- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.941
Editör dönmedi ki ya mesaj da atılmıyor yoksa bi şekilde yapılır. Bu mesaj yazarken 3 nokta üst üste var ordan liste seçiyorsun. Listeyi dolduruyorsun o kadarnasıl yapacağııız
Topiğin açan şahsı bana devredip sonra geri alabilirsiniz ben kızlarla anlaşıp listeyi yaparım sonra geri siz alın. Bi kendi listemizi yapmak istiyoruz da kızlarlaMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2023
Diğer adın neydi kiEvet canim adimi bugun guncelledim gunluk hayatta taktiklari bi lakabi yaptim
piremses sultanDiğer adın neydi ki
Evet bunu Biliyorum ben :) demek istediğin yerine ben direkt dediğini anladığım için bunu söylemiştim :) benim tüm ölçümlerim çok iyiydi perinatologum da yaşım ve ölçümlerimden dolayı fetal DNAyı koşul tutmadı . Özel sigortam fetal dna ücretini karşılıyordu hatta ama Ben göndermek istemedim. Kombine test yaptırdım sadeceTatlım evet haklısın ama direk ikili tarama testi yerine bunu tercih edenler oluyor demek istedim aslında. Senin tercihlerin parasal durumu değiştirir.
İkili tarama testinde belirlenen down sendromu riskini yurt dışına yollanan kanda daha doğruluk payı yüksek öğreniyorsun.
Yani direk bu testlere de başvurabilirsin.
Ama yok bana ikili tarama testi sadece hastane de yaptığım yeterli diyorsan sorun yok zaten en fazla özel hastane de tahlil ücreti çıkar.
İkili test başka birşey. Ense kalınlığı ölçümü yapılması gerekiyor o haftalardaİkili test yaptırmayı düşünmüyorum
İkili test tahlili vermeden sadece detaylıya girip ölçümlerine de baktırabilirsin bu arada . Bilgin olsunİkili test yaptırmayı düşünmüyorum
kız ben bugün prilam almamıştım ilk kez iyiydim de akşam da eşimin dedesini görmeye gittik orada görümcem bengay sürmüştü ay o bana bir koktu kustum gene aldım az önce tekrarKızlar hiç mide bulantısı kesilen oldu mu? Ne zaman kesilecek bu yaa daha artıyo azalacağına
Aynısını kullanıyorum, 3 damla dedi bana doktorumKızlar banada bunu verdi ama kaç dmla icmeliyim bişi demedi bunu kullanan var mı kaç dmla alıyorsunuz
Tahlil yapmadan mı antibiyotik yazdı ? Benim enfeksiyonum olmasına rağmen bana hamileyken kullanmanı tavsiye etmem boş su ve sirke kullan dedi. Yanlış anlama lütfen asla sana değil söylediğim sadece doktoruna şaşırdımKızlar bugün doktoruma yazdım dünden beri kasık ağrım var ve idrara zor çıkıyorum diye, antibiyotik yazdı.
Ayreten protez tırnak yaptıran var mı? Zararı olmadığını okudum ama yine de sormak istedim
Bir hafta önce yaptırmıştım tahlil sağlık ocağında o zaman yazmışlardı gebelikte kullanılan bir antibiyotik diye ben kendi doktoruma sordum şimdilik kullanma dedi eğer geçmezse ara beni dedi. Bugün zorlandığımı söyledim kaşık ağrım olduğunu da e nabızdan baktı tamam o antibiyotik kullan 5 gün zararı olmaz dedi gebelere yazılan antibiyotik daha önce Burda kullananlar da oldu antibiyotik. Geçmezse 5 gün içinde tekrar gel tekrar tahlil yapalım dediTahlil yapmadan mı antibiyotik yazdı ? Benim enfeksiyonum olmasına rağmen bana hamileyken kullanmanı tavsiye etmem boş su ve sirke kullan dedi. Yanlış anlama lütfen asla sana değil söylediğim sadece doktoruna şaşırdım
Başın sağ olsun canım, Allah rahmet eylesin. Ne dener ki..Arkadaşlar sevdiklerinizin kıymetini bilin arayın sorun gülün eğlenin yarın yokmuş gibi çünkü yarın kimin olmayacağını bilemiyoruz
İçimde küçücük bir can hayata tutunmaya calisirken diğer yandan bir canımı kaybettim. Babaannemi hem annemdi hem babam beni buyutmustu olmayan annemle babamın yerini doldurmaya çalışmıştı tek başına şimdi o da gitti cok üzgünüm. Acımı yaşamaya calisirken bebeğime haksızlık etmismiyimdir insallah zarar vermemisimdir ona
Başınız sağolsun sabırlar diliyorum. Anne karnında bebekler duyguları hisseder derler ama sizin de acınızı zamanında yaşamanız gerekiyor. Ağlamak geliyorsa ağlayın kaybınız için duygularınızı bastırmayın ama bir taraftan da Allah’ın takdiri şeklinde kabullenmeye çalışın zor olsa da.Arkadaşlar sevdiklerinizin kıymetini bilin arayın sorun gülün eğlenin yarın yokmuş gibi çünkü yarın kimin olmayacağını bilemiyoruz
İçimde küçücük bir can hayata tutunmaya calisirken diğer yandan bir canımı kaybettim. Babaannemi hem annemdi hem babam beni buyutmustu olmayan annemle babamın yerini doldurmaya çalışmıştı tek başına şimdi o da gitti cok üzgünüm. Acımı yaşamaya calisirken bebeğime haksızlık etmismiyimdir insallah zarar vermemisimdir ona
Ben kalıcı oje yaptırıyorum, gittiğimde maske takıyorumKızlar bugün doktoruma yazdım dünden beri kasık ağrım var ve idrara zor çıkıyorum diye, antibiyotik yazdı.
Ayreten protez tırnak yaptıran var mı? Zararı olmadığını okudum ama yine de sormak istedim
Basin sagolsun canim … allah sabir versin… rabbim mekanini cennet eylesinArkadaşlar sevdiklerinizin kıymetini bilin arayın sorun gülün eğlenin yarın yokmuş gibi çünkü yarın kimin olmayacağını bilemiyoruz
Ben kalici dahil hepsini biraktim. Cok kimyasal gerek yok dieBen kalıcı oje yaptırıyorum, gittiğimde maske takıyorum
Canım çok üzgünüm, başınız sağolsunArkadaşlar sevdiklerinizin kıymetini bilin arayın sorun gülün eğlenin yarın yokmuş gibi çünkü yarın kimin olmayacağını bilemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?