2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
kız ben bugün prilam almamıştım ilk kez iyiydim de akşam da eşimin dedesini görmeye gittik orada görümcem bengay sürmüştü ay o bana bir koktu kustum gene aldım az önce tekrar
Yaaa ekşi erik yedim biraz kesti biliyon mu dışarı çıktım kapının önüne bide hava da iyi Allahtan biraz nefes aldım yaa çok şükür belki sana da iyi gelir dene

Yaa başın sağolsun çok zordur eminim dikkat et dicemde ne kadar dersem diyim insanın can acısı başka. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım

Ben kalici dahil hepsini biraktim. Cok kimyasal gerek yok die
Bikere yaptim icime sinmedi bi daha da yapmadim
Bana doktorum, eczacım maske takıp devam edebilirsin dedi diye devam ediyorum. Aynı şekilde makyaja da devam edebilirsin demişti. Hayatımızda zaten bir çok şey değişiyor, yediğimizden içtiğimize, giydiğimizden yaptıklarımıza biraz psikolojiyi de düzgün tutmak için hayatta devam edilebilecek şeylere devam edilmesi taraftarıyım.

Bende hayatim boyunca bunlarin hepsini yaptim yine yaparim elimden geldigince bebisi kimyasaldan korumaliyim diye dusunuyorum. Ne kdr az kimyasal okdr iyi. Ben tirnaktan emilim olmuyo die biliodum ama oluyomus az da olsa. Oyuzden biraktim

Başınız sağ olsun, mekânı cennet olsun

Haa anladım ben direkt telefonda teşhis koydu sandım çok geçmiş olsun bol bol su içip c vitamini al birde sirkeye temizliğini yaparsan çok güzel etkisi var

Bende hayatim boyunca bunlarin hepsini yaptim yine yaparim elimden geldigince bebisi kimyasaldan korumaliyim diye dusunuyorum. Ne kdr az kimyasal okdr iyi. Ben tirnaktan emilim olmuyo die biliodum ama oluyomus az da olsa. Oyuzden biraktim
O zaman bir çok detaya girmek gerekiyor kullanılan deterjanlar, ev temizleyiciler, plastikler vb. Siz her şeyi çıkartabiliyorsanız harika ben ne hepsini çıkartabilirim ne de kendimi bu kadar kısıtlamaya sokarım. tabii ki de kişiden kişiye değişir

Deterjanla zaten aram yok ev temizleyici fln kullanmiorum. Plastik kullanmam cok elzem seylerde bpa free alirim genelde cam malzeme kullaniorum
Makyaj malzemesi 10 yildan fazladir dermokozmetif vegan kullaniuorum
Oyuzden benim hayatimda cok asiri bi degisim olmadi diyebilirim

Haa anladım ben direkt telefonda teşhis koydu sandım çok geçmiş olsun bol bol su içip c vitamini al birde sirkeye temizliğini yaparsan çok güzel etkisi var
Hap çok büyük, ben zaten büyük hap yutamıyorum öğüme geliyor nasıl yapcam bilmiyorum sirkeyi hiç eksik etmem zaten çok severim her mikrobu öldürüyor

Kızlar nasılsıniz benim midem çok fena yine halsizlik desen var kusma yok ama bulantı beni benden ediyor bi de kizima tuvalet eğitimi vermeye başladım o da tuzu biberi oldu cok zormus bu süreç bi off desem karşı ki dağlar yıkılır

Hap çok büyük, ben zaten büyük hap yutamıyorum öğüme geliyor nasıl yapcam bilmiyorum sirkeyi hiç eksik etmem zaten çok severim her mikrobu öldürüyor
Ay büyük hapları bende yutamam annem ikiye bölüp 5 dakika arayla içer ama öyle de yapamıyorum belki sen yaparsın bir dene sirke olmazsa olmaz gerçekten her konuda

Ay mümkün değil bence her kimyasal veya zararlı şeyden arınmak en basiti Bulaşık deterjanı kullanıyoruz günde kaç kez yapabilene helal olsun valla bende yapamıyorum

Kızlar merhaba nasılsınız bugün benim kontorlüm vardı. Bebişlerden biri 9+3 diğeride 10 haftalık çıktı bir sorun yoktu çok şükür bu mide bulantısı ne zaman geçecek ya tam geçti diyorum akşamında öğüre öğüre bi hal oluyorum ya

Ay mümkün değil bence her kimyasal veya zararlı şeyden arınmak en basiti Bulaşık deterjanı kullanıyoruz günde kaç kez yapabilene helal olsun valla bende yapamıyorum
Yanii benim evimde 2 kedi var mümkün olduğunca bir çok şeyden uzak durmaya çalışıyorum ama her şeyi çıkartmak bana göre mümkün değil ‍♀ bulaşık tabletleri vs aynı şekilde

Ay maşallah ne güzel bu bulantılar da geçer inşallah kullanıcı adınız gibi savaşçı gibiyiz resmen

Ay büyük hapları bende yutamam annem ikiye bölüp 5 dakika arayla içer ama öyle de yapamıyorum belki sen yaparsın bir dene sirke olmazsa olmaz gerçekten her konuda
Eşimin gazıyla yuttum bir şekilde, geriye kaldı 4gün bakalım

Yanii benim evimde 2 kedi var mümkün olduğunca bir çok şeyden uzak durmaya çalışıyorum ama her şeyi çıkartmak bana göre mümkün değil ‍♀ bulaşık tabletleri vs aynı şekilde
İstesek bile yapamayız ki çünkü günümüzde herşey kimyasal, radyasyon, hormon. Keşke olmasa ama yediğimiz içtiğimiz şeyler bile tamamen temiz diyemiyoruz. Ahh kedi dedin kalbimi titrettin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…