2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ah canim ben bi de kilolu hamile kaldım iştahım açık bu ara valla yandım ki ne yandım çünkü midem biraz boş olsun bulantı oluyor acayip bi şişme boyle giderse ben kapılardan sigamaycagim

Bende bi cinsiyet partisi düşündüm sonra vazgectik karnım buyuyunce eylül sonu gibi bi parti yaparım dedım ama ondada tam emin degılım
Valla biz öyle organizasyon fln anlasmcz kuzenim ayarlayacak balonu süsleme bile yapmcm bi kac kek börek yapılır o kadar o atmosferi yaşamak istiyorum sadece

Denize girmek sorun değil de ıslak kalmak yasak gir çık hemen değişecek kurulanacak alt taraf tatil yaklaşınca doktorumu arayıp konuşacağım bu konuyu.

Alınganlıkta sınır tanımıyoruz canım aa geçen bende kocam of dedi diye kavga ettim

İnşallah erkektir kızı tatmışsınız rabbim erkeği de tattırsın inşallah bana da kızı
Valla kuzu benim kesin erkek gibi geliyor ama gönlümden geçen kizdi o da kizim için açıkçası benim erkek kardeşim var anlaştığımız söylenemez küçükken de cok iletisimimiz yoktu nasip tabi saglikli olsun da adını bile şimdiden koyduk erkek olacağını düşündüğümüz için eşimle

Elin ayagın titriyo mu? Ya benim nasıl acıktıgımı bir ben bılıyorum bir Allah midem falan bulanmaya başlıyo kafam mafam gidiyo resmen
Ben hamile değilken de öyleydim şimdi daha beterim bir saattir yemek siparişimin gelmesini bekliyordum camlarda kapılarda

Ay çok sevindim yaaa

Yaaaa bende kız cok istıyorummmmm şimdi ikiz benım ikiside erkek olur diye korkuyorum valla Allah saglıklı dogmalarını nasip etsin tabi ama insanın bi gonlunden gecende oluyor
Olur kuzum içinden elbet geçirirsin herkes saglikli gelsin ister tabi ki dünyaya ama kızım olsa oğlum olsa diye geçebilir gönlünden bende ilkinde kizim olsun cok istedim onda da herkes erkek dedi ama kiz oldu nasil mutlu oldum anlatamam allah sana da nasip etsin insallah

Erkek ve kız kardeş iletişimi aslında ailede bitiyor benim babamla halam aynı dediğin gibi kopuklarmış, özellikle babaannem halama düşkünmüş abi olarak babama hiç saydırtmamış halama ... biz üç kardeşiz bir erkek iki kız , bizi öyle bi yetiştirdiler ki ablamla abimin arasında bir yaş var ama ismiyle bile hitap etmez ablam abime hem arkadaş hem abi kardeş ilişkileri var ben en küçük kızları gibiyim benim oğlumla ablamın kızı süt kardeş onlarında bir yaş var aralarında ama abla der oğlum kızım kardeşine ismiyle bile seslenmez kardeşim der konuşmaya başladıklarından beri allahım bozmasın kimseyi aralarına sokturmasın inşallah öyle bağlılar ki birbirlerine hem arkadaşlar hem canlar .. yani yavrum herşey ailede ve ailenin yakınlaştırmasıyla eşit davranmasıyla yetiştirirken gösterdiği tutumla alakalı ... Eşimin ailesi çocuklarını ayırmış kayırmış hep onlarda kopuklar ...

Ne güzelmiş kardeşlikleri benim kardeşim degisik bi tip bi bakarsın cok iyi bi bakarsın bana bağırıp çağırıyor yani çocukta bi sknti var sadece biri bana bisi yapamaz o zmn aslan kesilir obur turlu herseyi benden çıkarır geçen krize girdim onun yüzünden bebeğime bisi olacak diye korktum aramızda 4 yas var ama sanki o büyük o yuzden bunları yaşayınca insan ister istemez ya onlarda öyle olursa diyorsun ama haklısın belki cok iyi olurlar inşallah öyle olur

Herşey senin elinde erkek olursa da ablasını saydırırsan asla öyle olmaz .. he evet karakter bazen değişik çıkıyor onun içinde bol dua et hayırlı vefalı bir evlat merhametli bir insan Salih bir kul olsun diye

Amin insallah canim yaa bi de ben eş bulacakmisim ona dedim kimsenin bana sonradan arkadamdan beddua etmesini istemem kendin bul yakacam bi kizi bunun için aman Allah korusun

Amin insallah canim yaa bi de ben eş bulacakmisim ona dedim kimsenin bana sonradan arkadamdan beddua etmesini istemem kendin bul yakacam bi kizi bunun için aman Allah korusun
Ne diyeceğimi bilemedim şuan

Senin doktorun da mı 50 yaşlarında? Benim ki güldü daha göstermiyor dedi ağlayacaktım, bir ikimize tahminde bulunmamışlar galiba
Ben kendim anladım o kadar net açıktı ki bacakları dedim hocam gördüm ne gördün dedi hiç bişey yok onu gördüm dedim evet erkeğe benzemiyor kesin demem için 16. Haftayı bekleyelim dedi

Senin doktorun da mı 50 yaşlarında? Benim ki güldü daha göstermiyor dedi ağlayacaktım, bir ikimize tahminde bulunmamışlar galiba
He ya evet baya tecrübeli yaşı olan bir kadın ondan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…