2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yaaa cok tatlisin :) ben de hic boyle seyler yok ya midem fln da bulanmadi . Acaba hamile degil miyim diyorum tek hamilelik sendromum aclik onumdeki bitmeden ne yesem diyorum. Bunun da son aylarda olmasi gerekmiyor muydu

Tanımam mı hemde çocukluğumdan tanıyorum meltemni dugunune bile gittim kuzenimin kankisi evet bende cok sevindim ne zamandır istiyorlardı allah kucaklarına almayi nasip etsin insallah
Hadi yaaa görürsen benim için sarıl ona onunla ağladım valla ay aklıma geldikçe gözlerim doluyor hala mesaj attım ama görmez kim bilir kaç tane mesaj aldı şimdi

Yaaa cok tatlisin :) ben de hic boyle seyler yok ya midem fln da bulanmadi . Acaba hamile degil miyim diyorum tek hamilelik sendromum aclik onumdeki bitmeden ne yesem diyorum. Bunun da son aylarda olmasi gerekmiyor muydu
Şükret haline ben dibine kadar yaşıyorum hayat kalitem düştü resmen , yok o açlık durumu değişiyor ama genelde hep oluyor

aaa kız daha dün baktım hesaplarına bu kadın hamileydi falan biraz yorumlara baktım düşük yapmış üzülmüştüm

Hadi yaaa görürsen benim için sarıl ona onunla ağladım valla ay aklıma geldikçe gözlerim doluyor hala mesaj attım ama görmez kim bilir kaç tane mesaj aldı şimdi
Bende görebileceğimi sanmıyorum kuzenim aracılığıyla görüyordum

aaa kız daha dün baktım hesaplarına bu kadın hamileydi falan biraz yorumlara baktım düşük yapmış üzülmüştüm
İlkinde hemen söylemişti düşük yapınca bu sefer beklemiş şuan bizimle aynı üç aylık hamileymiş yarım saat önce reals paylaştı duyurdu

Bende 2 saatte 1 acıkıyorum ya bi de şekerim ve tansıyonum düşüyo acıktıgımda elim ayagım titriyo hiç böyle bişey olmuyodu gece bıle uyndıgımda ac oluyorum ama yatıp uyuyorum bu saatte bişey yenmez dıye, sabak kalkar kalkmaz mutfaga koşuyorum nasıl bir acıkmaysa ki normalde 11.30 gbi kahvaltı ederdım ben şimdi sabah 8 de

Açken ben ben değilim misali

Valla benim de canım çekti yüzmek bir Atakum yapmak istiyoruz ama oralar çok kalabalık hijyen açısından sıkıntı olur diye gidemiyorum
Tampon takmayı sorucam doktoruma daha saglıklı olur diye dusundum. Daha onceden hiç enfeksiyon kapmadım ama hamilelikte baya enfeksiyon riski artıyor tabi

Cinsiyet partisi mi yapacaksın
Evet amaç oyle ani kalsın bi de eşimle aynı anda öğreneyim istiyorum bi de ailemiz ne dusunuyor bu bebek için diye ama hepsi erkek diyor smdiden sadece teyzem kiz diye ısrar eden tablo yapsak teyzem garibim tek kalacak

Açken ben ben değilim misali
Valla degılım kendımı tanıyamıyorum hatta eşimle kavga ettık pazar gunu, dedım şekerim düştü kahvaltı hazırlar mısın saat sabahın 8 inde adam uyurken dedi bu ne ya nasıl bi aclık uyuyamıyosun bile ay tabi ben o söze bi alın hahshshs ben burda 3 canlıyım da, sende bir gun hasta olursun daaa oooo bitmedi

Bu arada bende hep açım aynı durumdayız

Evet amaç oyle ani kalsın bi de eşimle aynı anda öğreneyim istiyorum bi de ailemiz ne dusunuyor bu bebek için diye ama hepsi erkek diyor smdiden sadece teyzem kiz diye ısrar eden tablo yapsak teyzem garibim tek kalacak
Bende bi cinsiyet partisi düşündüm sonra vazgectik karnım buyuyunce eylül sonu gibi bi parti yaparım dedım ama ondada tam emin degılım

İnşallah erkektir kızı tatmışsınız rabbim erkeği de tattırsın inşallah bana da kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…