2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben Yusuf olgaçta doğum yaptım

Aa hangi sigorta o karşılayan? Ben sigorta karşılamıyor diye duymuştum

Başın sağolsun canım zor bir dönemden geçiyorsun allah yardımcın olsun

Başın sağolsun

Kızlar neden nick değiştiniz . Aranızda anlaşıp mı
Zaten kim kim zor tanıdık.
Anladığım kadarıyla en az iki kişi değişmiş.

İstesek bile yapamayız ki çünkü günümüzde herşey kimyasal, radyasyon, hormon. Keşke olmasa ama yediğimiz içtiğimiz şeyler bile tamamen temiz diyemiyoruz. Ahh kedi dedin kalbimi titrettin ya
hem de 6.5 kilo ve 4.5 kiloluk iki hatun. Bebek bunlardan küçük olacak valla ben şaşkın

Ay maşallah ne güzel bu bulantılar da geçer inşallah kullanıcı adınız gibi savaşçı gibiyiz resmen
Kullanıcı adını seçerken uzun zamandır bebeğimiz olmuyordu. Savaşçı yapayım bari bebek olsun diye savaş veriyoruz demiştim şimdide hamilelikte savaş veriyoruz gerçekten

Kullanıcı adını seçerken uzun zamandır bebeğimiz olmuyordu. Savaşçı yapayım bari bebek olsun diye savaş veriyoruz demiştim şimdide hamilelikte savaş veriyoruz gerçekten
Çok güzel bir seçim olmuş hamilelik öncesi, süreci ve de sonrası bunu gerektiriyor

Çok güzel bir seçim olmuş hamilelik öncesi, süreci ve de sonrası bunu gerektiriyor
Gerçekten öyleymiş ilk gebeliğimde hiç mide bulantım olmamıştı belkide haftası çok ilerlemeden kaybettim diyedir bilmiyorum ama bu bebişlerim maşallah her gün ben burdayım diyolar onlar benim midemi bulandırdıkça kaybetme korkusuda yaşamıyorum bi yandan benimleler diyorum kısır döngü resmen olsa bir dert olmasa ayrı dert

Yaaa ekşi erik yedim biraz kesti biliyon mu dışarı çıktım kapının önüne bide hava da iyi Allahtan biraz nefes aldım yaa çok şükür belki sana da iyi gelir dene
valla ben her şeyi denedim de yok yani kesmiyor bir şey biraz azaldı şükür az az arada çıkarsam da idare ediyorum

valla ben her şeyi denedim de yok yani kesmiyor bir şey biraz azaldı şükür az az arada çıkarsam da idare ediyorum
Bende aynı yine dışarı çıktım iyi olurum diye ama beter oldum kusmadan nasıl eve dönecem onu düşünüyorum

Anladım canım hayırlısı olsun

R Rabbim sabır versin mekanını cennet eylesin

İnşallah sağlıkla gelir minnoşlar benim de bugün çok ağrım oldum Allahım dedim ne olur yardım et, sonra diyorum yani ağrı hafiflesin tamamen gitmesin tabii, bebek için ise tamam bu ağrıyalara da katlanırım kalsın gerçek bir delilik

Canım öncelikle başın sağolsun
Tatlım bebeklerimiZ güvenilir alanda öyle her duygumuz onlara geçmiyor zaten.
Beslenmene dikkat et hamile olduğunu unutma yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…