- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.061
Bugün görcem inşallah nasıl diyeKızlar günaydınn bugün nasılsınız, bebişleriniz nasıl
@Mune çok teşekkür ediyoruuuuummkızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
Aa aynıyız seninle bakalım benimki ne olacak daha belli olmadı cinsiyet8 Mart, ilk bebiş, tahmini 13 aralık görünüyor, ve sanırım kııızzz
Hemen söylüyorum benimde son bat 8 Mart 13 Aralık diye gözüküyor henüz cinsiyeti belli olmadı
Seni hatırlıyorum da adını hatırlamıyorum bi türlü ilk çocukmuydu?Aşk olsun beni nasıl unutursun aa
Yok değil doğuracağım ikinci evladım bir süt kızım var iki tane de eşimden olan oğullarım varSeni hatırlıyorum da adını hatırlamıyorum bi türlü ilk çocukmuydu?
O zaman senin 5. O yüzden 5 yazcamYok değil doğuracağım ikinci evladım bir süt kızım var iki tane de eşimden olan oğullarım var
Böyle deyince de bi garip oldum beO zaman senin 5. O yüzden 5 yazcam
2 yazdım yaa milletin aklı çıkardı 5.yi nasıl doğuracak diye şeyolmasın şimdiO zaman senin 5. O yüzden 5 yazcam
Bencede2 yazdım yaa milletin aklı çıkardı 5.yi nasıl doğuracak diye şeyolmasın şimdi
Sat 8mart olan 5kişiyiz heeBencede
Çok heyecanlı peş peşe belkide aynı gün doğurcazSat 8mart olan 5kişiyiz hee
Ay çok heyecanlııı. Bunları beğendim mavileri de varÇok heyecanlı peş peşe belkide aynı gün doğurcaz
Ben o aşamaya daha gelmedimAy çok heyecanlııı. Bunları beğendim mavileri de var
Bende bakıyorum sadece yaa favorilerde almıyorum ama soğuk olcak acaba ince mi olur böyle şeylerBen o aşamaya daha gelmedimbakıp bazen favorilere ekliyorum ama daha çok erken almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?