- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.081
Hastane içi soğuk olmaz ama yelek yada inceden bi tık kalın sabahlık almanı öneririm onun çok faydasını görürsün olurda sezeryan olursan koridorda yürümen gerekir o zaman giyiliyor üşütmemen gerekiyor gaz sancısı çekmemek içinBende bakıyorum sadece yaa favorilerde almıyorum ama soğuk olcak acaba ince mi olur böyle şeylercinsiyet netleşsin hemen alcam ama
Ayyy hepimizin sağlıkla gelsin inşallahHemen allinşallah sağlıkla gelsinler
Sat: 20 mart@Mune çok teşekkür ediyoruuuuummkızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
Yok kuzum o başka biridir ben hesabı açtığımdan beri kullanıcı adım savaşçıSevgi gibi bir nick in yok muydu?
Hatta konu açmıştın kaynım vs evimde sigara içiyor hamileyim diye.
Sat 1 Mart, ilk bebek olacak inşallah, doğum tarihi 6 Aralık, cinsiyet henüz belli değil. Eskişehir@Mune çok teşekkür ediyoruuuuummkızlaaarr hadi son adet tarihiniz, kaçıncı çocuk, bebeğin tahmini doğum tarihini beni etiketleyip yazın
Benim idrar enfeksiyonum tekrarladığı için artık toz olanlar bir işe yaramıyor gebe olduğumdan beri bu 3 cü enfeksiyon maalesef. Su içmiyorum çok fazla normalde de öyle, artık elimden gelemi yapacağım teşekkür ederimG Gzm-26KelebeksiRY ye katılıyorum. Eğer soğuk algınlığı gibi geçmeyen bir şeyse antibiyotik kullanman gerekebilir ama bu tarz durumlarda (sanırım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilirsin.) bol su içmek çok etkili oluyor . Hatta burada benzer durum yaşayan biri vardı ismini hatırlayamadım bol su içmiş 1 hafta sonra tekrar tahlil vermiş enfeksiyonu düşmüştü
Bugün görcem inşallah nasıl diye
Benim idrar enfeksiyonum tekrarladığı için artık toz olanlar bir işe yaramıyor gebe olduğumdan beri bu 3 cü enfeksiyon maalesef. Su içmiyorum çok fazla normalde de öyle, artık elimden gelemi yapacağım teşekkür ederim
[/QUOTE
Dut mevsimi geldi dutta çok iyi geliyor enfeksiyona
Beyaz dut enfeksiyona çok iyi karadutta ağız yarasına diş etineDut hic yemedim desemalayım bakalım pazardan inşallah beğenirim
Teşekkür ederim deneyeceğimBeyaz dut enfeksiyona çok iyi karadutta ağız yarasına diş etine
Baktım canım Butilhidroksianisol, ayçiçek yağı ikisi ve d vitamini varTatlım işte ilacın üzerinde paraben yazıyordu bizzat demek ki ilacı yaparken kullanıyorlardı o yüzden biz kullanmıyorduk zaten
İki oka tıklaBen cahil kaldım listeyi nerden görüyorsunuz ?
İlk sayfada canimBen cahil kaldım listeyi nerden görüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?