- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.981
Amin inşallahKolaylıkla atlatmanı diliyorum canım
Ben Yusuf olgaçta doğum yaptımkızlar toplu cevap vereyim medipol megaya gidiyorum, sgklıyım. dr'um çok ilgili bir kadın ve her soruma gece gündüz bıkmadan cevap veriyor haftasonu gece fenalaştığımda dahi güler yüzle cevaplıyor, hastaneden atanan bir ebe var o da aynı şekilde çok ilgili ve bilgilendiriyor. 5. haftada karından keseyi gördük 10 günlük kontrol sürecinde 3 kere çağırıp kontrol etti kalbini de 6. haftada karından duyduk cihazları hakikaten çok iyi. açıkçası benim için hekim ve hastane önemli ücretin yüksek olduğu bir gerçek ama imkanlarımızı çok şükür zorlamadığı için şimdilik oradan devam ediyorum. yusuf olgaç'a geçme düşüncem var ama yakınlık avantajı var medipolün.
Aa hangi sigorta o karşılayan? Ben sigorta karşılamıyor diye duymuştumEvet bunu Biliyorum ben :) demek istediğin yerine ben direkt dediğini anladığım için bunu söylemiştim :) benim tüm ölçümlerim çok iyiydi perinatologum da yaşım ve ölçümlerimden dolayı fetal DNAyı koşul tutmadı . Özel sigortam fetal dna ücretini karşılıyordu hatta ama Ben göndermek istemedim. Kombine test yaptırdım sadece
Başın sağolsun canım zor bir dönemden geçiyorsun allah yardımcın olsunArkadaşlar sevdiklerinizin kıymetini bilin arayın sorun gülün eğlenin yarın yokmuş gibi çünkü yarın kimin olmayacağını bilemiyoruz
İçimde küçücük bir can hayata tutunmaya calisirken diğer yandan bir canımı kaybettim. Babaannemi hem annemdi hem babam beni buyutmustu olmayan annemle babamın yerini doldurmaya çalışmıştı tek başına şimdi o da gitti cok üzgünüm. Acımı yaşamaya calisirken bebeğime haksızlık etmismiyimdir insallah zarar vermemisimdir ona
Başın sağolsunArkadaşlar sevdiklerinizin kıymetini bilin arayın sorun gülün eğlenin yarın yokmuş gibi çünkü yarın kimin olmayacağını bilemiyoruz
İçimde küçücük bir can hayata tutunmaya calisirken diğer yandan bir canımı kaybettim. Babaannemi hem annemdi hem babam beni buyutmustu olmayan annemle babamın yerini doldurmaya çalışmıştı tek başına şimdi o da gitti cok üzgünüm. Acımı yaşamaya calisirken bebeğime haksızlık etmismiyimdir insallah zarar vermemisimdir ona
İstesek bile yapamayız ki çünkü günümüzde herşey kimyasal, radyasyon, hormon. Keşke olmasa ama yediğimiz içtiğimiz şeyler bile tamamen temiz diyemiyoruz. Ahh kedi dedin kalbimi titrettin ya
Kullanıcı adını seçerken uzun zamandır bebeğimiz olmuyordu. Savaşçı yapayım bari bebek olsun diye savaş veriyoruz demiştimAy maşallah ne güzelbu bulantılar da geçer inşallah kullanıcı adınız gibi savaşçı gibiyiz resmen
Çok güzel bir seçim olmuşKullanıcı adını seçerken uzun zamandır bebeğimiz olmuyordu. Savaşçı yapayım bari bebek olsun diye savaş veriyoruz demiştimşimdide hamilelikte savaş veriyoruz gerçekten
Gerçekten öyleymiş ilk gebeliğimde hiç mide bulantım olmamıştı belkide haftası çok ilerlemeden kaybettim diyedir bilmiyorumÇok güzel bir seçim olmuşhamilelik öncesi, süreci ve de sonrası bunu gerektiriyor
valla ben her şeyi denedim de yok yani kesmiyor bir şey biraz azaldı şükür az az arada çıkarsam da idare ediyorumYaaa ekşi erik yedim biraz kesti biliyon mu dışarı çıktım kapının önüne bide hava da iyi Allahtan biraz nefes aldım yaa çok şükür belki sana da iyi gelir dene
Bende aynı yine dışarı çıktım iyi olurum diye ama beter oldum kusmadan nasıl eve dönecem onu düşünüyorumvalla ben her şeyi denedim de yok yani kesmiyor bir şey biraz azaldı şükür az az arada çıkarsam da idare ediyorum
Evet canım damla şeklinde günde 5 damlaDamla şeklinde değil mi
8 9 damlaKızlar banada bunu verdi ama kaç dmla icmeliyim bişi demedi bunu kullanan var mı kaç dmla alıyorsunuz
Anladım canım hayırlısı olsunEvet bunu Biliyorum ben :) demek istediğin yerine ben direkt dediğini anladığım için bunu söylemiştim :) benim tüm ölçümlerim çok iyiydi perinatologum da yaşım ve ölçümlerimden dolayı fetal DNAyı koşul tutmadı . Özel sigortam fetal dna ücretini karşılıyordu hatta ama Ben göndermek istemedim. Kombine test yaptırdım sadece
Bana doktorum 8 9 damla dediEvet canım damla şeklinde günde 5 damla
Rabbim sabır versin mekanını cennet eylesinArkadaşlar sevdiklerinizin kıymetini bilin arayın sorun gülün eğlenin yarın yokmuş gibi çünkü yarın kimin olmayacağını bilemiyoruz
İnşallah sağlıkla gelir minnoşlarGerçekten öyleymiş ilk gebeliğimde hiç mide bulantım olmamıştı belkide haftası çok ilerlemeden kaybettim diyedir bilmiyorumama bu bebişlerim maşallah her gün ben burdayım diyolar onlar benim midemi bulandırdıkça kaybetme korkusuda yaşamıyorum bi yandan benimleler diyorum kısır döngü resmen olsa bir dert olmasa ayrı dert
Tatlım sen sağlık ocağından aldın demi bir baksana paraben olduğu yazıyor mu üstünde falan?Bana doktorum 8 9 damla dedi
Canım öncelikle başın sağolsunArkadaşlar sevdiklerinizin kıymetini bilin arayın sorun gülün eğlenin yarın yokmuş gibi çünkü yarın kimin olmayacağını bilemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?