- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.701
Bilmiyorum olabilir.Benim kendi doktorum ölçtü kadın doğum doktorları da farklı oluyor hamileliğe bağlı troid çıktı dahiliye uzmanı görün hocam dedi normalde kendide yazabilirdi ilacı sizinki de büyük ihtimalle uzmanı baksın istemiş
Bu dönemde hassasiz doktorun bilgili ve psikolojiden anlayan biri olması o kadar insanı rahatlatıyor kiBilmiyorum olabilir.
Kan şekerinden sonra diyetisyen görsün dedi.
Oğlum için gittiğimde bile çocuk doktoruna götürürdüm kulağı ağrıyor diye KBB ye gönderirdi.
Özelin değişik uygulamaları.
Ama şimdi oğlumdaki doktora gitmiyorum. Bir tık daha tecrübeli bir doktor. İnşallah hakkımda hayırlı olur.
Geçen sene değiştirdim doktorumu.
Bende başta levotiron 25mg kullandım ama düşürmedi 50mg geçiş yaptım şuan 1.84 civarı şükür.Dahiliye uzmanı troid çok taklitçi bir hormondur dedi sen de hcgni taklit etmiş ben ilk öğrendiğim de 4.45ti sonra 50 mg levotroin verdi bana çok geldi 2 gün kullandım gittim tekrarlattim 1.85 inmiş sonra sormadan 25 mg dan devam ettim 1.5 ay sonra 1.65 olmuştu böyle devam dedi senin kaç şu an
Maşallah kaç haftaliksinkz bnm ikiz daha görünürde hiç bişi yokOna bende çok şaşırıyorum birazcık karnım var daha sevip duruyorum annem diyor doğsun asıl o zaman seveceksin şimdi böyleyse doğunca nasıl olur insan tahmin edemiyorum
İnşallah sağlıkla gelirler canım, Allah’ın izniyle her şey yolundadırAnladım canım bana kan alan hemşire verdi. Doktorum yaş küçük bebeğin ense kalınlığı yok burun kemiği var Allah'ın izniyle ben kötü bir şey olacağını sanmıyorum dedi o beni rahatti ama sonucu bekliyorum yine de
Mentollü taş denedin mi hiç?2 gündür deli gibi baş ağrısı çekiyorum asla geçmiyor buna çözüm bulan var mı aranızda
9+3 dedi bugün doktor ama ben normalde de zayıf bir kadınım doktoruma sordum zayıf olduğun için dediMaşallah kaç haftaliksinkz bnm ikiz daha görünürde hiç bişi yok
Denedim o da geçirmedi yaMentollü taş denedin mi hiç?
12 hftalik boy kilom normal bnm blkide ondan iç karnım genişse öyle nette bakıyorum 16 da fln bile karınları çıkmış9+3 dedi bugün doktor ama ben normalde de zayıf bir kadınım doktoruma sordum zayıf olduğun için dedisizin kaç haftalık
Aslında benden öndesin sen, benim de daha çoktu birazı indi şükür şişkinlik falanmış ama şuan asla gitmeyen net bir göbeğim var fazla değil ama doktorum da zayıfsın o yüzden dedi belki dediğiniz gibi iç karına bağlıdır12 hftalik boy kilom normal bnm blkide ondan iç karnım genişse öyle nette bakıyorum 16 da fln bile karınları çıkmış
Ben bu sabah agriyla uyabdim parol ictim olmayinca espresso yaptim cok az su koyup fondipledim gecti smdi2 gündür deli gibi baş ağrısı çekiyorum asla geçmiyor buna çözüm bulan var mı aranızda
Aa deneyebilirim makine bir işe yarasınBen bu sabah agriyla uyabdim parol ictim olmayinca espresso yaptim cok az su koyup fondipledim gecti smdi
Evet belki de şimdiye kadar bakıyorlardı ama birsey görmeyince birsey demiyorlardı belki sizin doktorlarınız gene aynı şeyi yapacak.Normal ultrason cihazında anlaşılıyor muymuş o zaman ekstra birşey yapmaya gerek yok yani bir anomali görürse doktor bunu söylüyor demek ki bu yüzden bilmiyorduk bunu bizler
Canım belki de var ama bunun için bana gelmen yeterli dedi.Renkli ulturasyon vardır bence çünkü özel hastanedeki çoğu doktorun ulturasyonunda b ulturasyon ve doppler var bu hastalık Allah korusun hemen kendi kendine belli ediyor
Allahım esirgesin canım çok üzüldüm.Benim arkadaşım folik asit midemi bulandırıyor diye kullanmadı 12 ya da 13. Hafta omurgası ve kafatası gelismemisti bebeğin rapor istediler orada direkt folik eksikliği çıktı
MaşallahSelam teyzeler cinsiyetimi göstermedimuzattım bacaklarımı kollarımı 12+3
Bacak arasında kordon vardı canım bende çok önemli değil cinsiyet dedim pek üstelemedim bu aylarda yanılma payı oluyor çünkü en sağlıklısı 16.hafta çok merak edersen 2 hafta sonra gel dedi ama 16.haftada gitmeye düşünüyorumMaşallahe doktorun bi tahmini var mı peki yapısından kaynaklı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?