- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.041
G Gzm-26Tahlil yapmadan mı antibiyotik yazdı ? Benim enfeksiyonum olmasına rağmen bana hamileyken kullanmanı tavsiye etmem boş su ve sirke kullan dedi. Yanlış anlama lütfen asla sana değil söylediğim sadece doktoruna şaşırdım
Başınız sağolsun canım, Allah metanet versinArkadaşlar sevdiklerinizin kıymetini bilin arayın sorun gülün eğlenin yarın yokmuş gibi çünkü yarın kimin olmayacağını bilemiyoruz
İçimde küçücük bir can hayata tutunmaya calisirken diğer yandan bir canımı kaybettim. Babaannemi hem annemdi hem babam beni buyutmustu olmayan annemle babamın yerini doldurmaya çalışmıştı tek başına şimdi o da gitti cok üzgünüm. Acımı yaşamaya calisirken bebeğime haksızlık etmismiyimdir insallah zarar vermemisimdir ona
Çalıştığım yer geniş kapsamlı sağlık sigortası yapmıştı çalışanlara. Sınırsız haklı sigortam var. sigorta şirketi değil de anlaşma kapsamına göre değişiyor canım.Aa hangi sigorta o karşılayan? Ben sigorta karşılamıyor diye duymuştum
01.03.2023 ilk bebiş 06/12/2023 kız@Mune çok teşekkür ediyoruuuuummkızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
Doktora gittim ben bugün parol serum verdi ve bol su iç dedi. İlaç veremedi. İnşallah bu şekilde atlatırım. İlaçsız zor olacak gibi
Benim de iki kızım var(kedi) ve sonradan sahiplendiğimde işeme huyu var eşim artık uflaya puflaya yerleri siliyor ne yapacağım bilemiyorum ama asla da vazgeçemiyorum evlat gibi bir şeyhem de 6.5 kilo ve 4.5 kiloluk iki hatun. Bebek bunlardan küçük olacak valla ben şaşkın
10 mart, ilk bebek, tahmini doğum 15 aralık@Mune çok teşekkür ediyoruuuuummkızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
@Mune çok teşekkür ediyoruuuuummkızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
Tatlım işte ilacın üzerinde paraben yazıyordu bizzat demek ki ilacı yaparken kullanıyorlardı o yüzden biz kullanmıyorduk zatenBunu biliyorum dailaçla bagdastiramadim
Şehir : EskişehirBebeğim listedeyse eklediklerimde yazsana onlarıda ekleyim
Sen gene de bak tatlımYaa hiç aklima gelmedi bkarim şimdi bunu sağlık ocağı değilde kadın dogumcu onermisti
Ay iyi ol da gerisi bişey değilgaripti benim ya gece uyuyamadım gündüzde ara ara oldu ama şimdi iyiym
Zaten bol su demek fazlaca tuvalete çıkmak demek, tuvalete çıkmakta enfeksiyonu atmak demek. Benimnde vardı dediğim gibi bol su iç dedi bir ilaç yazdı ama mecbur kalmadıkça kullanma dedi, şükür gerek kalmadı su ve sirke birde bolca c vitaminigeçirdimG Gzm-26KelebeksiRY ye katılıyorum. Eğer soğuk algınlığı gibi geçmeyen bir şeyse antibiyotik kullanman gerekebilir ama bu tarz durumlarda (sanırım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilirsin.) bol su içmek çok etkili oluyor . Hatta burada benzer durum yaşayan biri vardı ismini hatırlayamadım bol su içmiş 1 hafta sonra tekrar tahlil vermiş enfeksiyonu düşmüştü
07.03.2023. ilk bebiş. cinsiyet kesin olmamakla birlikte erkek. tahmini doğum tarihi 12.12.2023@Mune çok teşekkür ediyoruuuuummkızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
Tam bitmedi yaa çok az geliyo ama aktif değil en azından. Bugün kontrol var bakacaz napıyo içerdeki. Sende listedeki bilgilerini yollasana bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?