya sene 2012
Şimdi sadece kanda bakılıyor sanırım
11+5 miydi neydi direk erkek dedi perinatolog sonrada hiç değişmedi.
Hmm anladım, benim doktorum perinatolog değil 20 Haziran randevum var o zaman söyleyecekmiş bakalım hayırlısı

Anlaşılmıyor canım bana 10 güne sonuc çıkar dedi 27 Mayıs'ta kan verdi sonuç çıkışına 6 Haziran yaxmislar
Bende 23 mayısta verdim o zaman benim biraz yakında senin gibi e nabızda ikili test gözükmüyordu bugün gözüküyor belli ki çalışıyorlar hala üstünde

Renkli ulturasyon vardır bence çünkü özel hastanedeki çoğu doktorun ulturasyonunda b ulturasyon ve doppler var bu hastalık Allah korusun hemen kendi kendine belli ediyor
Bende renklide hastalıklara bakılıyor diye biliyordum aslında
Benim arkadaşımin renkli de bile değil bu siyah beyaz varya orada görülmüş arkadaşım diyor ki ben bile anladım kemik doku gelismemis kafasın açıktaydi diye
Allah kimseye yaşatmasın

Aynen öyle, bugün ki maceramdan sonra uslu uslu beklemeyi tercih ediyorum
Ya iyi tarafından bak bence bazen benim aklıma acaba doktoru değişsemmi diye geçiyo, senin bu ihtimalin artık yok en azından denedin kendi doktorunda daha rahat olduğunu görmüş oldun

İlk gebelik ne kadar güzeldi ya cahil cahil gidiyordisun doktor herşey yolunda diyor şunu bunu istiyorum diyor yaptırıyorsun şimdi öyle mi kızlar fazla araştırmak da iyi değil söylim yani doktor zamanına kadar kafayı kırar insan böyle

Bende 23 mayısta verdim o zaman benim biraz yakında senin gibi e nabızda ikili test gözükmüyordu bugün gözüküyor belli ki çalışıyorlar hala üstünde
Özel hastaneden sana dosya numarası yazan bir kağıt verdiler mi Bana kan alan hemşire e devlete geç düşüyor bu numara ile hastanenin labaratuvarindan takip et dedi

Aynen Allah hayırlısını versin hepimize yolumuzu da açık etsin. Buraya kadar geldik insan bide çok tuhaf seviyo yaa Allah sevgisini veriyo içimize daha dünya da yok ama sevgisi var
Ona bende çok şaşırıyorum birazcık karnım var daha sevip duruyorum annem diyor doğsun asıl o zaman seveceksin şimdi böyleyse doğunca nasıl olur insan tahmin edemiyorum

Benim kendi doktorum ölçmemişti.Perinatolog ölçmüştü hep.
Benim kendi doktorum ölçtü kadın doğum doktorları da farklı oluyor hamileliğe bağlı troid çıktı dahiliye uzmanı görün hocam dedi normalde kendide yazabilirdi ilacı sizinki de büyük ihtimalle uzmanı baksın istemiş

Ya iyi tarafından bak bence bazen benim aklıma acaba doktoru değişsemmi diye geçiyo, senin bu ihtimalin artık yok en azından denedin kendi doktorunda daha rahat olduğunu görmüş oldun
Aynen öyle haklısın, gerçekten arada ki farkı gördüm yani kendi doktorumdan vazgeçmem onu anlamış oldum

Ay şanslı mıyız biz şimdi bilmediğimiz için valla ben dediğin gibi ne derse tamam diyorum

Özel hastaneden sana dosya numarası yazan bir kağıt verdiler mi Bana kan alan hemşire e devlete geç düşüyor bu numara ile hastanenin labaratuvarindan takip et dedi
Normal de veriyorlar ama bu doktorumda hiç vermiyorlar çünkü kendi arayıp söylüyor sonuçları reçete olacaksa reçeteyi vs o yüzden e nabızdan bakıyorum arada

Tiroit bende de var ya gerçekten lanet bir hastalık, ben 11 falandı ilk gebeliği öğrendiğimde şükür şuan düştü ama aksatma sakın

Tiroit bende de var ya gerçekten lanet bir hastalık, ben 11 falandı ilk gebeliğiöğrendiğimde şükür şuan düştü ama aksatma sakın
Dahiliye uzmanı troid çok taklitçi bir hormondur dedi sen de hcgni taklit etmiş ben ilk öğrendiğim de 4.45ti sonra 50 mg levotroin verdi bana çok geldi 2 gün kullandım gittim tekrarlattim 1.85 inmiş sonra sormadan 25 mg dan devam ettim 1.5 ay sonra 1.65 olmuştu böyle devam dedi senin kaç şu an

Normal de veriyorlar ama bu doktorumda hiç vermiyorlar çünkü kendi arayıp söylüyor sonuçları reçete olacaksa reçeteyi vs o yüzden e nabızdan bakıyorum arada
Anladım canım bana kan alan hemşire verdi. Doktorum yaş küçük bebeğin ense kalınlığı yok burun kemiği var Allah'ın izniyle ben kötü bir şey olacağını sanmıyorum dedi o beni rahatti ama sonucu bekliyorum yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…