2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ama hep hamileleri denize girerken goruyordum hatırlıyorum hatta cogu doktor yuzme verıyo diye duymuştum. Acaba tampon kullanılarak girilmesi engeller mi?
ben kendi doktoruma sordum girilmesinde engel yok hatta iyi olur ama tek sorun enfeksiyon riskine karşı temiz yerlerde girilmesi dedi , havuz içinde deniz içinde

Maşallah bebişe, inşallah geçer hemen lekelenmeler. Doktor sebep söyledi mi?

Ben de kısırlaştırmayı düşünüyorum en yakın zamanda ama kızgınlıkta olmasa da işiyor. Sizin de öyle miydi?
Yumurtalık kistlerinden ötürü kedim kızgınlıktan hiç çıkmıyormuş meğersem farkında değildik. Kısırlaşma ile tamamen kesildi.

Hamileliğimin başlamasından bu yana ilk kez duygusallıkla hüngür hüngür ağlıyorum takip ettiğim bi fenomen çift var belki bilirsiniz meltem İbrahim çifti .. tedavi oluyorlardı çocuk için olmuyordu en son düşük yapmıştı tutmuyordu transferleri.. az önce müjdeyi yayınlamış üç aylık hamileymiş gördüğümden beri ağlıyorum ya şaka gibi kendi hamileliğimi öğrendiğimde böyle ağlamadım ben

20 gün sonra inşallah çabuk geçer sabırsızlanıyorum
Oyle canim yaa valla biz bi de küçük çaplı kendi aramızda parti yapcaz kızımda yapamadım bunda yapcam kısmetse doktora söyledik aslında 12. hafta da soylerim ama emin olalım en iyisi dedi herhalde baya emin olana kadar bayramdan sonraya kalcak benimde ama kesin emin olursa 2 haftaya bende ogrenirim

1 2 haftaya artık cinsiyetler söylenmeye başlar ay çok heyecanlı hepimizin saglikli olsun gönlünden geçen olsun insallah
Önümüzdeki hafta başka doktora gitmeyi düşünüyorum belki söyler diye

İnşallah canım, ben yapmayı düşünmüyordum ama eşim yapalım hatıra kalsın istiyor o yüzden bir cinsiyet partisi yapmayı düşünüyoruz ama tabi bacak arasını görmezden gelirsek görürsek pek bir anlamı kalmayacak sağlıkla gelsinler inşallah

Maşallah bebişe, inşallah geçer hemen lekelenmeler. Doktor sebep söyledi mi?
Âmin, inşallah Hiçbir sebep yok, 12. haftaya kadar nedensiz kanamalar/lekelenmeler görebiliyoruz genelde sonra azalıyor, bitiyor dedi. Ama her kanama/lekelenme bizim için risktir dedi dinleniyorum bakalım. İnşallah en kısa zamanda biter.

Ben girerim kesin :) zaten normalde de sabahlari giriyorum denizde kimsecikler yokken. Yine de doktora soracagim tabi... hafta ici bizim orasi bombos oluyor. Ev cok yakin ogle arasinda bile gidip giriyorum bazen

Tanımam mı hemde çocukluğumdan tanıyorum meltemni dugunune bile gittim kuzenimin kankisi evet bende cok sevindim ne zamandır istiyorlardı allah kucaklarına almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…