- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.961
Yaaa ekşi erik yedim biraz kesti biliyon mu dışarı çıktım kapının önüne bide hava da iyi Allahtan biraz nefes aldım yaa çok şükür belki sana da iyi gelir denekız ben bugün prilam almamıştım ilk kez iyiydim de akşam da eşimin dedesini görmeye gittik orada görümcem bengay sürmüştü ay o bana bir koktu kustum gene aldım az önce tekrar
Yaa başın sağolsun çok zordur eminimArkadaşlar sevdiklerinizin kıymetini bilin arayın sorun gülün eğlenin yarın yokmuş gibi çünkü yarın kimin olmayacağını bilemiyoruz
İçimde küçücük bir can hayata tutunmaya calisirken diğer yandan bir canımı kaybettim. Babaannemi hem annemdi hem babam beni buyutmustu olmayan annemle babamın yerini doldurmaya çalışmıştı tek başına şimdi o da gitti cok üzgünüm. Acımı yaşamaya calisirken bebeğime haksızlık etmismiyimdir insallah zarar vermemisimdir ona
Bana doktorum, eczacım maske takıp devam edebilirsin dedi diye devam ediyorum. Aynı şekilde makyaja da devam edebilirsin demişti. Hayatımızda zaten bir çok şey değişiyor, yediğimizden içtiğimize, giydiğimizden yaptıklarımıza biraz psikolojiyi de düzgün tutmak için hayatta devam edilebilecek şeylere devam edilmesi taraftarıyım.Ben kalici dahil hepsini biraktim. Cok kimyasal gerek yok die
Bikere yaptim icime sinmedi bi daha da yapmadim
Bende hayatim boyunca bunlarin hepsini yaptim yine yaparim elimden geldigince bebisi kimyasaldan korumaliyim diye dusunuyorum. Ne kdr az kimyasal okdr iyi. Ben tirnaktan emilim olmuyo die biliodum ama oluyomus az da olsa. Oyuzden biraktimBana doktorum, eczacım maske takıp devam edebilirsin dedi diye devam ediyorum. Aynı şekilde makyaja da devam edebilirsin demişti. Hayatımızda zaten bir çok şey değişiyor, yediğimizden içtiğimize, giydiğimizden yaptıklarımıza biraz psikolojiyi de düzgün tutmak için hayatta devam edilebilecek şeylere devam edilmesi taraftarıyım.
Başınız sağ olsun, mekânı cennet olsunArkadaşlar sevdiklerinizin kıymetini bilin arayın sorun gülün eğlenin yarın yokmuş gibi çünkü yarın kimin olmayacağını bilemiyoruz
İçimde küçücük bir can hayata tutunmaya calisirken diğer yandan bir canımı kaybettim. Babaannemi hem annemdi hem babam beni buyutmustu olmayan annemle babamın yerini doldurmaya çalışmıştı tek başına şimdi o da gitti cok üzgünüm. Acımı yaşamaya calisirken bebeğime haksızlık etmismiyimdir insallah zarar vermemisimdir ona
Haa anladım ben direkt telefonda teşhis koydu sandımBir hafta önce yaptırmıştım tahlil sağlık ocağında o zaman yazmışlardı gebelikte kullanılan bir antibiyotik diye ben kendi doktoruma sordum şimdilik kullanma dedi eğer geçmezse ara beni dedi. Bugün zorlandığımı söyledim kaşık ağrım olduğunu da e nabızdan baktı tamam o antibiyotik kullan 5 gün zararı olmaz dedi gebelere yazılan antibiyotik daha önce Burda kullananlar da oldu antibiyotik. Geçmezse 5 gün içinde tekrar gel tekrar tahlil yapalım dedi
O zaman bir çok detaya girmek gerekiyor kullanılan deterjanlar, ev temizleyiciler, plastikler vb.Bende hayatim boyunca bunlarin hepsini yaptim yine yaparim elimden geldigince bebisi kimyasaldan korumaliyim diye dusunuyorum. Ne kdr az kimyasal okdr iyi. Ben tirnaktan emilim olmuyo die biliodum ama oluyomus az da olsa. Oyuzden biraktim
Deterjanla zaten aram yok ev temizleyici fln kullanmiorum. Plastik kullanmam cok elzem seylerde bpa free alirim genelde cam malzeme kullaniorumO zaman bir çok detaya girmek gerekiyor kullanılan deterjanlar, ev temizleyiciler, plastikler vb.Siz her şeyi çıkartabiliyorsanız harika ben ne hepsini çıkartabilirim ne de kendimi bu kadar kısıtlamaya sokarım. tabii ki de kişiden kişiye değişir
Maske detayını unuttum evden çıkınca hatırladımBen kalıcı oje yaptırıyorum, gittiğimde maske takıyorum
Hap çok büyük, ben zaten büyük hap yutamıyorum öğüme geliyor nasıl yapcam bilmiyorumHaa anladım ben direkt telefonda teşhis koydu sandımçok geçmiş olsun bol bol su içip c vitamini al birde sirkeye temizliğini yaparsan çok güzel etkisi var
Ay büyük hapları bende yutamam annem ikiye bölüp 5 dakika arayla içer ama öyle de yapamıyorum belki sen yaparsın bir deneHap çok büyük, ben zaten büyük hap yutamıyorum öğüme geliyor nasıl yapcam bilmiyorumsirkeyi hiç eksik etmem zaten çok severim her mikrobu öldürüyor
Ay mümkün değil bence her kimyasal veya zararlı şeyden arınmak en basiti Bulaşık deterjanı kullanıyoruz günde kaç kez yapabilene helal olsun valla bende yapamıyorumO zaman bir çok detaya girmek gerekiyor kullanılan deterjanlar, ev temizleyiciler, plastikler vb.Siz her şeyi çıkartabiliyorsanız harika ben ne hepsini çıkartabilirim ne de kendimi bu kadar kısıtlamaya sokarım. tabii ki de kişiden kişiye değişir
Yanii benim evimde 2 kedi var mümkün olduğunca bir çok şeyden uzak durmaya çalışıyorum ama her şeyi çıkartmak bana göre mümkün değilAy mümkün değil bence her kimyasal veya zararlı şeyden arınmak en basiti Bulaşık deterjanı kullanıyoruz günde kaç kez yapabilene helal olsun valla bende yapamıyorum
Ay maşallah ne güzelKızlar merhaba nasılsınızbugün benim kontorlüm vardı. Bebişlerden biri 9+3 diğeride 10 haftalık çıktı bir sorun yoktu çok şükür bu mide bulantısı ne zaman geçecek ya tam geçti diyorum akşamında öğüre öğüre bi hal oluyorum ya
Eşimin gazıyla yuttum bir şekilde, geriye kaldı 4gün bakalımAy büyük hapları bende yutamam annem ikiye bölüp 5 dakika arayla içer ama öyle de yapamıyorum belki sen yaparsın bir denesirke olmazsa olmaz gerçekten her konuda
İstesek bile yapamayız ki çünkü günümüzde herşey kimyasal, radyasyon, hormon. Keşke olmasa ama yediğimiz içtiğimiz şeyler bile tamamen temiz diyemiyoruz. Ahh kedi dedin kalbimi titrettin yaYanii benim evimde 2 kedi var mümkün olduğunca bir çok şeyden uzak durmaya çalışıyorum ama her şeyi çıkartmak bana göre mümkün değil♀ bulaşık tabletleri vs aynı şekilde
Kolaylıkla atlatmanı diliyorum canımEşimin gazıyla yuttum bir şekilde, geriye kaldı 4gün bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?