2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar banada bunu verdi ama kaç dmla icmeliyim bişi demedi bunu kullanan var mı kaç dmla alıyorsunuz

Eklentiler

• IMG_20230530_001056.webp
    15 KB · Görüntüleme: 52
Topiğin açan şahsı bana devredip sonra geri alabilirsiniz ben kızlarla anlaşıp listeyi yaparım sonra geri siz alın. Bi kendi listemizi yapmak istiyoruz da kızlarla Mune

Evet bunu Biliyorum ben :) demek istediğin yerine ben direkt dediğini anladığım için bunu söylemiştim :) benim tüm ölçümlerim çok iyiydi perinatologum da yaşım ve ölçümlerimden dolayı fetal DNAyı koşul tutmadı . Özel sigortam fetal dna ücretini karşılıyordu hatta ama Ben göndermek istemedim. Kombine test yaptırdım sadece

Kızlar hiç mide bulantısı kesilen oldu mu? Ne zaman kesilecek bu yaa daha artıyo azalacağına
kız ben bugün prilam almamıştım ilk kez iyiydim de akşam da eşimin dedesini görmeye gittik orada görümcem bengay sürmüştü ay o bana bir koktu kustum gene aldım az önce tekrar

Kızlar bugün doktoruma yazdım dünden beri kasık ağrım var ve idrara zor çıkıyorum diye, antibiyotik yazdı.

Ayreten protez tırnak yaptıran var mı? Zararı olmadığını okudum ama yine de sormak istedim

Tahlil yapmadan mı antibiyotik yazdı ? Benim enfeksiyonum olmasına rağmen bana hamileyken kullanmanı tavsiye etmem boş su ve sirke kullan dedi. Yanlış anlama lütfen asla sana değil söylediğim sadece doktoruna şaşırdım

Arkadaşlar sevdiklerinizin kıymetini bilin arayın sorun gülün eğlenin yarın yokmuş gibi çünkü yarın kimin olmayacağını bilemiyoruz
İçimde küçücük bir can hayata tutunmaya calisirken diğer yandan bir canımı kaybettim. Babaannemi hem annemdi hem babam beni buyutmustu olmayan annemle babamın yerini doldurmaya çalışmıştı tek başına şimdi o da gitti cok üzgünüm. Acımı yaşamaya calisirken bebeğime haksızlık etmismiyimdir insallah zarar vermemisimdir ona

Bir hafta önce yaptırmıştım tahlil sağlık ocağında o zaman yazmışlardı gebelikte kullanılan bir antibiyotik diye ben kendi doktoruma sordum şimdilik kullanma dedi eğer geçmezse ara beni dedi. Bugün zorlandığımı söyledim kaşık ağrım olduğunu da e nabızdan baktı tamam o antibiyotik kullan 5 gün zararı olmaz dedi gebelere yazılan antibiyotik daha önce Burda kullananlar da oldu antibiyotik. Geçmezse 5 gün içinde tekrar gel tekrar tahlil yapalım dedi

Başın sağ olsun canım, Allah rahmet eylesin. Ne dener ki..

Başınız sağolsun sabırlar diliyorum. Anne karnında bebekler duyguları hisseder derler ama sizin de acınızı zamanında yaşamanız gerekiyor. Ağlamak geliyorsa ağlayın kaybınız için duygularınızı bastırmayın ama bir taraftan da Allah’ın takdiri şeklinde kabullenmeye çalışın zor olsa da.

Ben kalıcı oje yaptırıyorum, gittiğimde maske takıyorum

Basin sagolsun canim … allah sabir versin… rabbim mekanini cennet eylesin

Canım çok üzgünüm, başınız sağolsun Allah bebeğine uzun ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…