2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende bakiyorum bakiyorum begenemedim. Bulsam alicam cikarticam kafamdan ama. Gecelik mi pijamami ona da karar veremedim
İkili takımlar var onlardan al bide elbise gecelikler lohusalıkta çok rahat oluyor Yakası geniş olan her türlü pijama olabilir illa lohusa geceliği olarak bakmana gerek yok

Eveet İkili testte doktor cinsiyet tahmini olduğunu söyledi aslında bizimle paylaşmayacaktı. Biz ikimiz de kız tahmin ettiğimiz için söyledi ben de kız tahmin ediyorum dedi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza gözün aydın

Dün sabah hafif kahverengi lekelenmem olmuştu, gün içinde geçti. Bu sabah da hafif kırmızımsı lekelenme ile uyandım, kahverengiye döndü ama o kadar korktum ki alelacele hastaneye gittik. Hiçbir sıkıntı görünmüyor çok şükür. Miniğim iyiydi. Nedensiz kanama/lekelenme insan tedirgin oluyor. Zaten progestan kullanıyordum, devam dedi. Merdiven inip çıkmayı bile yasakladı doktorum, hiçbir şey yapmadan istirahat verdi. Çay yasak, kahve yasak. Çok istersem haftada bir fincan Türk kahvesi ancak. Temmuz başında memlekete gitmek istiyordum, şu anki durumla o bile yasak. Geldim progestanımı yaptım yatıyorum.

Eklentiler

• IMG-20230531-WA0004.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 66
Ben de kısırlaştırmayı düşünüyorum en yakın zamanda ama kızgınlıkta olmasa da işiyor. Sizin de öyle miydi?

Kendim resmen kum temizlemeyi özledim

Çok geçmiş olsun canım sağlık olsun bebeklerimiZ için fedakarlık göstereceğiz

Benımde cok kanamalarım oldu ama 1.5 haftadır bitti cok şükür 12. Haftaya yaklaştıkca sadece cumartesi arkadaslarımla cıktım ve baya yürüdüm ertesi gun 2 damla kahve geldi o kadar. Bayramdada tatile gitmek istıyorum ama o kadar tereddütlerim var ki gidemicem heralde korkuyorum istanbuldan ayrılmaya nasıl yapıcam hiç bilmiyorum

Aynen diğeri sıkıyo heralde alarm verdı resmen bi de dısardaydım Allahım yanıyorum südyenımı arkadan actım resmen duramadım ama atlet südyenle problem yaşamıyorum yasasamda hemen gecıyor

Çok şükür geçmiş gitmiş sizinki, sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğiniz İnşallah benimki de çok sürmez Doktorunuzla konuşun, seyahat için bir sıkıntı görmezse gidebilirsiniz bence.

gecmis olsun kansma alanlarin var miydi benimde vardi ultrasonda gozuktu ama hic disari cikmamisti 10 haftalikken kanama oldu progestan hap icim gecen cuma gittim eskimiş dedi. kisitlama da soyle dikkat et egilme vs dedi brnde bayrama gidemrmustim o zamanlar ama suan normal hayata devam ediyorum

Kızlar ikili test sonucum çıktı doktoruma da ulaşamadım anlayan varsa bakabilir mi

Eklentiler

• IMG_20230531_145058.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 65
Kanama alanım yok, her şey gayet iyi. Bebek sağlıklı çok şükür, plesantada vs her şey normal. O kadar endişeyle girdim ki muayeneye, her şeyi tek tek inceledi anlattı doktor. Görünürde hiçbir şey yok ama kanama/lekelenme her zaman bizim için risktir dedi. Bakalım, takipteyiz. Haftaya tekrar randevum var. Çok geçmiş olsun size de

Ben de yazlik evimize gitmek istiyorum hatta 2 ay orda kalmak... son kontrolde doktora danismistim. Her sey yolundaysa yolculukta saatte bir durup kan akisini hizlandirmak kosuluyla olur dedi. (Aslinda ben evde masa basinda en az 3 saat kalkmiyorum yerimden ) Oradayken kontrol icin o sehirde bir doktor tavsiye edecek hatta. Bu haftaki kontrolde detaylica soracagim.
Orada daha mutluyum sahilde yuruyus yaparim, denize girerim her gun. Evden calistigimiz icin istanbulda evden hic cikmiyoruz, ev gunes almiyor, disarisi da sıkış tepiş çıkasımız gelmiyor. Yazin en sultan donemimize yani 2.trimestere denk geliyor umarim gidebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…