- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.121
Benim doktorum iyidir hastır ama biraz uyuzluğuda vardır adamınCinsiyet tahmini yaptı mı
Amiiiinn ay bıktım her seferinde korkmaktan yaaGözün aydınn hep sağlıkla devam etsin inşallahkanama alanı da geçer hemencecik inşallah
Eveet İkili testte doktor cinsiyet tahmini olduğunu söyledi aslında bizimle paylaşmayacaktı. Biz ikimiz de kız tahmin ettiğimiz için söyledi ben de kız tahmin ediyorum dediAa aynıyız seninle bakalım benimki ne olacak daha belli olmadı cinsiyetsana doktor mu dedi kız diye
Canım benim de evde 2 kedim var 2 aylık ölmek üzereyken sahiplendim şu an 3 yaşındalar. Kumlarını değiştiremediğim için benim de eşim yapıyor bazen benim demem gerekiyor bazen kendi gidip yapıyor ama yapıyor bir şekildeBenim de iki kızım var(kedi) ve sonradan sahiplendiğimde işeme huyu var eşim artık uflaya puflaya yerleri siliyor ne yapacağım bilemiyorum ama asla da vazgeçemiyorum evlat gibi bir şey
Ne listesi canım ben 4 5 gundur giremedim bi haberım şu anGeçen hafta oldu sonra geçti. Seni listeye ekledim mi?
Evet evet ağrı benim normalde çoktu bir iki gündür azaldı sanırım alıştım mı naptımGogus hassasiyeti dediğin acı mı? Benım agrı oluyor bazen daha cok yanma oluyor ucunda yağ sürüyorum gecıyo ama her gun degıl bu ara ama cok buyuduler
Bu korkunun sonu yok canımcım bu korku 9 ay devam benceAmiiiinn ay bıktım her seferinde korkmaktan yaa
Sohbetin en başında liste var oradaki bilgileri yaz senide ekleyimNe listesi canım ben 4 5 gundur giremedim bi haberım şu an
Doktorumda diyoki sen doğurunca biz anca rahatlıcaz zecmelBu korkunun sonu yok canımcım bu korku 9 ay devam bence
Aynen benimde öyle canim bi de goguslerim baya büyüdü ve ucu siyahlasmaya basladi erken gibi geldi bana amaKızlar göğüs hassasiyeti bir gelip bir gidiyor bende böyle olan var mı ya
Haklı vallaDoktorumda diyoki sen doğurunca biz anca rahatlıcaz zecmel
Yok ya siyahlaşma bende başından beri vardı, evet benim de büyüdüler ama işte ağrı bir gelip bir gidiyor korkutuyor beniAynen benimde öyle canim bi de goguslerim baya büyüdü ve ucu siyahlasmaya basladi erken gibi geldi bana ama
Canım bazen fazla oluyor sonra azalıyor ben bi tek yanma yapınca gogus uclarım cok gıcık oluyorum yaraya tuz basar gibi bişeyEvet evet ağrı benim normalde çoktu bir iki gündür azaldı sanırım alıştım mı naptım
Yanma dediğin böyle içi çekilir gibi oluyor o mu ? Bende de o oluyor uçlarda sanki kıstırılmış gibi böyleCanım bazen fazla oluyor sonra azalıyor ben bi tek yanma yapınca gogus uclarım cok gıcık oluyorum yaraya tuz basar gibi bişey
Gogus ucunda aşırı bi acı kıstırılmjş gibi sanki yara var ve tuz basıyolar. Dolgulu südyen giyince cok oluyo bende o yuzden atlet südyene gectım ben onda olmuyor sanki o kadar fazlaYanma dediğin böyle içi çekilir gibi oluyor o mu ? Bende de o oluyor uçlarda sanki kıstırılmış gibi böyle
Tam onu söyleyecektimGogus ucunda aşırı bi acı kıstırılmjş gibi sanki yara var ve tuz basıyolar. Dolgulu südyen giyince cok oluyo bende o yuzden atlet südyene gectım ben onda olmuyor sanki o kadar fazla
Canım benim de evde 2 kedim var 2 aylık ölmek üzereyken sahiplendim şu an 3 yaşındalar. Kumlarını değiştiremediğim için benim de eşim yapıyor bazen benim demem gerekiyor bazen kendi gidip yapıyor ama yapıyor bir şekildeseni çok iyi anlıyorum biraz zor oluyor..
Bnde dehşet oldu bir iki gündür soda ve yoğurt arttirdim bu gün iyi çok şükür bide hareket ettim hafif tempoda yürüyüş yaptimKızlar 10+6 hafta kalçama doğru bir ağrı var yaşayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?