- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.021
1 Mart , ilk çocuk, 05.12.2023Mune çok teşekkür ediyoruuuuumm kızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
Yaş 26 şehir Erzurum cinsiyet erkek isim de Furkan YağızMune çok teşekkür ediyoruuuuumm kızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
Ekledim hepsini bebekYaş 26 şehir Erzurum cinsiyet erkek isim de Furkan Yağız
Sat 01.03 istanbul 1.bebis t.d. 06.12 KaryaMune çok teşekkür ediyoruuuuumm kızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
yok yanlış girmedim bilgiler derken profilde mi görünüyorSizin gebelik 16.haftada görünüyor bilgileri girerken yanlış tarih seçtiniz galiba
muhtemelen kürtaj olduğum gebelik öyle görünüyordur düzelttimSizin gebelik 16.haftada görünüyor bilgileri girerken yanlış tarih seçtiniz galiba
Yaa hiç aklima gelmedi bkarim şimdi bunu sağlık ocağı değilde kadın dogumcu onermistiTatlım üzerinde içeriğinde paraben yazıyor mu?
Bunu neden soruyorum.
Paraben, ilaç ve kozmetik sektöründe kullanılan koruyucu bir kimyasal maddedir.
Tatlım benim zamanında ne hamileler nede bebeklere sağlık ocağı d vitamini kullanmıyorduk.
İçinde paraben olduğu yazıyordu.
5 6 sene geçti tabi üzerinden birseyler değiştimi bilmiyorum bir bak bakalım
garipti benim ya gece uyuyamadım gündüzde ara ara oldu ama şimdi iyiymDün bende ilk kez yaptım fitili ama sancım olmadı bende 9+5 bugün
6 Mart 2023 ikiz bebek biri erkek olabilir dediMune çok teşekkür ediyoruuuuumm kızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
Valla ikiz olunca bazı vitaminlerde artış yapmıştı banada ondan merak ettim bı arkadasim 5 dmla yeter dedi hemşire olmadı gidince soralaim bakalımBana doktorum 8 9 damla dedi
26 Mart 2023Mune çok teşekkür ediyoruuuuumm kızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
Sat 12 mart, tahmini doğum 17 aralık canım ilk bebek inşallahKızlar hatta kasım annelerinin listesi güzel onun gibi yapalım mı? Bi bakın ona göre yazın tamammı
Sevgi gibi bir nick in yok muydu?Kullanıcı adını seçerken uzun zamandır bebeğimiz olmuyordu. Savaşçı yapayım bari bebek olsun diye savaş veriyoruz demiştimşimdide hamilelikte savaş veriyoruz gerçekten
Sat 26 SubatMune çok teşekkür ediyoruuuuumm kızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
Hayırlı olsun, rica ederim ben sadece isteğinizi Kazen’e ilettim o kadarMune çok teşekkür ediyoruuuuumm kızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?