- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.201
Yaaa cok tatlisin :) ben de hic boyle seyler yok ya midem fln da bulanmadi . Acaba hamile degil miyim diyorumHamileliğimin başlamasından bu yana ilk kez duygusallıkla hüngür hüngür ağlıyorumtakip ettiğim bi fenomen çift var belki bilirsiniz meltem İbrahim çifti .. tedavi oluyorlardı çocuk için olmuyordu en son düşük yapmıştı tutmuyordu transferleri.. az önce müjdeyi yayınlamış üç aylık hamileymiş gördüğümden beri ağlıyorum ya şaka gibi kendi hamileliğimi öğrendiğimde böyle ağlamadım ben
Hadi yaaaTanımam mı hemde çocukluğumdan tanıyorum meltemni dugunune bile gittim kuzenimin kankisi evet bende cok sevindim ne zamandır istiyorlardı allah kucaklarına almayi nasip etsin insallah
Ben kızımda 3 doktor gezdim emin olmak için bunda durcam mecbur supriz bozulmasın diye off meraktan çamlıca kesinÖnümüzdeki hafta başka doktora gitmeyi düşünüyorum belki söyler diye
Şükret haline ben dibine kadar yaşıyorum hayat kalitem düştü resmen ,Yaaa cok tatlisin :) ben de hic boyle seyler yok ya midem fln da bulanmadi . Acaba hamile degil miyim diyorumtek hamilelik sendromum aclik onumdeki bitmeden ne yesem diyorum. Bunun da son aylarda olmasi gerekmiyor muydu
Cinsiyet partisi mi yapacaksınBen kızımda 3 doktor gezdim emin olmak için bunda durcam mecbur supriz bozulmasın diye off meraktan çamlıca kesin
Ohhhhh misss cok guzel anlatmıssın insanın canı cekıyorBen girerim kesin :) zaten normalde de sabahlari giriyorum denizde kimsecikler yokken. Yine de doktora soracagim tabi... hafta ici bizim orasi bombos oluyor. Ev cok yakin ogle arasinda bile gidip giriyorum bazen
aaa kız daha dün baktım hesaplarına bu kadın hamileydi falan biraz yorumlara baktım düşük yapmış üzülmüştümHamileliğimin başlamasından bu yana ilk kez duygusallıkla hüngür hüngür ağlıyorumtakip ettiğim bi fenomen çift var belki bilirsiniz meltem İbrahim çifti .. tedavi oluyorlardı çocuk için olmuyordu en son düşük yapmıştı tutmuyordu transferleri.. az önce müjdeyi yayınlamış üç aylık hamileymiş gördüğümden beri ağlıyorum ya şaka gibi kendi hamileliğimi öğrendiğimde böyle ağlamadım ben
Bende görebileceğimi sanmıyorum kuzenim aracılığıyla görüyordumHadi yaaagörürsen benim için sarıl ona onunla ağladım valla ay aklıma geldikçe gözlerim doluyor hala mesaj attım ama görmez kim bilir kaç tane mesaj aldı şimdi
Valla benim de canım çekti yüzmek bir Atakum yapmak istiyoruz ama oralar çok kalabalık hijyen açısından sıkıntı olur diye gidemiyorumOhhhhh misss cok guzel anlatmıssın insanın canı cekıyor
İlkinde hemen söylemişti düşük yapınca bu sefer beklemiş şuan bizimle aynı üç aylık hamileymişaaa kız daha dün baktım hesaplarına bu kadın hamileydi falan biraz yorumlara baktım düşük yapmış üzülmüştüm
AnladımBende görebileceğimi sanmıyorum kuzenim aracılığıyla görüyordum
Bende 2 saatte 1 acıkıyorum ya bi de şekerim ve tansıyonum düşüyo acıktıgımda elim ayagım titriyo hiç böyle bişey olmuyoduYaaa cok tatlisin :) ben de hic boyle seyler yok ya midem fln da bulanmadi . Acaba hamile degil miyim diyorumtek hamilelik sendromum aclik onumdeki bitmeden ne yesem diyorum. Bunun da son aylarda olmasi gerekmiyor muydu
Açken ben ben değilim misaliBende 2 saatte 1 acıkıyorum ya bi de şekerim ve tansıyonum düşüyo acıktıgımda elim ayagım titriyo hiç böyle bişey olmuyodugece bıle uyndıgımda ac oluyorum ama yatıp uyuyorum bu saatte bişey yenmez dıye, sabak kalkar kalkmaz mutfaga koşuyorum nasıl bir acıkmaysa ki normalde 11.30 gbi kahvaltı ederdım ben şimdi sabah 8 de
Tampon takmayı sorucam doktoruma daha saglıklı olur diye dusundum. Daha onceden hiç enfeksiyon kapmadım ama hamilelikte baya enfeksiyon riski artıyor tabiValla benim de canım çekti yüzmek bir Atakum yapmak istiyoruz ama oralar çok kalabalık hijyen açısından sıkıntı olur diye gidemiyorum
Evet amaç oyle ani kalsın bi de eşimle aynı anda öğreneyim istiyorum bi de ailemiz ne dusunuyor bu bebek için diye ama hepsi erkek diyor smdiden sadece teyzem kiz diye ısrar eden tablo yapsak teyzem garibim tek kalacakCinsiyet partisi mi yapacaksın
Valla degılım kendımı tanıyamıyorum hatta eşimle kavga ettık pazar gunu, dedım şekerim düştü kahvaltı hazırlar mısın saat sabahın 8 inde adam uyurkenAçken ben ben değilim misali
Yaaa cok tatlisin :) ben de hic boyle seyler yok ya midem fln da bulanmadi . Acaba hamile degil miyim diyorumtek hamilelik sendromum aclik onumdeki bitmeden ne yesem diyorum. Bunun da son aylarda olmasi gerekmiyor muydu
Bu arada bende hep açım aynı durumdayızBende 2 saatte 1 acıkıyorum ya bi de şekerim ve tansıyonum düşüyo acıktıgımda elim ayagım titriyo hiç böyle bişey olmuyodugece bıle uyndıgımda ac oluyorum ama yatıp uyuyorum bu saatte bişey yenmez dıye, sabak kalkar kalkmaz mutfaga koşuyorum nasıl bir acıkmaysa ki normalde 11.30 gbi kahvaltı ederdım ben şimdi sabah 8 de
Bende bi cinsiyet partisi düşündüm sonra vazgectik karnım buyuyunce eylül sonu gibi bi parti yaparım dedım ama ondada tam emin degılımEvet amaç oyle ani kalsın bi de eşimle aynı anda öğreneyim istiyorum bi de ailemiz ne dusunuyor bu bebek için diye ama hepsi erkek diyor smdiden sadece teyzem kiz diye ısrar eden tablo yapsak teyzem garibim tek kalacak
İnşallah erkektir kızı tatmışsınız rabbim erkeği de tattırsın inşallah bana da kızıEvet amaç oyle ani kalsın bi de eşimle aynı anda öğreneyim istiyorum bi de ailemiz ne dusunuyor bu bebek için diye ama hepsi erkek diyor smdiden sadece teyzem kiz diye ısrar eden tablo yapsak teyzem garibim tek kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?