2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kullanıcı adını seçerken uzun zamandır bebeğimiz olmuyordu. Savaşçı yapayım bari bebek olsun diye savaş veriyoruz demiştim şimdide hamilelikte savaş veriyoruz gerçekten
Ne yapıyon tatlım ikizler nasıl grubumuzun ilk ikizleri senindi kızlardan haberin var mı hamile kalan var mı ben diğer grubu takip edemiyorum

Paraben ne demek

Paraben, ilaç ve kozmetik sektöründe kullanılan koruyucu bir kimyasal maddedir.
Tatlım benim zamanında ne hamileler nede bebeklere sağlık ocağı d vitamini kullanmıyorduk.
İçinde paraben olduğu yazıyordu.
5 6 sene geçti tabi üzerinden birseyler değiştimi bilmiyorum sen bir oku bakalım elinde varsa öyle bir yazı yazıyor mu?

Kızlar banada bunu verdi ama kaç dmla icmeliyim bişi demedi bunu kullanan var mı kaç dmla alıyorsunuz
Tatlım üzerinde içeriğinde paraben yazıyor mu?
Bunu neden soruyorum.
Paraben, ilaç ve kozmetik sektöründe kullanılan koruyucu bir kimyasal maddedir.
Tatlım benim zamanında ne hamileler nede bebeklere sağlık ocağı d vitamini kullanmıyorduk.
İçinde paraben olduğu yazıyordu.
5 6 sene geçti tabi üzerinden birseyler değiştimi bilmiyorum bir bak bakalım

Kızlar hatta kasım annelerinin listesi güzel onun gibi yapalım mı? Bi bakın ona göre yazın tamammı

Yemin ederim ruh halim
Ne yapıyon tatlım ikizler nasıl grubumuzun ilk ikizleri senindi kızlardan haberin var mı hamile kalan var mı ben diğer grubu takip edemiyorum
çok şükür canım ya sen nasılsın tasu hamiş diğer kızları hala bekliyoruz ben sürekli bakıyorum ama daha başka hamiş çıkmadı ya ben bile hala ikiz olmasının şokunu yaşıyorum valla

Yaa başın sağolsun çok zordur eminim dikkat et dicemde ne kadar dersem diyim insanın can acısı başka. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım

Başın sağolsun

R
Rabbim sabır versin mekanını cennet eylesin

Canım öncelikle başın sağolsun
Tatlım bebeklerimiZ güvenilir alanda öyle her duygumuz onlara geçmiyor zaten.
Beslenmene dikkat et hamile olduğunu unutma yeter
Amin hepiniz çok sagolun dostlar sagolsun
İnşallah iyidir bebegim Allahin izniyle

Kızlar etiketlemeyi unuttuklarım da var, listeyi yaptım bana listedeki bilgilerinizi yazın yollayın tamammı ona göre şeyapayım. Kız isimlerinizi hatırlıcam diye beynim yandı

Sağol canım bende iyiyim oy tasuya sevindim ya ahahaaha alışırsın zamanla

Bunu biliyorum da ilaçla bagdastiramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…