- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.281
Hiç bişi yok korkma herkeste oluyo bende de oldu burayı kaldırdım ayağa hatta yani ama çok şükür bebeğim iyi. Buradaki arkadaşlarda da oldu yani 9+5 ya ada 9+6 da falan başladı tam 12 haftalığım şuan aktif değil ama ara ara leke geliyo yine. Benimde bilmem kaçıncı gebeliğim sayısını sayamadığım kadar düşüğüm var ama yapacak bişi yok bazılarımızın böyle oluyo. Bol bol dinlen iş yapma yat aşşa
Esim peynircidir. Kucukken kahvalti sofrasina konan kalip peyniri avuclayip isirirmisİnşallah dediğin gibi olurama o yedikleri değil sadece annenin sevipte yediği şeyler için geçerli çoğunlukla mesela anne en çok neyi aşerip çok yediyse çocuğun onu sevme olasılığı çok yüksek oluyor
Bebeğim için dünyanın en lüzumlu şeyini aldım hazırımAlışverişe başladınız mı bana çok erken gibi geliyor annenlerde alalım dese durun diyip duruyorum ek gıdayı bile dusunmussunjz
Perinatoloji doktoruna yönlendirmiş acaba o nedenle mi bu fiyat sanırım detaylı ultrasona da bakıyor.Kızlar ben şimdi doktordan çıktım. İkili test için 1500 dediler. Siz ne yaptınız, kaça yaptırdınız? Devlete mi gitsem bilemedim ama doktorum yönlendirdi şimdi kendi kendime de devlete gidesim gelmedi
HahqhqhaBebeğim için dünyanın en lüzumlu şeyini aldım hazırım
Benim de bugün 9+4, inşallah benimki de geçer. Size de çok çok çok geçmiş olsun,Hiç bişi yok korkma herkeste oluyo bende de oldu burayı kaldırdım ayağa hatta yani ama çok şükür bebeğim iyi. Buradaki arkadaşlarda da oldu yani 9+5 ya ada 9+6 da falan başladı tam 12 haftalığım şuan aktif değil ama ara ara leke geliyo yine. Benimde bilmem kaçıncı gebeliğim sayısını sayamadığım kadar düşüğüm var ama yapacak bişi yok bazılarımızın böyle oluyo. Bol bol dinlen iş yapma yat aşşa
Haklısın, yarına garantisi yok zam üstüme zamYarın zincir markete mama sandalyesi gelecek gidip onu alacam mesela tabi bana kalırsa. Her yerde çok pahalı
Ondan aldım çok güzel küçük almayın derim çabuk büyüyorlar çünküBu arada zıbınlar ebebekte 6 al 5 öde vardı ve kalitesi mükemmel
Geçer inşallah çokta şeyapma yani diğer kızlardanda var lekelenmesin olan. Bugün doktorum şey dedi her kanama da panik olup benide paniğe sokma kahverengiyse sorun yok olabilir kırmızıysa sorun var dediBenim de bugün 9+4, inşallah benimki de geçer. Size de çok çok çok geçmiş olsun,sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alırız inşallah
Aaa iyimişBu arada zıbınlar ebebekte 6 al 5 öde vardı ve kalitesi mükemmel
Aynen öyle, yenidoğan 2-3 tane aldım sadece diğerleri 3 ayOndan aldım çok güzel küçük almayın derim çabuk büyüyorlar çünkü
Civilden almıştım 2 hafta önce pazar günü ebebekten de aldım çünkü ebebeğin kalitesini daha iyi buldumAaa iyimiş
Ben hamile olmadan önceden beri alıyorumAlışverişe başladınız mı bana çok erken gibi geliyor annenlerde alalım dese durun diyip duruyorum ek gıdayı bile dusunmussunjz
Benim de aldığım en mantıklı şey oldu kurutmaBIr de aslinda ilk alacagim sey kurutma makinesi olacak. Evde kedinin tuyunden arinmasi lazim camasirlarin.
Fisher price müzikli oyun halısını bile almıştım kasım ayındaBen hamile olmadan önceden beri alıyorumbebek arabası, babybjörn, kanguru, oioi seti tamamladım, elektrikli lansinoh göğüs pompası zara indirimden zıbın tulum vs almıştım emzikler tamam bayağı bir şey aldım bence alınması en mantıklısı kenara koy
Bu ben bende hamile olmadan önce aldımBen hamile olmadan önceden beri alıyorumbebek arabası, babybjörn, kanguru, oioi seti tamamladım, elektrikli lansinoh göğüs pompası zara indirimden zıbın tulum vs almıştım emzikler tamam bayağı bir şey aldım bence alınması en mantıklısı kenara koy
Ne kadarda bensinFisher price müzikli oyun halısını bile almıştım kasım ayında
Şimdi baktım o da çok güzelmiş ve gerçekten yokNe kadarda bensinben de elelenin ev seklinde olani almıştım çok beğenmiştim şu an hiçbir yerde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?