- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.261
Ben 175 TL özelde yaptırdım canimKızlar ben şimdi doktordan çıktım. İkili test için 1500 dediler. Siz ne yaptınız, kaça yaptırdınız? Devlete mi gitsem bilemedim ama doktorum yönlendirdi şimdi kendi kendime de devlete gidesim gelmedi
Canim yine yazcam bi daha yazmicam bi beni gormedin kizYa bende biraz araştırdıydım. Çocukların damak tadı anne karnında başlıyormuş tat aldıkları için. O yüzden haşlama püre tarzı şeyleri sevmemeleri aslında anne nin yediği yemeklerin tadını daha çok beğendiği için. Yani önce anne karnında anne böyle besinler yemeliymiş ki bu besinleri kabul etsin. Ben patates haşlaması yiyip durduğum için muhtemelen rahatım
Canim cok geldi bana yaa nedense daha ben fiyat sormadım ama sanmıyorum o kadar diceklerini banaKızlar ben şimdi doktordan çıktım. İkili test için 1500 dediler. Siz ne yaptınız, kaça yaptırdınız? Devlete mi gitsem bilemedim ama doktorum yönlendirdi şimdi kendi kendime de devlete gidesim gelmedi
Evet canım kanaması olanlar çok, dinlenmene bak bol bolÂmin, inşallahHiçbir sebep yok, 12. haftaya kadar nedensiz kanamalar/lekelenmeler görebiliyoruz genelde sonra azalıyor, bitiyor dedi. Ama her kanama/lekelenme bizim için risktir dedi dinleniyorum bakalım. İnşallah en kısa zamanda biter.
Ay özür dileriiim valla görmedim çok fazla etiket geldi karıştı sabahtan beri konuşmalara Fransız da kaldımCanim yine yazcam bi daha yazmicam bi beni gormedin kizsat:20 mart 2.cocuk izmir bebegin tahmini dogum tarihi 23.12.23
Herşey zamlaniyor ya bugün almasak yarın alacağız ben o yüzden ihtiyaçlarını alıyorum işte sadece kıyafetlerini cinsiyet belli olsun sonra alacağım. Eğer sizin de ilk çocuksa alın derim aydan aya almak daha mantıklı indirim buldukça alıyorum bir anda almak bizi zorlarAlışverişe başladınız mı bana çok erken gibi geliyor annenlerde alalım dese durun diyip duruyorum ek gıdayı bile dusunmussunjz
Kimin kanaması varmış kız gönderin banaEvet canım kanaması olanlar çok, dinlenmene bak bol bolgeçecektir eminim
Olsun kuzum sitem edeyim dedim küçük çaplı nazim geçsin diyeAy özür dileriiim valla görmedim çok fazla etiket geldi karıştı sabahtan beri konuşmalara Fransız da kaldım
Ya bnm daha önce iki kaybim oldu 6 ve 10. Hftalarda nedense o korku hiç geçmedi o yüzden almak istemiyorum herkes aynı fikirde bakıyorum bide ikiz hamileyim temmuzda zamlancak diyorlar bı cinsiyet flnda ogrenelilmde hayırlısıyla blki o zmn alirimHerşey zamlaniyor ya bugün almasak yarın alacağız ben o yüzden ihtiyaçlarını alıyorum işte sadece kıyafetlerini cinsiyet belli olsun sonra alacağım. Eğer sizin de ilk çocuksa alın derim aydan aya almak daha mantıklı indirim buldukça alıyorum bir anda almak bizi zorlar
Tek tük de olsa alıyorum şahsen her şey o kadar pahalı ki dudak uçuklatıyorAlışverişe başladınız mı bana çok erken gibi geliyor annenlerde alalım dese durun diyip duruyorum ek gıdayı bile dusunmussunjz
Âmin, inşallahEvet canım kanaması olanlar çok, dinlenmene bak bol bolgeçecektir eminim
Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Temmuza kalacağını sanmıyorum bugün aldığım şeyin fiyatı yarın daha da artabiliyorYa bnm daha önce iki kaybim oldu 6 ve 10. Hftalarda nedense o korku hiç geçmedi o yüzden almak istemiyorum herkes aynı fikirde bakıyorum bide ikiz hamileyim temmuzda zamlancak diyorlar bı cinsiyet flnda ogrenelilmde hayırlısıyla blki o zmn alirim
Yarın zincir markete mama sandalyesi gelecek gidip onu alacam mesela tabi bana kalırsa. Her yerde çok pahalıTek tük de olsa alıyorum şahsen her şey o kadar pahalı ki dudak uçuklatıyor
Bana da çok geldiCanim cok geldi bana yaa nedense daha ben fiyat sormadım ama sanmıyorum o kadar diceklerini bana
İnşallah dediğin gibi olurYa bende biraz araştırdıydım. Çocukların damak tadı anne karnında başlıyormuş tat aldıkları için. O yüzden haşlama püre tarzı şeyleri sevmemeleri aslında anne nin yediği yemeklerin tadını daha çok beğendiği için. Yani önce anne karnında anne böyle besinler yemeliymiş ki bu besinleri kabul etsin. Ben patates haşlaması yiyip durduğum için muhtemelen rahatım
Ben ioio nun ek gıda takımı %60 indirime düşünce onu da aldımAlışverişe başladınız mı bana çok erken gibi geliyor annenlerde alalım dese durun diyip duruyorum ek gıdayı bile dusunmussunjz
Bizim burada LCW OUTLET var internetten 260 lira olan takımı orada 60 TL'ye aldımBen kiyafeti toplu halletmeyi dusunuyorum. Annem izmirde bildigi bir yer var kadin tekstil muhendisi. kendi ve kendi calisanlari dikip isliyor dukkaninda. Trendyolda da magaza acmis fiyatlara baktim ortalama, dukkandan alinca daha ucuzmus, toplu indirimde yapiyormus. Bir kac ay sonra ikramiye alinca annemle gidip topluca alirim diyorum. Tek tek almak kafami karistirir benim sanki. Ay cok heyecanli o gunler gelse hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?