2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar hastanedeyim eve gideyim eklicem hepinizi listeye. Bebeğimide gördüm çok şükür iyiydi i. 12haftalık adet göre ultrasona göre de 12+4 olmuş maşallah. Kanama alanım çok minicik kalmış, ense kalınlığıda iyi dedi. Ama lekelenmem hala tam durmadığı için progestana devam. Artık kontrolleri biraz uzatarak yapacaz inşallah.

Çok sevindim canım

Cinsiyet tahmini yaptı mı

Ben o aşamaya daha gelmedim bakıp bazen favorilere ekliyorum ama daha çok erken almak için
Bende bakiyorum bakiyorum begenemedim. Bulsam alicam cikarticam kafamdan ama. Gecelik mi pijamami ona da karar veremedim

Doktora gittim ben bugün parol serum verdi ve bol su iç dedi. İlaç veremedi. İnşallah bu şekilde atlatırım. İlaçsız zor olacak gibi
Benim de iki kızım var(kedi) ve sonradan sahiplendiğimde işeme huyu var eşim artık uflaya puflaya yerleri siliyor ne yapacağım bilemiyorum ama asla da vazgeçemiyorum evlat gibi bir şey
Tekrardan geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer. Benim de bir tanesi her yere işiyordu ama kısırlaştırınca düzeldi, yumurtalıklarında kist çıktı çok fazla stimüle edildikleri için işiyormuş. Kısırlaşmadıysa değerlendirin bunu bence kesinlikle onlar da yavrularımız bana bebek özlemimde yol arkadaşı oldular

Benim de iki kızım var(kedi) ve sonradan sahiplendiğimde işeme huyu var eşim artık uflaya puflaya yerleri siliyor ne yapacağım bilemiyorum ama asla da vazgeçemiyorum evlat gibi bir şey
Bazen psikolojılerı bozuluncada kumundan baska yere işiyorlar bi ara ilgilenemedik yataga işemişti bi kaç kere Acaba diğer kedişi kıskanıp mı işiyor bi dikkat edin bakalım

Gözün aydınn hep sağlıkla devam etsin inşallah kanama alanı da geçer hemencecik inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…