- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.901
Yok galiba grafik henüz çıkmamış, hemogram da çıkmamış henüzDoktorunla konuştun mu canım ikili testi
Demek ki büyüdüğü için öyle oluyor, rahatlamış oldumEvet hele hafif üzerine doğru yattığımda ve o gerginlikte bi harekette var tarifte edemiyorum değişik bi his
Kötü bişi olduğunu sanmıyorum yaa şeyapmaDemek ki büyüdüğü için öyle oluyor, rahatlamış oldum
Bir kere düşük yaşadığım için o korku gitmiyor hiç içimden, hayırlısıyla şu 4 cü aya bir girsek rahatlarım belki bir nebzeKötü bişi olduğunu sanmıyorum yaa şeyapma
bana doktorum 12 haftalik olana kadar tek onu verdi kullandim simdi biraktirdi tshlil sonuclarina bakipKızlar aranızda ocean mummy kullanan var mı nasıl acaba
Bana da daha yeni verdi bunu iştah filan açıyor diyorlarbana doktorum 12 haftalik olana kadar tek onu verdi kullandim simdi biraktirdi tshlil sonuclarina bakip
Benim 10. Haftaya girince kesildi sayılır inanılmaz azaldı. Yağlı yemekleri abartmazsam midem bulanmıyor artık çok şükür. Tiksindiğim yemekler kaldı ama, önceden sevip şimdi sevmediğim şeyler. Darısı herkesin başınaKızlar hiç mide bulantısı kesilen oldu mu? Ne zaman kesilecek bu yaa daha artıyo azalacağına
kac haftsliksin evet aciyor o yuzden bana dimdi hic vitamin yazmadi liste verdi ona gore bu gidalari tuket 1 ay donra tahlilde bakacagim yine dedi.Bana da daha yeni verdi bunu iştah filan açıyor diyorlar
11+6kac haftsliksin evet aciyor o yuzden bana dimdi hic vitamin yazmadi liste verdi ona gore bu gidalari tuket 1 ay donra tahlilde bakacagim yine dedi.
Şükürler olsun ağrısız bulantısız uyandım ama panik atak kaynaklı titreme ve çarpıntı yaşıyorum doktor içemezsin ilaç dedi normalde her sabah bi tane dideral içiyorum her gün titreme ve çarpıntı yaşıyorum içmeyince .. günlerdir yaşamamıştım seviniyordum ilaçsız yaşayacağım diye Bende dideral kullanıyorum.Hrrsey yolunda gidiyor. Bugün internetten ilacın kullanımıyla ilgili soru sordum. Gebelikte kullanılmaz dedi.Dunya başıma yikildi
Çok iyi anlıyorum inşallah hayırlısıyla doğuracazBir kere düşük yaşadığım için o korku gitmiyor hiç içimden, hayırlısıyla şu 4 cü aya bir girsek rahatlarım belki bir nebze
çaktırmıyorum ama bakıp duruyorum sen kimdin acaba diyebana doktorum 12 haftalik olana kadar tek onu verdi kullandim simdi biraktirdi tshlil sonuclarina bakip
P pinar_saricaAslında onu doktora sormak gerekiyormuş kadın doğuma değil psikiyatri doktoruna içmek zoundaysak faydası zararından çoksa içilebilir deniyor ben her zaman içmiyorum çok yükseldiği zaman yarım içiyorum hamilelikten önce her gün bi tam içiyordum
Diderali günde yarım içiyorum bende bazen de sabah akşam yarim
Evet teşekkür ederim öyle yapacağım görünce yapamadım mı acaba ben dedim ama ondan değilmiş kullananları okuyuncaFitil agri sanci yapmıyor. Tup bebekle hamile kalanlara 3 ay fitil ve igne kullandiriliyor.
Fitilin emilimi daha yuksek yutmaya gore. Sizin fitile devam edin kafanizi karistirmayin
Sevgili canım editör şuraya bi liste yapsak doğum tarihlerini olmazmıııııMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2023
Çok güzel oluuuurSevgili canım editör şuraya bi liste yapsak doğum tarihlerini olmazmııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?