2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hiç bişi yok korkma herkeste oluyo bende de oldu burayı kaldırdım ayağa hatta yani ama çok şükür bebeğim iyi. Buradaki arkadaşlarda da oldu yani 9+5 ya ada 9+6 da falan başladı tam 12 haftalığım şuan aktif değil ama ara ara leke geliyo yine. Benimde bilmem kaçıncı gebeliğim sayısını sayamadığım kadar düşüğüm var ama yapacak bişi yok bazılarımızın böyle oluyo. Bol bol dinlen iş yapma yat aşşa

Esim peynircidir. Kucukken kahvalti sofrasina konan kalip peyniri avuclayip isirirmis ben ise sut urunleri ile pek aram yoktur, peyniri kahvaltida adet yerini bulsun diye yerim nerdeyse.
Ama resmen 5. Haftadan beri sabahlari gozumu peynir diye aciyorum, gece peynir koktu diyip ekmek arasina koyup yiyorum. Butun kasarli yemekleri yapiyorum ya da esime yaptiriyorum

Cocuklar babasina cekti, buyuyunce de oyle olacaklar anlasilan

Alışverişe başladınız mı bana çok erken gibi geliyor annenlerde alalım dese durun diyip duruyorum ek gıdayı bile dusunmussunjz
Bebeğim için dünyanın en lüzumlu şeyini aldım hazırım

Eklentiler

• IMG_0978.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar ben şimdi doktordan çıktım. İkili test için 1500 dediler. Siz ne yaptınız, kaça yaptırdınız? Devlete mi gitsem bilemedim ama doktorum yönlendirdi şimdi kendi kendime de devlete gidesim gelmedi
Perinatoloji doktoruna yönlendirmiş acaba o nedenle mi bu fiyat sanırım detaylı ultrasona da bakıyor.

Benim de bugün 9+4, inşallah benimki de geçer. Size de çok çok çok geçmiş olsun, sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alırız inşallah

Benim de bugün 9+4, inşallah benimki de geçer. Size de çok çok çok geçmiş olsun, sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alırız inşallah
Geçer inşallah çokta şeyapma yani diğer kızlardanda var lekelenmesin olan. Bugün doktorum şey dedi her kanama da panik olup benide paniğe sokma kahverengiyse sorun yok olabilir kırmızıysa sorun var dedi

Alışverişe başladınız mı bana çok erken gibi geliyor annenlerde alalım dese durun diyip duruyorum ek gıdayı bile dusunmussunjz
Ben hamile olmadan önceden beri alıyorum bebek arabası, babybjörn, kanguru, oioi seti tamamladım, elektrikli lansinoh göğüs pompası zara indirimden zıbın tulum vs almıştım emzikler tamam bayağı bir şey aldım bence alınması en mantıklısı kenara koy

Fisher price müzikli oyun halısını bile almıştım kasım ayında

Bu ben bende hamile olmadan önce aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…