2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben kendim anladım o kadar net açıktı ki bacakları dedim hocam gördüm ne gördün dedi hiç bişey yok onu gördüm dedim evet erkeğe benzemiyor kesin demem için 16. Haftayı bekleyelim dedi
Yine sen bacak arasını görmüşsün, bize totoşunu dönmüş hiç bir şey göstermedi

Kızlar ek Gıda için böyle bir şey almayı düşünüyor musunuz ?

Eklentiler

• 6991DBA1-1A04-4BA7-8501-755EF333F149.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 42
Ben geleneksel annelerdenim o yüzden düşünmüyorum yani özellikle karışım lapa vermeyi sevmem işte pekmez yumurta peynir gibi tatlı tuzlu gibi gibi ek gıda döneminde karıştırmadım oğlumda yine karıştırmayı düşünmüyorum ayını baz alarak katıları boğazına kaçmayacak şekilde ezmeyi lapa yapmadan çiğneme yetisini güçlendirecek şekilde vermeyi tercih ediyorum.. buharda pişirmeyide sevmiyorum çünkü anne karnında daha tat duyuları gelişmiş olan bir canlıya tatsız şekilde yedirmeye sevdirmeye çalışmak bana göre yanlış sağlıklı şekilde nasıl olabilir yine yaşı ayı kilosu müsaitse az yağ ile yemekler yapmayı ne bileyim bir çorbayı daha makul buluyorum tatsız bir kabak verip öğürmesini sağlamak daha kötü gibi geliyor bana bende böyle bi çeşit anneyim

Haklısın evet, tatsız tutsuz hiç bir zevk alamaz nasıl biz alamıyorsak. Eskiler hep kendi yedirdiklerinden yedirirdi

Haklısın evet, tatsız tutsuz hiç bir zevk alamaz nasıl biz alamıyorsak. Eskiler hep kendi yedirdiklerinden yedirirdi
Bende öyle yaptım yemeklerin sularından yedirirdim herşeyi tattırdım şükürler olsun hiç öğürdüğünüde bilmem ama tövbe şimdi hatırladım o karışımı bir kere kuzenimin gazıyla yapmıştım pekmez peynir bisküvi karışımı yememişti ... Şimdi 10 yaşında elhamdülillah herşeyi yiyor

Ayyy tuzlu tatlı karışımı çok kötü ya midem bulandı maşallah her şeyi yemesi çok güzel

Ayyy tuzlu tatlı karışımı çok kötü ya midem bulandı maşallah her şeyi yemesi çok güzel
Ya işte düşün aman hepsinden alsın ayrı yemez mantığıyla öyle yiyor garibim bebişler AA ama hapur hupur yiyip seven bebeklerde var yok değil bazıları da ayrı yemiyor mesela yumurta yada peyniri .. ama bemve alıştırmakla ilgili oda hani ilk gıda kahvaltı başlangıcı pek katı olmadığı için ezilip karışımla başlamakla ilgili diye düşünüyorum

İlkinde hemen söylemişti düşük yapınca bu sefer beklemiş şuan bizimle aynı üç aylık hamileymiş yarım saat önce reals paylaştı duyurdu
Dün geceden beri aksilik peşimi bırakmıyor bakamadım bir türlü bakacağım inşallah ama sevindim ya ben çok üzülüyorum böyle isteyip çocuğu olmayanlara

Tampon takmayı sorucam doktoruma daha saglıklı olur diye dusundum. Daha onceden hiç enfeksiyon kapmadım ama hamilelikte baya enfeksiyon riski artıyor tabi
Valla benim enfeksiyonu çok olur bir ara bayağı süre mantarla uğraştım berbat bişey ve sanırım şu progestan tekrar mantar oluşturdu bende beyaz parçalar görüyorum afedersin. Belki ilaç geri geliyordur bilmiyorum inşallah olmaz

Eğer fitil olarak kullanıyorsan eridikçe parça geliyor beyaz beyaz, ilk gebeliğimde fitil olarak kullanmıştım

Yaaa bnde gördüm inanirmisiniz hikayeleri ne zmn izlesem dua ederdim bnmde sancılı bir süreçten sonra hamileliğim oldu aynn öyle ağladım ki rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin hevesini yarım bırakmasın ins

O beyaz parcalar fitilin geri gelmesidir canim. Vucut ihtiyaci ola i alir gerisini atar demisti doktorum

Kızlar ben şimdi doktordan çıktım. İkili test için 1500 dediler. Siz ne yaptınız, kaça yaptırdınız? Devlete mi gitsem bilemedim ama doktorum yönlendirdi şimdi kendi kendime de devlete gidesim gelmedi

Amiiin

Ya bende biraz araştırdıydım. Çocukların damak tadı anne karnında başlıyormuş tat aldıkları için. O yüzden haşlama püre tarzı şeyleri sevmemeleri aslında anne nin yediği yemeklerin tadını daha çok beğendiği için. Yani önce anne karnında anne böyle besinler yemeliymiş ki bu besinleri kabul etsin. Ben patates haşlaması yiyip durduğum için muhtemelen rahatım

Ben yoykonun aldım salı günü geldi beğendim baya Hepsiburada indiriminde 1700 du bu da iyi internette 1100 falandı bu uygun baya

Aynı korku bende de var ben denize girmem diye düşünüyorum açıkçası

Kızlar ben doktoruma sormuştum deniz ve havuzu. Hatta acaba regl kabı mı taksam dedim mikrop kapmıyım diye. Hayır kesinlikle gerek yok istediğin gibi girebilirsin dedi ama tercih yapacaksan deniz olsun dedi. Hamileler için en sağlıklı sporlardan birisi yüzmek. Çıktıktan sonra da genital bölgenin ıslak kalmamasına özen göstermek şart. Sizler yine de doktorunuza danışın tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…