- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.181
Dük okumuştum yüzde dörtün üzerinde olması gerekirmiş seninde binlerde falan maşallahKızlar ikili test sonucum çıktı doktoruma da ulaşamadım anlayan varsa bakabilir mi
Teşekkür ederimCanim cok bilmesem de sıkıntı yok gibi
ben kendi doktoruma sordum girilmesinde engel yok hatta iyi olur ama tek sorun enfeksiyon riskine karşı temiz yerlerde girilmesi dedi , havuz içinde deniz içindeAma hep hamileleri denize girerken goruyordum hatırlıyorumhatta cogu doktor yuzme verıyo diye duymuştum. Acaba tampon kullanılarak girilmesi engeller mi?
Korkma canim olur öyle hormonlarımiz bi degisik
Dük okumuştum yüzde dörtün üzerinde olması gerekirmiş seninde binlerde falan maşallah
İyi oldu bunu keşfetmemiz ileride daha da artacak bu sorun benceAynen diğeri sıkıyo heralde alarm verdı resmen bi de dısardaydım Allahım yanıyorum südyenımı arkadan actım resmen duramadım ama atlet südyenle problem yaşamıyorum yasasamda hemen gecıyor
20 gün sonra inşallah çabuk geçer sabırsızlanıyorum1 2 haftaya artık cinsiyetler söylenmeye başlar ay çok heyecanlı hepimizin saglikli olsun gönlünden geçen olsun insallah
Maşallah bebişe, inşallah geçer hemen lekelenmeler. Doktor sebep söyledi mi?Dün sabah hafif kahverengi lekelenmem olmuştu, gün içinde geçti. Bu sabah da hafif kırmızımsı lekelenme ile uyandım, kahverengiye döndü ama o kadar korktum ki alelacele hastaneye gittik. Hiçbir sıkıntı görünmüyor çok şükür. Miniğim iyiydi.Nedensiz kanama/lekelenme insan tedirgin oluyor. Zaten progestan kullanıyordum, devam dedi. Merdiven inip çıkmayı bile yasakladı doktorum, hiçbir şey yapmadan istirahat verdi. Çay yasak, kahve yasak. Çok istersem haftada bir fincan Türk kahvesi ancak. Temmuz başında memlekete gitmek istiyordum, şu anki durumla o bile yasak. Geldim progestanımı yaptım yatıyorum.
Yumurtalık kistlerinden ötürü kedim kızgınlıktan hiç çıkmıyormuş meğersem farkında değildik. Kısırlaşma ile tamamen kesildi.Ben de kısırlaştırmayı düşünüyorum en yakın zamanda ama kızgınlıkta olmasa da işiyor. Sizin de öyle miydi?
Oyle canim yaa valla biz bi de küçük çaplı kendi aramızda parti yapcaz kızımda yapamadım bunda yapcam kısmetse doktora söyledik aslında 12. hafta da soylerim ama emin olalım en iyisi dedi herhalde baya emin olana kadar bayramdan sonraya kalcak benimde ama kesin emin olursa 2 haftaya bende ogrenirim20 gün sonra inşallah çabuk geçer sabırsızlanıyorum
Önümüzdeki hafta başka doktora gitmeyi düşünüyorum belki söyler diye1 2 haftaya artık cinsiyetler söylenmeye başlar ay çok heyecanlı hepimizin saglikli olsun gönlünden geçen olsun insallah
İnşallah canım, ben yapmayı düşünmüyordum ama eşim yapalım hatıra kalsın istiyor o yüzden bir cinsiyet partisi yapmayı düşünüyoruz ama tabi bacak arasını görmezden gelirsek görürsek pek bir anlamı kalmayacakOyle canim yaa valla biz bi de küçük çaplı kendi aramızda parti yapcaz kızımda yapamadım bunda yapcam kısmetse doktora söyledik aslında 12. hafta da soylerim ama emin olalım en iyisi dedi herhalde baya emin olana kadar bayramdan sonraya kalcak benimde ama kesin emin olursa 2 haftaya bende ogrenirim
Bende öyle düşündüm doktor düşük tehlikesi dedi ya bir daha tövbeÖnümüzdeki hafta başka doktora gitmeyi düşünüyorum belki söyler diye
Âmin, inşallahMaşallah bebişe, inşallah geçer hemen lekelenmeler. Doktor sebep söyledi mi?
Ben girerim kesin :) zaten normalde de sabahlari giriyorum denizde kimsecikler yokken. Yine de doktora soracagim tabi... hafta ici bizim orasi bombos oluyor. Ev cok yakin ogle arasinda bile gidip giriyorum bazenBende oyle yazlık evımıze gitmek istıyorum hatta 2 ay bıle kalabılırım orda dediğin gibi canım ama istanbuldan ve doktorumdan uzaklaşmakta nasıl olur bılmıyorumistanbuldan 7 saat uzakta arabayla gelip gitmem zor olur mu kontrol için gelip gider miyim kafam cok karısık bi de annem bendende panik eşim olmayınca biz birbirmzden panik gucu alırız bende oyle genelde uzanıp dizi falan izliyorum netflix te dizi kalmadı ama aklımda hep kan akışı muhabbetı cok şükür bi zararı olmadı daha belki buyuyunce hareket şart olabılır…2. Trimester en rahat olabılır gibi gelıyo bana ilk aylarda mide bulantısı düşük riski son 3 ay göbekten rahat edememe yine 2. Trimester candır denize girebılır mısın? Bende mikrop kaparım falan diye korkuyorum bi de
Öyle deme ama rapor aldın işine yaradıBende öyle düşündüm doktor düşük tehlikesi dedi ya bir daha tövbe
Tanımam mı hemde çocukluğumdan tanıyorum meltemni dugunune bile gittim kuzenimin kankisi evet bende cok sevindim ne zamandır istiyorlardı allah kucaklarına almayi nasip etsin insallahHamileliğimin başlamasından bu yana ilk kez duygusallıkla hüngür hüngür ağlıyorumtakip ettiğim bi fenomen çift var belki bilirsiniz meltem İbrahim çifti .. tedavi oluyorlardı çocuk için olmuyordu en son düşük yapmıştı tutmuyordu transferleri.. az önce müjdeyi yayınlamış üç aylık hamileymiş gördüğümden beri ağlıyorum ya şaka gibi kendi hamileliğimi öğrendiğimde böyle ağlamadım ben
İşte benımde korkum o temiz deniz ama ne bılım bir sürü insan oluyor kenarlarda pis olur muben kendi doktoruma sordum girilmesinde engel yok hatta iyi olur ama tek sorun enfeksiyon riskine karşı temiz yerlerde girilmesi dedi , havuz içinde deniz içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?