- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.241
Yine sen bacak arasını görmüşsün, bize totoşunu dönmüş hiç bir şey göstermediBen kendim anladım o kadar net açıktı ki bacakları dedim hocam gördüm ne gördün dedi hiç bişey yok onu gördüm dedimevet erkeğe benzemiyor kesin demem için 16. Haftayı bekleyelim dedi
Tahmin ettim, tecrübeli olmalarına rağmen risk almıyorlarHe ya evet baya tecrübeli yaşı olan bir kadın ondan herhalde
Ben geleneksel annelerdenim o yüzden düşünmüyorumKızlar ek Gıda için böyle bir şey almayı düşünüyor musunuz ?
Haklısın evet, tatsız tutsuz hiç bir zevk alamaz nasıl biz alamıyorsak. Eskiler hep kendi yedirdiklerinden yedirirdiBen geleneksel annelerdenim o yüzden düşünmüyorumyani özellikle karışım lapa vermeyi sevmem işte pekmez yumurta peynir gibi tatlı tuzlu gibi gibi ek gıda döneminde karıştırmadım oğlumda yine karıştırmayı düşünmüyorum ayını baz alarak katıları boğazına kaçmayacak şekilde ezmeyi lapa yapmadan çiğneme yetisini güçlendirecek şekilde vermeyi tercih ediyorum.. buharda pişirmeyide sevmiyorum çünkü anne karnında daha tat duyuları gelişmiş olan bir canlıya tatsız şekilde yedirmeye sevdirmeye çalışmak bana göre yanlış sağlıklı şekilde nasıl olabilir yine yaşı ayı kilosu müsaitse az yağ ile yemekler yapmayı ne bileyim bir çorbayı daha makul buluyorum tatsız bir kabak verip öğürmesini sağlamak daha kötü gibi geliyor bana bende böyle bi çeşit anneyim
Bende öyle yaptım yemeklerin sularından yedirirdim herşeyi tattırdım şükürler olsun hiç öğürdüğünüde bilmem ama tövbe şimdi hatırladım o karışımı bir kere kuzenimin gazıyla yapmıştım pekmez peynir bisküvi karışımı yememiştiHaklısın evet, tatsız tutsuz hiç bir zevk alamaz nasıl biz alamıyorsak. Eskiler hep kendi yedirdiklerinden yedirirdi
Ayyy tuzlu tatlı karışımı çok kötü ya midem bulandıBende öyle yaptım yemeklerin sularından yedirirdim herşeyi tattırdım şükürler olsun hiç öğürdüğünüde bilmem ama tövbe şimdi hatırladım o karışımı bir kere kuzenimin gazıyla yapmıştım pekmez peynir bisküvi karışımı yememişti... Şimdi 10 yaşında elhamdülillah herşeyi yiyor
Ya işte düşün aman hepsinden alsın ayrı yemez mantığıyla öyle yiyor garibim bebişlerAyyy tuzlu tatlı karışımı çok kötü ya midem bulandımaşallah her şeyi yemesi çok güzel
Dün geceden beri aksilik peşimi bırakmıyor bakamadım bir türlü bakacağım inşallah ama sevindim ya ben çok üzülüyorum böyle isteyip çocuğu olmayanlaraİlkinde hemen söylemişti düşük yapınca bu sefer beklemiş şuan bizimle aynı üç aylık hamileymişyarım saat önce reals paylaştı duyurdu
Valla benim enfeksiyonu çok olur bir ara bayağı süre mantarla uğraştım berbat bişey ve sanırım şu progestan tekrar mantar oluşturdu bende beyaz parçalar görüyorum afedersin. Belki ilaç geri geliyordur bilmiyorum inşallah olmazTampon takmayı sorucam doktoruma daha saglıklı olur diye dusundum. Daha onceden hiç enfeksiyon kapmadım ama hamilelikte baya enfeksiyon riski artıyor tabi
Eğer fitil olarak kullanıyorsan eridikçe parça geliyor beyaz beyaz, ilk gebeliğimde fitil olarak kullanmıştımValla benim enfeksiyonu çok olur bir ara bayağı süre mantarla uğraştım berbat bişey ve sanırım şu progestan tekrar mantar oluşturdu bende beyaz parçalar görüyorum afedersin. Belki ilaç geri geliyordur bilmiyorum inşallah olmaz
Yaaa bnde gördüm inanirmisiniz hikayeleri ne zmn izlesem dua ederdim bnmde sancılı bir süreçten sonra hamileliğim oldu aynn öyle ağladım ki rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin hevesini yarım bırakmasın insHamileliğimin başlamasından bu yana ilk kez duygusallıkla hüngür hüngür ağlıyorumtakip ettiğim bi fenomen çift var belki bilirsiniz meltem İbrahim çifti .. tedavi oluyorlardı çocuk için olmuyordu en son düşük yapmıştı tutmuyordu transferleri.. az önce müjdeyi yayınlamış üç aylık hamileymiş gördüğümden beri ağlıyorum ya şaka gibi kendi hamileliğimi öğrendiğimde böyle ağlamadım ben
Ay gerçekten mi valla çok mutlu ettin beni şuan evet fitil olarak aynen öyle geliyor şükür yaEğer fitil olarak kullanıyorsan eridikçe parça geliyor beyaz beyaz, ilk gebeliğimde fitil olarak kullanmıştım
O beyaz parcalar fitilin geri gelmesidir canim. Vucut ihtiyaci ola i alir gerisini atar demisti doktorumValla benim enfeksiyonu çok olur bir ara bayağı süre mantarla uğraştım berbat bişey ve sanırım şu progestan tekrar mantar oluşturdu bende beyaz parçalar görüyorum afedersin. Belki ilaç geri geliyordur bilmiyorum inşallah olmaz
Merak etme fitilden kaynaklı için rahat olsunAy gerçekten mi valla çok mutlu ettin beni şuan evet fitil olarak aynen öyle geliyor şükür ya
AmiiinYaaa bnde gördüm inanirmisiniz hikayeleri ne zmn izlesem dua ederdim bnmde sancılı bir süreçten sonra hamileliğim oldu aynn öyle ağladım ki rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin hevesini yarım bırakmasın ins
Ya bende biraz araştırdıydım. Çocukların damak tadı anne karnında başlıyormuş tat aldıkları için. O yüzden haşlama püre tarzı şeyleri sevmemeleri aslında anne nin yediği yemeklerin tadını daha çok beğendiği için. Yani önce anne karnında anne böyle besinler yemeliymiş ki bu besinleri kabul etsin. Ben patates haşlaması yiyip durduğum için muhtemelen rahatımBen geleneksel annelerdenim o yüzden düşünmüyorumyani özellikle karışım lapa vermeyi sevmem işte pekmez yumurta peynir gibi tatlı tuzlu gibi gibi ek gıda döneminde karıştırmadım oğlumda yine karıştırmayı düşünmüyorum ayını baz alarak katıları boğazına kaçmayacak şekilde ezmeyi lapa yapmadan çiğneme yetisini güçlendirecek şekilde vermeyi tercih ediyorum.. buharda pişirmeyide sevmiyorum çünkü anne karnında daha tat duyuları gelişmiş olan bir canlıya tatsız şekilde yedirmeye sevdirmeye çalışmak bana göre yanlış sağlıklı şekilde nasıl olabilir yine yaşı ayı kilosu müsaitse az yağ ile yemekler yapmayı ne bileyim bir çorbayı daha makul buluyorum tatsız bir kabak verip öğürmesini sağlamak daha kötü gibi geliyor bana bende böyle bi çeşit anneyim
Ben yoykonun aldım salı günü geldi beğendim baya Hepsiburada indiriminde 1700 du bu da iyi internette 1100 falandı bu uygun bayaKızlar ek Gıda için böyle bir şey almayı düşünüyor musunuz ?
Bende oyle yazlık evımıze gitmek istıyorum hatta 2 ay bıle kalabılırım orda dediğin gibi canım ama istanbuldan ve doktorumdan uzaklaşmakta nasıl olur bılmıyorumistanbuldan 7 saat uzakta arabayla gelip gitmem zor olur mu kontrol için gelip gider miyim kafam cok karısık bi de annem bendende panik eşim olmayınca biz birbirmzden panik gucu alırız bende oyle genelde uzanıp dizi falan izliyorum netflix te dizi kalmadı ama aklımda hep kan akışı muhabbetı cok şükür bi zararı olmadı daha belki buyuyunce hareket şart olabılır…2. Trimester en rahat olabılır gibi gelıyo bana ilk aylarda mide bulantısı düşük riski son 3 ay göbekten rahat edememe yine 2. Trimester candır denize girebılır mısın? Bende mikrop kaparım falan diye korkuyorum bi de
Aynı korku bende de var ben denize girmem diye düşünüyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?