- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.101
İki oka tıkla
Bulamadım vallah hangi iki okİlk sayfada canim
Yorum yazıyoruz ya onun üstünde önceki yazıyor onun yanında iki ok varBulamadım vallah hangi iki okben teknoloji özürlüsüyüm biraz
Çok şükür bulmuş bulunmaktayımYorum yazıyoruz ya onun üstünde önceki yazıyor onun yanında iki ok var
Tamm canım sıkıntı yok o zamanBaktım canım Butilhidroksianisol, ayçiçek yağı ikisi ve d vitamini var
Çok sevindim canımKızlar hastanedeyim eve gideyim eklicem hepinizi listeye. Bebeğimide gördüm çok şükür iyiydi i. 12haftalık adet göre ultrasona göre de 12+4 olmuş maşallah. Kanama alanım çok minicik kalmış, ense kalınlığıda iyi dedi. Ama lekelenmem hala tam durmadığı için progestana devam. Artık kontrolleri biraz uzatarak yapacaz inşallah.
Cinsiyet tahmini yaptı mıKızlar hastanedeyim eve gideyim eklicem hepinizi listeye. Bebeğimide gördüm çok şükür iyiydi i. 12haftalık adet göre ultrasona göre de 12+4 olmuş maşallah. Kanama alanım çok minicik kalmış, ense kalınlığıda iyi dedi. Ama lekelenmem hala tam durmadığı için progestana devam. Artık kontrolleri biraz uzatarak yapacaz inşallah.
Benim de Angelina idi bir ara aynı profil başkasında görünce değiştim. Hasibem can kimsede yok zatenAyyy evetaynıymış ben kendime yeni profil resmi bakayım dur
Bende bakiyorum bakiyorum begenemedim. Bulsam alicam cikarticam kafamdan ama. Gecelik mi pijamami ona da karar veremedimBen o aşamaya daha gelmedimbakıp bazen favorilere ekliyorum ama daha çok erken almak için
Doktora gittim ben bugün parol serum verdi ve bol su iç dedi. İlaç veremedi. İnşallah bu şekilde atlatırım. İlaçsız zor olacak gibi
Tekrardan geçmiş olsunBenim de iki kızım var(kedi) ve sonradan sahiplendiğimde işeme huyu var eşim artık uflaya puflaya yerleri siliyor ne yapacağım bilemiyorum ama asla da vazgeçemiyorum evlat gibi bir şey
Bazen psikolojılerı bozuluncada kumundan baska yere işiyorlar bi ara ilgilenemedik yataga işemişti bi kaç kereBenim de iki kızım var(kedi) ve sonradan sahiplendiğimde işeme huyu var eşim artık uflaya puflaya yerleri siliyor ne yapacağım bilemiyorum ama asla da vazgeçemiyorum evlat gibi bir şey
Gözün aydınn hep sağlıkla devam etsin inşallahKızlar hastanedeyim eve gideyim eklicem hepinizi listeye. Bebeğimide gördüm çok şükür iyiydi i. 12haftalık adet göre ultrasona göre de 12+4 olmuş maşallah. Kanama alanım çok minicik kalmış, ense kalınlığıda iyi dedi. Ama lekelenmem hala tam durmadığı için progestana devam. Artık kontrolleri biraz uzatarak yapacaz inşallah.
Gogus hassasiyeti dediğin acı mı? Benım agrı oluyor bazen daha cok yanma oluyor ucunda yağ sürüyorum gecıyo ama her gun degıl bu ara ama cok buyudulerKızlar göğüs hassasiyeti bir gelip bir gidiyor bende böyle olan var mı ya
Bende şah sultana geçiş yaptımBenim de Angelina idi bir ara aynı profil başkasında görünce değiştim. Hasibem can kimsede yok zaten
Tamam cınım
Geçen hafta oldu sonra geçti. Seni listeye ekledim mi?Kızlar benım de ara ara makatımda agrı, sancı oluyor sizde boyle bi durum var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?