- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.881
Şişkinlik olunca oluyor canım özellikle akşamlarıKızlar, sizde de alt karın bölgesi böyle gerilir gibi oluyor mu ?
Dün akşama doğru başladı şu an azaldı biraz, gaz mı var rahim mi büyüyor anlamadım gitti tedirgin oldum biraz böyle sanki et kesilmiş gibi tuhafŞişkinlik olunca oluyor canım özellikle akşamları
Benim sanki içimde baloncuk patlatıyorlar gibi oluyor bide ağrı giriyor bebek ağrısı olduğunu çözdüm onu ben buradayım diyor kendince rahatsız da olabilir bilmiyorumKızlar, sizde de alt karın bölgesi böyle gerilir gibi oluyor mu ?
Zayıf mısınDün akşama doğru başladı şu an azaldı biraz, gaz mı var rahim mi büyüyor anlamadım gitti tedirgin oldum biraz böyle sanki et kesilmiş gibi tuhaf
Şişkinlik olunca aşırı rahatsız ediyor beni. Dün doktorum artık ağrı filan olabilir çünkü rahmin giderek büyüyor bu haftalardan sonra karnının yan kısmında olabilir dediDün akşama doğru başladı şu an azaldı biraz, gaz mı var rahim mi büyüyor anlamadım gitti tedirgin oldum biraz böyle sanki et kesilmiş gibi tuhaf
Bende gaz var sürekli gebelikten önce de vardı hep rahatsız olduğum bir durum ona yordum ama insan korkuyor ister istemez, bende kendi kendime dedim acaba ben burdayım diye bana ağrı mı veriyor ki diye ah ahBenim sanki içimde baloncuk patlatıyorlar gibi oluyor bide ağrı giriyor bebek ağrısı olduğunu çözdüm onu ben buradayım diyor kendince rahatsız da olabilir bilmiyorumağrıyı anlatmıyorum fakat
Normalim diyelim, öyle aşırı zayıflığım yokZayıf mısın
Bence sinyal veriyorlarBende gaz var sürekli gebelikten önce de vardı hep rahatsız olduğum bir durum ona yordum ama insan korkuyor ister istemez, bende kendi kendime dedim acaba ben burdayım diye bana ağrı mı veriyor ki diye ah ah
Kaç haftalıksın sen? İnşallah ondandır başka bir şey olmasın daŞişkinlik olunca aşırı rahatsız ediyor beni. Dün doktorum artık ağrı filan olabilir çünkü rahmin giderek büyüyor bu haftalardan sonra karnının yan kısmında olabilir dedi
11+6 inşallahKaç haftalıksın sen? İnşallah ondandır başka bir şey olmasın da
Olabilir çünkü dün karnım daha sert gibiydi, daha önümüzde 6 ay var bakalım daha meler çıkacakBence sinyal veriyorlar
Zayıflarda oluyor genelde ondan dedim.Olabilir çünkü dün karnım daha sert gibiydi, daha önümüzde 6 ay var bakalım daha meler çıkacak
Hamile kalmadan ufak göbek yapmıştım bende, hayırlısıyla alalım inşallah kucağımızaZayıflarda oluyor genelde ondan dedim.
Eltim de çok olurdu.
Benim mevcut bir göbeğim olduğu için şuan da rahat
Doktorunla konuştun mu canım ikili testiHamile kalmadan ufak göbek yapmıştım bende, hayırlısıyla alalım inşallah kucağımıza
Ya doktor yatış dediği için yatıyorum dışarı çıkınca da pek farkı yokDışarı çıkıyor musunuz gezmeye filan. bana hem iyi hem de kötü geliyor kötü yanı tansiyonum düşüyor
darısı başımıza yarın 12 oluyorumBenim 11. Haftada gitti tatlım
Evet hele hafif üzerine doğru yattığımda ve o gerginlikte bi harekette var tarifte edemiyorum değişik bi hisKızlar, sizde de alt karın bölgesi böyle gerilir gibi oluyor mu ?
Hiç tehlikeye atmayın bu hafta önemli burun ve ense kalınlığı ölçülüyorHanımlar merhaba ben bugün 12 haftalık oldum doktora tam 8 gitmiştim , 1 ay sonra gel demişti fakat ben cinsiyetide öğrenmek için biraz daha bekleyip gideyim diyorum sizce nezaman gitmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?