2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ben şimdi doktordan çıktım. İkili test için 1500 dediler. Siz ne yaptınız, kaça yaptırdınız? Devlete mi gitsem bilemedim ama doktorum yönlendirdi şimdi kendi kendime de devlete gidesim gelmedi
Ben 175 TL özelde yaptırdım canim

Canim yine yazcam bi daha yazmicam bi beni gormedin kiz sat:20 mart 2.cocuk izmir bebegin tahmini dogum tarihi 23.12.23

Kızlar ben şimdi doktordan çıktım. İkili test için 1500 dediler. Siz ne yaptınız, kaça yaptırdınız? Devlete mi gitsem bilemedim ama doktorum yönlendirdi şimdi kendi kendime de devlete gidesim gelmedi
Canim cok geldi bana yaa nedense daha ben fiyat sormadım ama sanmıyorum o kadar diceklerini bana

Evet canım kanaması olanlar çok, dinlenmene bak bol bol geçecektir eminim

Alışverişe başladınız mı bana çok erken gibi geliyor annenlerde alalım dese durun diyip duruyorum ek gıdayı bile dusunmussunjz
Herşey zamlaniyor ya bugün almasak yarın alacağız ben o yüzden ihtiyaçlarını alıyorum işte sadece kıyafetlerini cinsiyet belli olsun sonra alacağım. Eğer sizin de ilk çocuksa alın derim aydan aya almak daha mantıklı indirim buldukça alıyorum bir anda almak bizi zorlar

Ya bnm daha önce iki kaybim oldu 6 ve 10. Hftalarda nedense o korku hiç geçmedi o yüzden almak istemiyorum herkes aynı fikirde bakıyorum bide ikiz hamileyim temmuzda zamlancak diyorlar bı cinsiyet flnda ogrenelilmde hayırlısıyla blki o zmn alirim

Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Temmuza kalacağını sanmıyorum bugün aldığım şeyin fiyatı yarın daha da artabiliyor

Ben kiyafeti toplu halletmeyi dusunuyorum. Annem izmirde bildigi bir yer var kadin tekstil muhendisi. kendi ve kendi calisanlari dikip isliyor dukkaninda. Trendyolda da magaza acmis fiyatlara baktim ortalama, dukkandan alinca daha ucuzmus, toplu indirimde yapiyormus. Bir kac ay sonra ikramiye alinca annemle gidip topluca alirim diyorum. Tek tek almak kafami karistirir benim sanki. Ay cok heyecanli o gunler gelse hemen :)

İnşallah dediğin gibi olur ama o yedikleri değil sadece annenin sevipte yediği şeyler için geçerli çoğunlukla mesela anne en çok neyi aşerip çok yediyse çocuğun onu sevme olasılığı çok yüksek oluyor

Alışverişe başladınız mı bana çok erken gibi geliyor annenlerde alalım dese durun diyip duruyorum ek gıdayı bile dusunmussunjz
Ben ioio nun ek gıda takımı %60 indirime düşünce onu da aldım çünkü her şey çok artıyor

Bizim burada LCW OUTLET var internetten 260 lira olan takımı orada 60 TL'ye aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…