2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende bakıyorum sadece yaa favorilerde almıyorum ama soğuk olcak acaba ince mi olur böyle şeyler cinsiyet netleşsin hemen alcam ama
Hastane içi soğuk olmaz ama yelek yada inceden bi tık kalın sabahlık almanı öneririm onun çok faydasını görürsün olurda sezeryan olursan koridorda yürümen gerekir o zaman giyiliyor üşütmemen gerekiyor gaz sancısı çekmemek için

@Mune çok teşekkür ediyoruuuuumm kızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
Sat 1 Mart, ilk bebek olacak inşallah, doğum tarihi 6 Aralık, cinsiyet henüz belli değil. Eskişehir

Son düzenleme:
Benim idrar enfeksiyonum tekrarladığı için artık toz olanlar bir işe yaramıyor gebe olduğumdan beri bu 3 cü enfeksiyon maalesef. Su içmiyorum çok fazla normalde de öyle, artık elimden gelemi yapacağım teşekkür ederim

Dut hic yemedim desem alayım bakalım pazardan inşallah beğenirim

Tatlım işte ilacın üzerinde paraben yazıyordu bizzat demek ki ilacı yaparken kullanıyorlardı o yüzden biz kullanmıyorduk zaten
Baktım canım Butilhidroksianisol, ayçiçek yağı ikisi ve d vitamini var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…