2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar, sizde de alt karın bölgesi böyle gerilir gibi oluyor mu ?
Benim sanki içimde baloncuk patlatıyorlar gibi oluyor bide ağrı giriyor bebek ağrısı olduğunu çözdüm onu ben buradayım diyor kendince rahatsız da olabilir bilmiyorum ağrıyı anlatmıyorum fakat

Dün akşama doğru başladı şu an azaldı biraz, gaz mı var rahim mi büyüyor anlamadım gitti tedirgin oldum biraz böyle sanki et kesilmiş gibi tuhaf
Şişkinlik olunca aşırı rahatsız ediyor beni. Dün doktorum artık ağrı filan olabilir çünkü rahmin giderek büyüyor bu haftalardan sonra karnının yan kısmında olabilir dedi

Benim sanki içimde baloncuk patlatıyorlar gibi oluyor bide ağrı giriyor bebek ağrısı olduğunu çözdüm onu ben buradayım diyor kendince rahatsız da olabilir bilmiyorum ağrıyı anlatmıyorum fakat
Bende gaz var sürekli gebelikten önce de vardı hep rahatsız olduğum bir durum ona yordum ama insan korkuyor ister istemez, bende kendi kendime dedim acaba ben burdayım diye bana ağrı mı veriyor ki diye ah ah

Şişkinlik olunca aşırı rahatsız ediyor beni. Dün doktorum artık ağrı filan olabilir çünkü rahmin giderek büyüyor bu haftalardan sonra karnının yan kısmında olabilir dedi
Kaç haftalıksın sen? İnşallah ondandır başka bir şey olmasın da

Hanımlar merhaba ben bugün 12 haftalık oldum doktora tam 8 gitmiştim , 1 ay sonra gel demişti fakat ben cinsiyetide öğrenmek için biraz daha bekleyip gideyim diyorum sizce nezaman gitmeliyim

Hanımlar merhaba ben bugün 12 haftalık oldum doktora tam 8 gitmiştim , 1 ay sonra gel demişti fakat ben cinsiyetide öğrenmek için biraz daha bekleyip gideyim diyorum sizce nezaman gitmeliyim
Hiç tehlikeye atmayın bu hafta önemli burun ve ense kalınlığı ölçülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…