- 30 Aralık 2019
- 1.312
- 2.095
- 133
- 34
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.161
Canim cok bilmesem de sıkıntı yok gibiKızlar ikili test sonucum çıktı doktoruma da ulaşamadım anlayan varsa bakabilir mi
İyiyim elhamdülillah sagolasin insanoğlu alışıyor bir şekildeAynıyız diye eklediydim şehri bilmiyordum bi tek. Nasılsın iyimisin?
Ben de sorun yok diye anladimCanim cok bilmesem de sıkıntı yok gibi
Ne zaman yaptırmıştiniz. Çok güzel haber darısı bize diyelimKızlar doktorum aradı ikili taramamın sonuçları çıkmış, her şey temiz normal dedi çok şükür
Doktorum bi kısıtlama getırmedi hatta kahve kanama normal dedi ama ben panik oluyorum o yuzden korkuyorum bi de oralarda kanama olursa ne yaparım diye boylede hamilelik sıkıcı durumda oluyor tabiÇok şükür geçmiş gitmiş sizinki, sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğinizİnşallah benimki de çok sürmez Doktorunuzla konuşun, seyahat için bir sıkıntı görmezse gidebilirsiniz bence.
23.05 yaptırmıştım bugün de doktorum aradı, amin inşallahNe zaman yaptırmıştiniz. Çok güzel haber darısı bize diyelim
Sorun yokmuş demek istiyoKızlar ikili test sonucum çıktı doktoruma da ulaşamadım anlayan varsa bakabilir mi
Hersey yolunda diyor bence.Kızlar ikili test sonucum çıktı doktoruma da ulaşamadım anlayan varsa bakabilir mi
Doktorlar böyle diyince insanın içi rahatlıyor. Bana da boyun ölçüsü filan normal güzel diyince içim rahatladı. Arkadaşıma tam sınırda demiş kız çok üzülmüştü. İnşallah darısı hepimize olur23.05 yaptırmıştım bugün de doktorum aradı, amin inşallah
Bende oyle yazlık evımıze gitmek istıyorum hatta 2 ay bıle kalabılırım orda dediğin gibi canım ama istanbuldan ve doktorumdan uzaklaşmakta nasıl olur bılmıyorumBen de yazlik evimize gitmek istiyorum hatta 2 ay orda kalmak... son kontrolde doktora danismistim. Her sey yolundaysa yolculukta saatte bir durup kan akisini hizlandirmak kosuluyla olur dedi. (Aslinda ben evde masa basinda en az 3 saat kalkmiyorum yerimden) Oradayken kontrol icin o sehirde bir doktor tavsiye edecek hatta. Bu haftaki kontrolde detaylica soracagim.
Orada daha mutluyum sahilde yuruyus yaparim, denize girerim her gun. Evden calistigimiz icin istanbulda evden hic cikmiyoruz, ev gunes almiyor, disarisi da sıkış tepiş çıkasımız gelmiyor. Yazin en sultan donemimize yani 2.trimestere denk geliyor umarim gidebilirim.
Aynı korku bende de var ben denize girmem diye düşünüyorum açıkçasıBende oyle yazlık evımıze gitmek istıyorum hatta 2 ay bıle kalabılırım orda dediğin gibi canım ama istanbuldan ve doktorumdan uzaklaşmakta nasıl olur bılmıyorumistanbuldan 7 saat uzakta arabayla gelip gitmem zor olur mu kontrol için gelip gider miyim kafam cok karısık bi de annem bendende panik eşim olmayınca biz birbirmzden panik gucu alırız bende oyle genelde uzanıp dizi falan izliyorum netflix te dizi kalmadı ama aklımda hep kan akışı muhabbetı cok şükür bi zararı olmadı daha belki buyuyunce hareket şart olabılır…2. Trimester en rahat olabılır gibi gelıyo bana ilk aylarda mide bulantısı düşük riski son 3 ay göbekten rahat edememe yine 2. Trimester candır denize girebılır mısın? Bende mikrop kaparım falan diye korkuyorum bi de
Kötü bir durum maalesef.. inşallah hepimizin temiz çıkarDoktorlar böyle diyince insanın içi rahatlıyor. Bana da boyun ölçüsü filan normal güzel diyince içim rahatladı. Arkadaşıma tam sınırda demiş kız çok üzülmüştü. İnşallah darısı hepimize olur
Her lekelenme/kanamada ben de çok panikliyorum. Doktorunuz kısıtlama getirmemiş ne güzel ama insan her olasılığı düşünüyor. Sizi anlıyorum. Hayırlısıyla sağlıkla 2. trimestera geçelimDoktorum bi kısıtlama getırmedi hatta kahve kanama normal dedi ama ben panik oluyorum o yuzden korkuyorum bi de oralarda kanama olursa ne yaparım diye boylede hamilelik sıkıcı durumda oluyor tabibakalım haftaya kontrolum var doktoeuma sorcam tekrardan
Ama hep hamileleri denize girerken goruyordum hatırlıyorumAynı korku bende de var ben denize girmem diye düşünüyorum açıkçası
Hiç bilmiyorumAma hep hamileleri denize girerken goruyordum hatırlıyorumhatta cogu doktor yuzme verıyo diye duymuştum. Acaba tampon kullanılarak girilmesi engeller mi?
Sonucta düşük tehlikesi diye gecıyor ya o panikletiyor beni.. inşallah canım hayırlısıyla guzel ve sorunsuz bir hamilelik gecırıp bebişi kucagımıza alalımdaHer lekelenme/kanamada ben de çok panikliyorum. Doktorunuz kısıtlama getirmemiş ne güzel ama insan her olasılığı düşünüyor. Sizi anlıyorum. Hayırlısıyla sağlıkla 2. trimestera geçelimİnşallah yine bir sorun görmez, gönül ferahlığı ile gidebilirsiniz. Orada da bir sıkıntı yaşamadan keyifli zaman geçirirsiniz.
Bunu doktora sorayım haftaya kontroldeHiç bilmiyorum
Teşekkür ederimHersey yolunda diyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?