2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bilmiyorum olabilir.
Kan şekerinden sonra diyetisyen görsün dedi.

Oğlum için gittiğimde bile çocuk doktoruna götürürdüm kulağı ağrıyor diye KBB ye gönderirdi.

Özelin değişik uygulamaları.

Ama şimdi oğlumdaki doktora gitmiyorum. Bir tık daha tecrübeli bir doktor. İnşallah hakkımda hayırlı olur.
Geçen sene değiştirdim doktorumu.

Bu dönemde hassasiz doktorun bilgili ve psikolojiden anlayan biri olması o kadar insanı rahatlatıyor ki

Bende başta levotiron 25mg kullandım ama düşürmedi 50mg geçiş yaptım şuan 1.84 civarı şükür.

Ona bende çok şaşırıyorum birazcık karnım var daha sevip duruyorum annem diyor doğsun asıl o zaman seveceksin şimdi böyleyse doğunca nasıl olur insan tahmin edemiyorum
Maşallah kaç haftaliksinkz bnm ikiz daha görünürde hiç bişi yok

Kızlar ben 10. haftama giriş yaptım
Nefes darlığı yaşıyorum sabahtan beri bu haftalarda sürekli nefesi kesilen daralan var mıydı?

İnşallah sağlıkla gelirler canım, Allah’ın izniyle her şey yolundadır

9+3 dedi bugün doktor ama ben normalde de zayıf bir kadınım doktoruma sordum zayıf olduğun için dedi sizin kaç haftalık
12 hftalik boy kilom normal bnm blkide ondan iç karnım genişse öyle nette bakıyorum 16 da fln bile karınları çıkmış

12 hftalik boy kilom normal bnm blkide ondan iç karnım genişse öyle nette bakıyorum 16 da fln bile karınları çıkmış
Aslında benden öndesin sen, benim de daha çoktu birazı indi şükür şişkinlik falanmış ama şuan asla gitmeyen net bir göbeğim var fazla değil ama doktorum da zayıfsın o yüzden dedi belki dediğiniz gibi iç karına bağlıdır

2 gündür deli gibi baş ağrısı çekiyorum asla geçmiyor buna çözüm bulan var mı aranızda
Ben bu sabah agriyla uyabdim parol ictim olmayinca espresso yaptim cok az su koyup fondipledim gecti smdi

Normal ultrason cihazında anlaşılıyor muymuş o zaman ekstra birşey yapmaya gerek yok yani bir anomali görürse doktor bunu söylüyor demek ki bu yüzden bilmiyorduk bunu bizler
Evet belki de şimdiye kadar bakıyorlardı ama birsey görmeyince birsey demiyorlardı belki sizin doktorlarınız gene aynı şeyi yapacak.
Bende bilginiz olsun diye yazdım canım.

Renkli ulturasyon vardır bence çünkü özel hastanedeki çoğu doktorun ulturasyonunda b ulturasyon ve doppler var bu hastalık Allah korusun hemen kendi kendine belli ediyor
Canım belki de var ama bunun için bana gelmen yeterli dedi.
Bende demek ki aynı baktığı cihazla görebilir diye düşündüm.

Benim arkadaşım folik asit midemi bulandırıyor diye kullanmadı 12 ya da 13. Hafta omurgası ve kafatası gelismemisti bebeğin rapor istediler orada direkt folik eksikliği çıktı
Allahım esirgesin canım çok üzüldüm.
Besinlerle de alamamış demek ki

Maşallah e doktorun bi tahmini var mı peki yapısından kaynaklı falan
Bacak arasında kordon vardı canım bende çok önemli değil cinsiyet dedim pek üstelemedim bu aylarda yanılma payı oluyor çünkü en sağlıklısı 16.hafta çok merak edersen 2 hafta sonra gel dedi ama 16.haftada gitmeye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…