- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.921
Deminden beri bakıyorum nasıl oluyo diye yukarda da çizelge çıkabilirÇok güzel oluuuur
İkili test yaptırmayı düşünmüyorumHiç tehlikeye atmayın bu hafta önemli burun ve ense kalınlığı ölçülüyor
Şuan gitmeniz gerekiyor nazal kemik ve ense ölçümü önemliHanımlar merhaba ben bugün 12 haftalık oldum doktora tam 8 gitmiştim , 1 ay sonra gel demişti fakat ben cinsiyetide öğrenmek için biraz daha bekleyip gideyim diyorum sizce nezaman gitmeliyim
Bana medicalpark nifty için 8000 tl dedi. Fetal dna aynısı mı daha kapsamlısı mı bilmiyorum onu.Kızlar fetal DNA testini nerde ne kadara yaptırdınız
Evet canim adimi bugun guncelledim gunluk hayatta taktiklari bi lakabi yaptimçaktırmıyorum ama bakıp duruyorum sen kimdin acaba diyeadını mı değiştin daha önce varmıydın?
İkili test değil bu söylediğim ikili test için kan veriliyor. 11 14 arası önemli haftalar özellikle 12. Haftaİkili test yaptırmayı düşünmüyorum
Canım hangi hastane buKızlar şimdi sisteme baktım aşağıdaki gibi çıktı. Sizce sonuç çıkmış doktor onayı mi bekleniyor yoksa sonuç üzerinde mi çalışıyorlar
Özel buhara hastanesiCanım hangi hastane bu
Ya benimde dün bugün bulantım baya azaldı, şimdi de niye azaldı diye kuruyorum kafamdaBenim 10. Haftaya girince kesildi sayılır inanılmaz azaldı. Yağlı yemekleri abartmazsam midem bulanmıyor artık çok şükür. Tiksindiğim yemekler kaldı ama, önceden sevip şimdi sevmediğim şeyler. Darısı herkesin başına
Benim ikili test yaptırdığım hastane sandım ondan sordum site tasarımı aynıymış daÖzel buhara hastanesi
Anladım canımBenim ikili test yaptırdım hastane sandım ondan sordum site tasarımı aynıymış da
Hangi balık yağını önerdi doktorunuz?Akşamları canim
12. Hafta da canım.Hangi balık yağını önerdi doktorunuz?
Kaçıncı haftada başlattı
nasıl yapacağııızDeminden beri bakıyorum nasıl oluyo diye yukarda da çizelge çıkabilirçıktı da düzenleyip sildim
12. Haftada başlattı aile hekimine de damla yazacak dedi tera d3 diye bir damlq yazdı aile hekimi deHangi balık yağını önerdi doktorunuz?
Kaçıncı haftada başlattı
Birunide kapsamlı olan test için 13800₺ gibi bir fiyat ödedikKızlar fetal DNA testini nerde ne kadara yaptırdınız
Benim d vitamini de kendisi yazdı tatlım doktorum.12. Haftada başlattı aile hekimine de damla yazacak dedi tera d3 diye bir damlq yazdı aile hekimi de
Damla şeklinde değil miBenim d vitamini de kendisi yazdı tatlım doktorum.
Bir gün olmasa bile kardır boşverYa benimde dün bugün bulantım baya azaldı, şimdi de niye azaldı diye kuruyorum kafamdaazalsa dert azalmasa dert 8+2 olduk bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?