2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok şükür geçmiş gitmiş sizinki, sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğiniz İnşallah benimki de çok sürmez Doktorunuzla konuşun, seyahat için bir sıkıntı görmezse gidebilirsiniz bence.
Doktorum bi kısıtlama getırmedi hatta kahve kanama normal dedi ama ben panik oluyorum o yuzden korkuyorum bi de oralarda kanama olursa ne yaparım diye boylede hamilelik sıkıcı durumda oluyor tabi bakalım haftaya kontrolum var doktoeuma sorcam tekrardan

23.05 yaptırmıştım bugün de doktorum aradı, amin inşallah
Doktorlar böyle diyince insanın içi rahatlıyor. Bana da boyun ölçüsü filan normal güzel diyince içim rahatladı. Arkadaşıma tam sınırda demiş kız çok üzülmüştü. İnşallah darısı hepimize olur

Bende oyle yazlık evımıze gitmek istıyorum hatta 2 ay bıle kalabılırım orda dediğin gibi canım ama istanbuldan ve doktorumdan uzaklaşmakta nasıl olur bılmıyorum istanbuldan 7 saat uzakta arabayla gelip gitmem zor olur mu kontrol için gelip gider miyim kafam cok karısık bi de annem bendende panik eşim olmayınca biz birbirmzden panik gucu alırız bende oyle genelde uzanıp dizi falan izliyorum netflix te dizi kalmadı ama aklımda hep kan akışı muhabbetı cok şükür bi zararı olmadı daha belki buyuyunce hareket şart olabılır…2. Trimester en rahat olabılır gibi gelıyo bana ilk aylarda mide bulantısı düşük riski son 3 ay göbekten rahat edememe yine 2. Trimester candır denize girebılır mısın? Bende mikrop kaparım falan diye korkuyorum bi de

Aynı korku bende de var ben denize girmem diye düşünüyorum açıkçası

Kötü bir durum maalesef.. inşallah hepimizin temiz çıkar

Her lekelenme/kanamada ben de çok panikliyorum. Doktorunuz kısıtlama getirmemiş ne güzel ama insan her olasılığı düşünüyor. Sizi anlıyorum. Hayırlısıyla sağlıkla 2. trimestera geçelim İnşallah yine bir sorun görmez, gönül ferahlığı ile gidebilirsiniz.Orada da bir sıkıntı yaşamadan keyifli zaman geçirirsiniz.

Sonucta düşük tehlikesi diye gecıyor ya o panikletiyor beni.. inşallah canım hayırlısıyla guzel ve sorunsuz bir hamilelik gecırıp bebişi kucagımıza alalımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…