- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.141
Sol kalça mı seninde? Boşluk var gibi böyle ben arada topallıyorum, kaynanam yel olur hamilelikte dedi ama bilmiyorumKızlar 10+6 hafta kalçama doğru bir ağrı var yaşayan varmı?
çokk güzel olmuş :)Sohbetin en başında liste var oradaki bilgileri yaz senide ekleyim
İkili takımlar var onlardan al bide elbise gecelikler lohusalıkta çok rahat oluyorBende bakiyorum bakiyorum begenemedim. Bulsam alicam cikarticam kafamdan ama. Gecelik mi pijamami ona da karar veremedim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEveet İkili testte doktor cinsiyet tahmini olduğunu söyledi aslında bizimle paylaşmayacaktı. Biz ikimiz de kız tahmin ettiğimiz için söyledi ben de kız tahmin ediyorum dedi
özelde mi yaptırdınızEveet İkili testte doktor cinsiyet tahmini olduğunu söyledi aslında bizimle paylaşmayacaktı. Biz ikimiz de kız tahmin ettiğimiz için söyledi ben de kız tahmin ediyorum dedi
Ben de kısırlaştırmayı düşünüyorum en yakın zamanda ama kızgınlıkta olmasa da işiyor. Sizin de öyle miydi?Tekrardan geçmiş olsuninşallah bir an önce geçer. Benim de bir tanesi her yere işiyordu ama kısırlaştırınca düzeldi, yumurtalıklarında kist çıktı çok fazla stimüle edildikleri için işiyormuş. Kısırlaşmadıysa değerlendirin bunu bence kesinlikle onlar da yavrularımız bana bebek özlemimde yol arkadaşı oldular
Kendim resmen kum temizlemeyi özledimCanım benim de evde 2 kedim var 2 aylık ölmek üzereyken sahiplendim şu an 3 yaşındalar. Kumlarını değiştiremediğim için benim de eşim yapıyor bazen benim demem gerekiyor bazen kendi gidip yapıyor ama yapıyor bir şekildeseni çok iyi anlıyorum biraz zor oluyor..
Çok geçmiş olsun canım sağlık olsun bebeklerimiZ için fedakarlık göstereceğizDün sabah hafif kahverengi lekelenmem olmuştu, gün içinde geçti. Bu sabah da hafif kırmızımsı lekelenme ile uyandım, kahverengiye döndü ama o kadar korktum ki alelacele hastaneye gittik. Hiçbir sıkıntı görünmüyor çok şükür. Miniğim iyiydi.Nedensiz kanama/lekelenme insan tedirgin oluyor. Zaten progestan kullanıyordum, devam dedi. Merdiven inip çıkmayı bile yasakladı doktorum, hiçbir şey yapmadan istirahat verdi. Çay yasak, kahve yasak. Çok istersem haftada bir fincan Türk kahvesi ancak. Temmuz başında memlekete gitmek istiyordum, şu anki durumla o bile yasak. Geldim progestanımı yaptım yatıyorum.
Korkma canim olur öyle hormonlarımiz bi degisikYok ya siyahlaşma bende başından beri vardı, evet benim de büyüdüler ama işte ağrı bir gelip bir gidiyor korkutuyor benidedim acaba benim gibi olan var mı
Benımde cok kanamalarım oldu ama 1.5 haftadır bitti cok şükür 12. Haftaya yaklaştıkca sadece cumartesi arkadaslarımla cıktım ve baya yürüdüm ertesi gun 2 damla kahve geldi o kadar. Bayramdada tatile gitmek istıyorum ama o kadar tereddütlerim var ki gidemicem heralde korkuyorum istanbuldan ayrılmaya nasıl yapıcam hiç bilmiyorumDün sabah hafif kahverengi lekelenmem olmuştu, gün içinde geçti. Bu sabah da hafif kırmızımsı lekelenme ile uyandım, kahverengiye döndü ama o kadar korktum ki alelacele hastaneye gittik. Hiçbir sıkıntı görünmüyor çok şükür. Miniğim iyiydi.Nedensiz kanama/lekelenme insan tedirgin oluyor. Zaten progestan kullanıyordum, devam dedi. Merdiven inip çıkmayı bile yasakladı doktorum, hiçbir şey yapmadan istirahat verdi. Çay yasak, kahve yasak. Çok istersem haftada bir fincan Türk kahvesi ancak. Temmuz başında memlekete gitmek istiyordum, şu anki durumla o bile yasak. Geldim progestanımı yaptım yatıyorum.
Aynen diğeri sıkıyo heralde alarm verdı resmen bi de dısardaydım Allahım yanıyorum südyenımı arkadan actım resmen duramadım ama atlet südyenle problem yaşamıyorum yasasamda hemen gecıyorTam onu söyleyecektimbende bir tane desteksiz bir tane de atlet sütyen aldım onları takınca ağrım daha az oluyor. Sanırım süt kanalları geliştiği için olan bişey valla hergün yeni bir bilgi resmen bu hamilelik süreci
Çok şükür geçmiş gitmiş sizinki, sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğinizBenımde cok kanamalarım oldu ama 1.5 haftadır bitti cok şükür 12. Haftaya yaklaştıkca sadece cumartesi arkadaslarımla cıktım ve baya yürüdüm ertesi gun 2 damla kahve geldi o kadar. Bayramdada tatile gitmek istıyorum ama o kadar tereddütlerim var ki gidemicem heralde korkuyorum istanbuldan ayrılmaya nasıl yapıcam hiç bilmiyorum
gecmis olsun kansma alanlarin var miydi benimde vardi ultrasonda gozuktu ama hic disari cikmamisti 10 haftalikken kanama oldu progestan hap icim gecen cuma gittim eskimiş dedi. kisitlama da soyle dikkat et egilme vs dedi brnde bayrama gidemrmustim o zamanlar ama suan normal hayata devam ediyorumDün sabah hafif kahverengi lekelenmem olmuştu, gün içinde geçti. Bu sabah da hafif kırmızımsı lekelenme ile uyandım, kahverengiye döndü ama o kadar korktum ki alelacele hastaneye gittik. Hiçbir sıkıntı görünmüyor çok şükür. Miniğim iyiydi.Nedensiz kanama/lekelenme insan tedirgin oluyor. Zaten progestan kullanıyordum, devam dedi. Merdiven inip çıkmayı bile yasakladı doktorum, hiçbir şey yapmadan istirahat verdi. Çay yasak, kahve yasak. Çok istersem haftada bir fincan Türk kahvesi ancak. Temmuz başında memlekete gitmek istiyordum, şu anki durumla o bile yasak. Geldim progestanımı yaptım yatıyorum.
canım etiketlemeyi bulamadımAmiiiinn ay bıktım her seferinde korkmaktan yaa
Kanama alanım yok, her şey gayet iyi. Bebek sağlıklı çok şükür, plesantada vs her şey normal. O kadar endişeyle girdim ki muayeneye, her şeyi tek tek inceledi anlattı doktor. Görünürde hiçbir şey yok ama kanama/lekelenme her zaman bizim için risktir dedi. Bakalım, takipteyiz. Haftaya tekrar randevum var. Çok geçmiş olsun size degecmis olsun kansma alanlarin var miydi benimde vardi ultrasonda gozuktu ama hic disari cikmamisti 10 haftalikken kanama oldu progestan hap icim gecen cuma gittim eskimiş dedi. kisitlama da soyle dikkat et egilme vs dedi brnde bayrama gidemrmustim o zamanlar ama suan normal hayata devam ediyorum
Ben de yazlik evimize gitmek istiyorum hatta 2 ay orda kalmak... son kontrolde doktora danismistim. Her sey yolundaysa yolculukta saatte bir durup kan akisini hizlandirmak kosuluyla olur dedi. (Aslinda ben evde masa basinda en az 3 saat kalkmiyorum yerimdenBenımde cok kanamalarım oldu ama 1.5 haftadır bitti cok şükür 12. Haftaya yaklaştıkca sadece cumartesi arkadaslarımla cıktım ve baya yürüdüm ertesi gun 2 damla kahve geldi o kadar. Bayramdada tatile gitmek istıyorum ama o kadar tereddütlerim var ki gidemicem heralde korkuyorum istanbuldan ayrılmaya nasıl yapıcam hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?