2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar şimdi sisteme baktım aşağıdaki gibi çıktı. Sizce sonuç çıkmış doktor onayı mi bekleniyor yoksa sonuç üzerinde mi çalışıyorlar

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-30-12-19-37-323_com.android.chrome.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar hiç mide bulantısı kesilen oldu mu? Ne zaman kesilecek bu yaa daha artıyo azalacağına
Benim 10. Haftaya girince kesildi sayılır inanılmaz azaldı. Yağlı yemekleri abartmazsam midem bulanmıyor artık çok şükür. Tiksindiğim yemekler kaldı ama, önceden sevip şimdi sevmediğim şeyler. Darısı herkesin başına

Aslında onu doktora sormak gerekiyormuş kadın doğuma değil psikiyatri doktoruna içmek zoundaysak faydası zararından çoksa içilebilir deniyor ben her zaman içmiyorum çok yükseldiği zaman yarım içiyorum hamilelikten önce her gün bi tam içiyordum

P pinar_sarica

Fitil agri sanci yapmıyor. Tup bebekle hamile kalanlara 3 ay fitil ve igne kullandiriliyor.
Fitilin emilimi daha yuksek yutmaya gore. Sizin fitile devam edin kafanizi karistirmayin
Evet teşekkür ederim öyle yapacağım görünce yapamadım mı acaba ben dedim ama ondan değilmiş kullananları okuyunca

Sevgili canım editör şuraya bi liste yapsak doğum tarihlerini olmazmııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…