2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aa aynıyız seninle bakalım benimki ne olacak daha belli olmadı cinsiyet sana doktor mu dedi kız diye
Eveet İkili testte doktor cinsiyet tahmini olduğunu söyledi aslında bizimle paylaşmayacaktı. Biz ikimiz de kız tahmin ettiğimiz için söyledi ben de kız tahmin ediyorum dedi

Benim de iki kızım var(kedi) ve sonradan sahiplendiğimde işeme huyu var eşim artık uflaya puflaya yerleri siliyor ne yapacağım bilemiyorum ama asla da vazgeçemiyorum evlat gibi bir şey
Canım benim de evde 2 kedim var 2 aylık ölmek üzereyken sahiplendim şu an 3 yaşındalar. Kumlarını değiştiremediğim için benim de eşim yapıyor bazen benim demem gerekiyor bazen kendi gidip yapıyor ama yapıyor bir şekilde seni çok iyi anlıyorum biraz zor oluyor..

Aynen benimde öyle canim bi de goguslerim baya büyüdü ve ucu siyahlasmaya basladi erken gibi geldi bana ama
Yok ya siyahlaşma bende başından beri vardı, evet benim de büyüdüler ama işte ağrı bir gelip bir gidiyor korkutuyor beni dedim acaba benim gibi olan var mı

Yanma dediğin böyle içi çekilir gibi oluyor o mu ? Bende de o oluyor uçlarda sanki kıstırılmış gibi böyle
Gogus ucunda aşırı bi acı kıstırılmjş gibi sanki yara var ve tuz basıyolar. Dolgulu südyen giyince cok oluyo bende o yuzden atlet südyene gectım ben onda olmuyor sanki o kadar fazla

Gogus ucunda aşırı bi acı kıstırılmjş gibi sanki yara var ve tuz basıyolar. Dolgulu südyen giyince cok oluyo bende o yuzden atlet südyene gectım ben onda olmuyor sanki o kadar fazla
Tam onu söyleyecektim bende bir tane desteksiz bir tane de atlet sütyen aldım onları takınca ağrım daha az oluyor. Sanırım süt kanalları geliştiği için olan bişey valla hergün yeni bir bilgi resmen bu hamilelik süreci

ne güzel ya :)
bizde de köpüş var 17 aylık, ped alışkanlığı var banyoda. eşim alıyo atıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…