- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.001
Ne yapıyon tatlım ikizler nasıl grubumuzun ilk ikizleri senindi kızlardan haberin var mı hamile kalan var mı ben diğer grubu takip edemiyorumKullanıcı adını seçerken uzun zamandır bebeğimiz olmuyordu. Savaşçı yapayım bari bebek olsun diye savaş veriyoruz demiştimşimdide hamilelikte savaş veriyoruz gerçekten
Paraben ne demekTatlım sen sağlık ocağından aldın demi bir baksana paraben olduğu yazıyor mu üstünde falan?
Paraben ne demek
Tatlım üzerinde içeriğinde paraben yazıyor mu?Kızlar banada bunu verdi ama kaç dmla icmeliyim bişi demedi bunu kullanan var mı kaç dmla alıyorsunuz
Oy maşallah onlara yahem de 6.5 kilo ve 4.5 kiloluk iki hatun. Bebek bunlardan küçük olacak valla ben şaşkın
Yemin ederim ruh halimİnşallah sağlıkla gelir minnoşlarbenim de bugün çok ağrım oldum Allahım dedim ne olur yardım et, sonra diyorum yani ağrı hafiflesin tamamen gitmesin tabii, bebek için ise tamam bu ağrıyalara da katlanırım kalsın gerçek bir delilik
çok şükür canım ya sen nasılsınNe yapıyon tatlım ikizler nasıl grubumuzun ilk ikizleri senindi kızlardan haberin var mı hamile kalan var mı ben diğer grubu takip edemiyorum
Hemen yerimi alayım
Yaa başın sağolsun çok zordur eminimdikkat et dicemde ne kadar dersem diyim insanın can acısı başka. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım
Başın sağolsun
R
Rabbim sabır versin mekanını cennet eylesin
Amin hepiniz çok sagolun dostlar sagolsunCanım öncelikle başın sağolsun
Tatlım bebeklerimiZ güvenilir alanda öyle her duygumuz onlara geçmiyor zaten.
Beslenmene dikkat et hamile olduğunu unutma yeter
OleeeyMune çok teşekkür ediyoruuuuumm kızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
Bence olur canımKızlar hatta kasım annelerinin listesi güzel onun gibi yapalım mı? Bi bakın ona göre yazın tamammı
Sağol canım bende iyiyim oy tasuya sevindim yaYemin ederim ruh halim
çok şükür canım ya sen nasılsıntasu hamiş diğer kızları hala bekliyoruz ben sürekli bakıyorum ama daha başka hamiş çıkmadı ya ben bile hala ikiz olmasının şokunu yaşıyorum valla
Bebeğim listedeyse eklediklerimde yazsana onlarıda ekleyim
Hemen allHemen yerimi alayımsat 25 mart sağlıkla doğan ilk bebeklerim olacak inşallah ikizler
Bunu biliyorum daParaben, ilaç ve kozmetik sektöründe kullanılan koruyucu bir kimyasal maddedir.
Tatlım benim zamanında ne hamileler nede bebeklere sağlık ocağı d vitamini kullanmıyorduk.
İçinde paraben olduğu yazıyordu.
5 6 sene geçti tabi üzerinden birseyler değiştimi bilmiyorum sen bir oku bakalım elinde varsa öyle bir yazı yazıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?